Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
W co ubieracie maluchy na spacer w taka pogode? My zaczynamy spacery i kompletnie nie wiem jak go ubrac...
Dziekuje za wszystkie rady odnosnie kupek zobaczymy co pomoze
Amarranta musze sie leczyc bo mam hipercholesterolemie genetyczna i cholesterol po ciazy mam 700. -
u nas dziś ciepło - mu wszyscy na krótki rękaw i nogawkę więc Luśka ma bodziaka (na krótki rękaw) i sukieneczkę (na krótki), skarki i kocyk cienki - założyłabym jej jakieś geterki pewnie ale nie mam akuratnich bo wszystkie za duże ale ciepły karczek ma i uda więc jest git
choc oczywiście sąsiadka jak zobaczyła to piała, że gołe nóżki i tylko skarpetki i bez czapeczki!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 13:08
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
dora no właśnie juz 5 rożnych smoczków próbowałam i pisk, nawet jak moje mleko z butelki chciałam mu dać to niezle sie napociłam żeby załapał...
A wogole to powiedzcie mi jak u was wyglada sprawa z gruczołami piersiowymi u waszych bobasów?
Bo moj ma powiększone i czytałam ze do ok 4 tyg powinno samo przejść. A jak u was?
Wiecie wogole jak to wyglada? -
Ja nie wiem jaka pogoda w Pl. Moja od początku tylko na krótki rękaw, znaczy w samych bodach. Jeden raz miała getry na sobie i bolerko i raz śpioszki i bluzeczkę. Bo 22 stopnie akurat było tak to długi rękaw, albo cienki pajac tylko po kapieli i to nie zawsze.
Ale u nas to temperatury okropne
A czapki to wcale nie nosimy czasem opaskę, ale dla urody raczej.amarranta, Daven lubią tę wiadomość
-
Radiszka, to zdrówka życzę! Mam nadzieje, że uda się ten cholesterol unormować szybko:)
U nas dzisiaj pierwszy raz od dawna przyWoita pogoda.
teściowa przyjeżdża to nie będę się pewnie udzielać. Chociaż przy nocnym karmieniu sobie nadrobię.
radiszka lubi tę wiadomość
-
MIA to normalne z tymi piersiami... To jeszcze Twoje hormony działają i dlatego są powiekszone... Spokojnie zejdzie
Mia1988 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Hej :-* długo się nie odzywalam, ale byłam w szpitalu. Dopiero w pon wróciliśmy do domu... nasz Wojtuś przyszedł na świat 18.07 o godz. 17.00 CC... 3360 i 54 cm
Miałam rodzic SN, ale po 10 godz miałam rozwarcie 8 i mały ciągle się nie wstawial główka... I nie było wiadomo czy w końcu mu się to uda. Ja dostałam znieczulenie zewnatrzoponowe które pomogło za pierwszym razem, ale później juz nie było różnicy, skurcze krzyżowe nie do wytrzymania miała dosyć wszystkiego. W końcu lekarz powiedział, że zrobi cesarke o którą już błagałam...
Poród wyobrażałam sobie inaczej... jednak był on dla mnie strasznym przeżyciem. Największym pocieszeniem jest mój skarb Wojtuś, a o porodzie chce zapomnieć.
Później miałam gorączkę I czułam się strasznie, zrobili wszystkie badania. W końcu zaczęła mi się saczyc rana... dostałam mnóstwo leków, antybiotyki i w ogóle.. po 9 dniach w końcu coś mi się polepszyło... I jesteśmy w domu, rana dalej nieciekawa, ale jeżdżę do szpitala na konsultacje...
To tak w skrócie o nas... wszystkim nowym mamusiom gratuluję nie nadrobię Was teraz bo cały czas poświęcam mojemu synkowi... uczymy się siebie
Buziaki i pozdrowienia :-*radiszka, wikaa, 1kasiulka1, Młoda Mama :), ewela86, Ivettka, rex lubią tę wiadomość
-
Witam lipcówki, i gratuluje nowym mamusiom My zajęci sobą na maxa Kruszynka pochłonęła mnie całkowicie Jak znajde chwilkę opiszę poród:)
Dziś pokazuję moją księżniczkę
katepr, amarranta, Pay, livia30, 1kasiulka1, wikaa, Blue:), mon!ta^, Konwalia, Młoda Mama :), ewela86, Ivettka, kate851, rex lubią tę wiadomość
-
Mój też ma cycki większe :p
Pay ja też chcialam tylko piersią męczyłam siebie i jego tydzień i nic z tego nie wyszło, zasypial przy piersi odkladalam i budził sie po 5-10min i znowu chciał, tydzien na dupie siedzialam a mama musiala mi nawet picie i jedzenie podawać , no niestety :p nie wyszlo, wiec piers i dokarmiam, a diabeł i tak nie śpi w sumie w dzieńamarranta, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny niestety u mnie brak czasu totalnie. Iga ma straszne kolki 4tygodnie praktycznie nie spała dopiero po espumisanie lepiej ma straszne gazy ale ciężko jej zrobić kupke choć konsystencja jest dobra bie aa twarde ale nie robi codziennie może zmiana mleka z bebiko?pije herbatki raz Kopernika raz rumiankowa dostaje probiotyki i dalej nic. Nie chcę smoczka i z tym też problem bo trudno ją uspokoić.mamy chrzciny za tydzień więc trochę przygotować byłam u lek mała w miesiąc przybrała z 2600 na 3750 więc ok ma plesniawki w buzi smarujemy apthin
Gratuluję mamuśki dzieciaczkow pięknych i zdrowych postaram się częściej zaglądac gdyż ostatnio zasypialam na stojąco dodatkowo mąż w delegacji a ja sama z dzieciakami...
Mam pytanko czy któraś z was jest tylko na mm??jakie mleko dajecie?
Czy ktoś się jeszcze nie rozpakowal?