Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
katepr wrote:Kurcze ja próbowałam espumisan do buzi to wypluwal. Teraz znowu po jedzenie krzyczy jakbym go ze skóry obdzierala, nie wyrabiam
Spróbuj tych kropli BioGaja - u nas dziś bez kolki! I herbatka koperkowa na dopajanie codziennie. U nas się sprawdza.
-
Mia1988 wrote:Dziewczyny macie może jakieś wieści od Kate i LilaMy?
Czy ja coś przeoczyłam?
Mam nadzieje ze puścili juz nasza Kate i Nelcie do domku, a LilaMy zamilkła bo maleństwo tuli?
Dziewczyny po cukrzycy ciążowe, macie skierowanie dla dziecka do poradni diabetologicznej? Wiecie co tam robią?
I mama dziś przywiozła mi fasolkę szparagowa twierdząc ze nie wzdyma i mogę ją jeść. Co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 20:09
-
Dobry! Piękna pogoda za oknem to korzystny poki jeszcze upałów nie ma wiec Malo w domu i czasu brak:)
PAY ja jadłam fasolkę i bylo ok ale to wiesz u każdego co innego może być. Zjedz trochę i jutro się okaże
Ja chcialam szczepić 5w1 i nic dodatkowo (jak syna) - dziewczyny uważajcie i dowiedzcie się bo podobno 6w 1 są braki, nie ma w hurtowniach ani nigdzie. Nie wiem czemu ale na grupie fb mojej mamuskowej miastowej dziewczyny maja problem bo czas na kolejna dawkę a tu nie ma
Dzieciątka zajefajne wszystkie!!! I jakie pultaski slodkie!! Przy tej mojej chudzinie wyglądającej na niedożywioną aż wagę zamówilam żeby kontrolować jak rośnie i się okaże czy mam w cyckach mleko czy śmietanę
Biedna LILLAMY!!! przekażcie jej że jesteśmy z nią i trzymamy kciuki!!
KONWALIA probiotyk daj malej i jak jest na mm to wodą musisz przepajać
LIVIA noo bo bio gaia jest cudowna;) i ręce zazdroszczę przejścia na mm... Kp nie jest też jakiś szczególnie fantastyczne dla mnie.... No ale poki mam pokarm to ten miesiąc pokarmię - z Młodym z problemami jako się miesiąc to tu bez problemów też by wypadało
WIKAA jak wyniki? Kiedy wychodzicie??
I muszę lecieć bo dziec wzywa
livia30 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dzięki za odp mona dokt powiedziała że za wcześnie na zmianę mleka. Wasze dzieciaczki niektóre to urodziły soe większe jak moja miesięczna Iga a dziewczyny ile mm piją wasze dzieciaki?? O czy wyburzanie w nocy co 3h czy tak jak się dzieci obudza?
Ja starsza szczepilam 5w1 ale teraz z tego co czytałam to zaszczepie zwykłymi i nic więcej -
Mia, bardzo się cieszę, że ze smoczkiem się udało
Zania, sliczna kruszynka! Jeszcze raz gratki
Monta, gaktycznie Robcio wniebowzięty:) i ładny kolor fotelika!
My już gości pożegnaliśmy i cały wieczór odpoczywaliśmy
Mialam plan opisać porod w koncu, ale zasypiam..
Buziaki, mamuśki!
Lilamy, kciuki trzymam!mon!ta^, Mia1988 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Livia dziś zakupię tą biogaje
Bommbelek mój pije mm raz 30, raz 40 a raz 50. Ale oprócz tego pierś, zawsze przed mm. I nie wybudzam, w dzień nie ma potrzeby bo nie spi a w nocy sam sie budzi co ok.2h :p
Wczoraj byłam w końcu na spacerku, ło jezu co ja sie z ta parasolka nakombinowalam zeby cien na malym był, masakra :plivia30 lubi tę wiadomość
-
RSDISZKA spirytusem go traktuj jak kiedys....
Dzień dobry tak w ogóle;)
KONWALIA super! Nie ma to jak porządną kupa;)
Moja Luska wczoraj miala rozwolnienie caly dzien i bolał ją brzuchal - przedwczoraj zjadłam ogórki z jogurtem... Po kąpieli wydoiła obydwa cycki, zwymiotowała, zrobila 4 razy kupe wiec dostala 30ml mm i spala 6,5 godz.... Po danym moim max 4-5.... Coraz bardziej skłaniam się ku mm zwłaszcza ze kp również nie jest moim powołaniem (jak u LIVII)
BOMMBELEK mi położne w szpitalu od razu powiedzialy żeby nie wybudzać... Chyba ze na wadze by nie przybierała. Bo też się zastanawialam bo mi pierwsza noc Młoda spala ponad 3 godziny.... A moja je 50-60ml mm bo mojego nie wiem ile ale podobnie bo tyle wlasnie udało mi kilka dni temu ściągnąć... A teraz nie bardzo mam kiedy bo w dzień je często bo i czasem co 1,5 godz. wiec nie bardzo mam kiedy ściągnąć...a w nocy śpię
livia30, radiszka lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Hej dziewczyny ja właśnie też się zastanawiałam czy wybudzać do karmienia w nocy, ale stwierdziłam, że to byłoby chore. W nocy mój mały śpi 5 godzin nawet... a jest na piersi tylko, chociaż dla mnie to jest straszne... moim powołaniem również nie jest kp i często myślę o przejściu na mm...
-
Dziewczyny ja od soboty już nie karmię piersią tzn wcześniej z dwa dni odciągałam i dawałam z butelki a od soboty już tylko mm. Ja uśmiechnięta, dziecko zadowolone Pokarm mi zanika (biorę Bromergon) więc zaraz będę uwolniona na dobre od dojnych cycków
Blue:) lubi tę wiadomość