Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Heheh no właśnie OlaW on nie chce ze mną skakać...
Ale juz mu zapowiedziałam ze nocne skakanie go nie ominie...
Chociaż on troszkę zestresowany po wczoraj...
czy napewno możemy ale juz mu wybiłam te watpliwości z głowy
Powiem wam ze juz nie wiem czy to moja psychika czy co...
Ale po wczorajszym "dowcipnym" badaniu w szpitalu bolało mnie całe krocze, pani dr najdelikatniejsza nie była...
I wydaje mi sie ze bardziej teraz czuje ze mały na dół napiera...
Nie wiem czy sobie wkręcam, czy poprostu mnie tak podrażniła...
Mam nadzieje ze coś ruszy tak czy inaczej po tej "ingerencji"...OlaW84, Daven lubią tę wiadomość
-
Konwalia, musisz zgłosić, formularz nazywa się bodaj ZUS ZCNA, teoretycznie masz na to 7 dni od porodu - konia z rzędem temu kto to ogarnie w tym czasie, ale ok. Maluch nie musi mieć do tego PESELu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 19:57
Konwalia lubi tę wiadomość
-
nie ma opcji aby sie pomylic bo gdzie twoje serduszko a gdzie dzidzi no ale jak kto uważa. Ja ogólnie nie chciałam tego ale siostrzyczka zrobilasm mi prezent.
A ja wczoraj bylam na lodach w MCku najpierw nad motławą na gofra pojechaliśmy tam troszke połaziliśmy ze znajomymi a potem miałam chęć na loda to zajechalismy do MC
Dzisiaj mój bombelek wiercipięta jest wózek mamy zlozony i sie wietrzy jeszcze bujaczek trzeba rozlozyc aby tez juz sie wietrzył, ale to jutro. Bo dzisiaj posprzatalismy pokój w ktorym bylo tak zagracone ze chocho w ogóle jakiś sie wydaje w sumie tak samo w salonie jak zabralismy wielki karton z wózkiem
A to to miała bardzo szybki poród jestem ciekawa czy to pierworódka czy juz kolejne . Moja znajoma jak rodzila to mowila, że lezala juz na poporodowej to dziewczyna darla sie w nieboglosy przy porodzie moze z godzine potem ktos wszedl usiadl na lozku wyciagnela sobie cos tam i szla pod prysznic. A znajoma sie pyta to Pani przed chwila rodzila a ona ze tak xD
OlaW84 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
no właśnie ja do zusu Młodego zgłaszałam przez pracę - w sensie M pojechał do mnie z dokumentami i księgowa zgłosiła
MIA ja Ci powiem jutro ale po ostatniej wizycie też mnie bolało wszystko - jakby ktoś mnie skopał w krocze! i im dalej w las tym mniej przyjemne (tzn nigdy ono nie jest przyjemne) te badania - ale wszystko opuchnięte to co się dziwić? mnie to boli nawet jak się myjeDaven lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Mia ja mam okropne bóle po dzisiejszym badaniu. Wogole czy Wy też macie takie wrażenie że kobiety ginekolog są mniej delikatne?
Co do ZUSu to mąż zgłaszając małego w pracy od razu automatycznie zgłosił go do ZUSu-robi to pracodawca.Daven lubi tę wiadomość
-
Amarranta to jednak były skurcze... hi, hi...
Ogromne gratulacje, czekamy na Ciebie
Ola dzięki za info. Dobrze, że u Ciebie wszystko skończyło się pomyślnie Pokoik urządzony bardzo ładnie, każdy ma swój kącik
Ja też nigdy do ZUS-u nie jeździłam. Zgłaszaliśmy do pracodawcy (akurat u m. w pracy) i on zajmował się formalnosciami.
Co do ginów-kobiet i ginów-meżczyzn różnica jest "odczuwalna" - że tak powiem.... Ja mam kobietę i o ile w kontakcie face to face jest super, o tyle w tym drugim - ciut gorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 22:33
Daven, amarranta lubią tę wiadomość
-
Hahaha AMARRANTA no w końcu ktoś która mają już rodzic w końcu już urodziła:) gratuluję kochana! Szybko tutaj do nas wracaj!!!
Ja u Gina kobiety poszłam tylko raz a tak sami faceci.... A ze tu byla moja pierwsza wizyta to niezbyt pamiętam jak byloamarranta lubi tę wiadomość
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Hej. Piszę bo trochę spanikowałam...
Miałam z 10 skurczy co 6 minut później 3 skurcze co 15 min i później znowu 2 skurcze co 7 min.
Wzięłam ciepły prysznic,no-spe i trochę lepiej tzn rzadziej,ale i tak siedzimy jak na szpilkach i czekamy co dalej...
Jechać czy czekać?
Nie mam czopa ani żadnych wód czy upławów.
Jutro o 9 rano mam KTG więc może się wstrzymam i pojadę jutro...
-
nick nieaktualnyMaritka poczekaj na rozwój sytuacji, jeżeli skurcze będą co raz mocniejsze i w tym samym odstępie czasu to jedz, jak przejdzie to poczekaj do jutra na ktg
Amarranta gratulacje ;***
No te nasze lipciątka strasznie leniwe sądora8201, amarranta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No leniwce leniwce male uparciuchy.... Czy to kwestia aktualnego znaku zodiaku? Nie wiem jaki teraz jest ale domyślam się jaka jest jego główną cecha;)
MARTIKA i jak???
Ja niedługo wizytuję.... Trochę mam stresa co tam się dowiem a z drugiej strony chciałabym juz coś konkretniej wiedzieć.... No i przede wszystkim czy Luśka wykonała obrót czy nie
A tak w ogóle to dzień dobry! Miłego dnia! Która pisze się na poród 13-tego??? Mi nie przeszkadza data ale u mnie się nie zapowiada....
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif