Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
amarranta wrote:
Ile schodzi opuchlizna po ciąży? bo ja jeszcze nie do końca odzyskałam moje stopyi obrączka też mi się nie mieści
nie wiem, czy to dlatego, że ciepło, czy to ta woda zatrzymana, czy taka tłusta jestem
nie wiem ile kg mi zostało, bo nie mam wagi. no ale te kostki, to raczej nie tłuszcz tylko woda
Opuchlizna z nóg zeszła mi po tygodniu. Co do obrączki - też jeszcze nie wciskam, flak na brzuchu też jeszcze jest no ale co zrobić. Tyłam 9 miesięcy to chwilki potrzebuję żeby to zgubić
dora8201 lubi tę wiadomość
-
Mój syn z okazji 3 tygodni postanowił dać mi popalić tak, żebym dobrze zapamiętała ten dzień
Zaczęło się w nocy o 2 - nie płakał ani nic ale spać za cholerę nie chciał. Później klocka strzelał i się rozbudził. Od rana przysypiał na 5 minut i znowu oczy jak 5 zł
Najadł się, ulało mu się i znowu jęk... Od 15 minut śpi! Ja już drugą kawę piję a oczy podkrążone jak panda mam
W chwili słabości zakupiłam mu misia szumisia a nawet chciałam wsadzić go do auta i jeździć po mieście żeby go uśpić ale powstrzymałam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 14:05
sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
dora8201 wrote:karmi to placebo
...ale jakie przyjemne.
Livia - pandom za kółkiem mówimy stanowcze NIE! Póki się nie wyśpisz stanowisz zagrożenie dla siebie i otoczenia (i oby tylko za kierownicą)
.
Lila - no nareszcie, dziewczyno! Już myślałam, że Cię wrzesień zastanie.
Aryl - Ty też się streszczaj, upały są, burze są - idealny moment na rodzenie.
livia30, Aryll lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Juwelka - idę na rekord
jakieś sprawdzone sposoby co można z tym zrobić? Bo chodzenie w ten upał po schodach mnie wykończy
Daven - staram się jak mogę tylko moje dziecko zamiast wychodzić to ciągle śpijuż dogadać się nie mogę
Daven lubi tę wiadomość
-
Lillamy gratki
Livia powiedz mi smarujesz małego kremem z spf w taki ukrop jak bierzesz go do nosidełka na stelaż wózka? Bo ja kupiłam sobie adaptery specjalnie żeby nie wozić dodatkowo gondoli ze sobą no ale kurde parasolki pod nosidełko nie podczepie to słońce będzie mi na małego świecić i tak mam dylemat... musiałabym pewnie wysmarowac go całego?
Aryll dawaj dawaj już czas urodzić :pAryll, livia30 lubią tę wiadomość
-
Livia - jak szpachla leży
? Moje tapetowanie ostatnio tylko do tego się ogranicza. Dobrze, że mam hennę to jako-tako wyglądam. Listonosz w każdym razie nie uciekł z krzykiem
.
Mia - tyle Twojego co zaśnie. Choćby na cycku. Książka w łapę i jedziesz.
Aryl - hahaha, przyzwyczajaj się, dzieci generalnie mają w...poważaniu...co my od nich chcemy
.
Katepr - a czemu nie podczepisz parasolki? Uchwyt nie taki? Nie da się podczepić pod pałąk?
Kate - śpij, bidulo, należy Ci się! Ja cały czas pod wrażeniem Twojego hartu ducha
.
EDIT -
Katepr - tu nie ma głupich pytań (za wyjątkiem podczepiania się pod trakcje i jeżdżenia jak tramwaj - jak to w tym kawale z długą brodą). Dziecku nic nie będzie jak przemkniesz z nim po nasłonecznionym placu od jednego cienia do drugiego, ale generalnie cienia się trzymaj. Tobie pewnie też spacer w pełnym słońcu w taki skwar nie sprawi przyjemności. Ale w cieniu bloków, pod drzewami, w lekkim wietrze - super
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:44
livia30, katepr lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
katepr nic mu się nie stanie jak chwilkę słońce na niego poświeci - byle go nie opalać bo zjara się na czerwono szybciutko
Daven wyobraź sobie, że nawet nie zdążyłam się wyszpachlować. Taki marudny ten mój syn dzisiaj, że zacznę podejrzewać, że mi go podmienili w nocy jak spałamWłaśnie Majka zabrała go na spacer, chodzą pod domem i skubaniec zasnął. Mam chwilę żeby poprasować jego ubranka i odkurzyć w domu ufff co za dzień
katepr, Daven, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Dora postaram sie czesciej zagladacostatnio te kolki nas troche wymeczyly i ciezko bylo ogarniac forum
Amarranta ja nie smaruje zadnym kremem z filtrem, ale u nas slonca jak na lekarstwo wiec potrzeby nie ma
Pay u nas tez skorka sie luszczyla na poczatku ale juz jest lepiejNa kupki ja staram sie jesc przynajmniej 2 jablka dziennie moze akurat pomoze
Kate nie zazdroszcze porodu, ale dobrze ze juz po i masz najwspanialsza nagrode za to ze tak sie wymeczylas. Malutka jest przesliczna
Kasiulka jak Kamilek ladnie rosnie i juz ma miesiac, ale ten czas leci!
Daven dzieki za info jak pozbyc sie rozstepow
Livia super dzieciaczki i jaka cora duza, fajnie ze chce pomagac
LillaMy gratulacje!!!
Aryll i MlodaMama trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne porody
U mnie mala tez daje popalic od wczoraj znowu jakos bardziej prezy sie, zlosci, ulewa, prawie nie spi (tzn tak po 20-30 minut) i tyle wszystkiegoNie wiem juz sama co jej jest i czemu nadal ten brzuszek ja tak meczy... Wezme ja na szybki spacerek poki nie pada, bo pozniej moze juz nie byc tak 'ladnie' ;P
Milego popoludnia
1kasiulka1, Daven, amarranta, kate851 lubią tę wiadomość
-
Dzięki laski
A Wasze dzieci po spacerze śpią? Mój w trakcie nawet jak stanę na chwilę to już sie budzi :p
Monita pisałaś o placu zabaw , mamy tu nawet dwa no ale ja muszę krążyć nieustannie bo młody inaczej krzyczyjak na ławeczke to na pięć minutek :p
Ewela mi położna powiedziała że nie musi spać wcale ;p gorzej że na rękach mój zasypia a jak odloze to nagle mu się odechciewa
-
Katepur tylko, ze moja niunka nie lezy sobie spokojnie tylko sie wierci i poplakuje
Widac, ze jest zmeczona i chce spac ale cos jej nie pozwala... No na rekach tez spi albo na mnie a tak to chwilke i juz oczy otwarte i koncert
Kurcze z jednej strony zazdroszcze lata, a z drugiej jak widze jak jest goraco to ciesze sie, ze u nas jednak temp miedzy 15-20 stopni