Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam betę. Wyniki mają się tak: 28.10 beta 228,4 mLU beta 30.10 508 mLU. To dobrze, nie? Ale chyba juz jej nie będę robić bo za bardzo mnie to stresuje. A z dolegliwościami to mam tak samo jak Ty usia89. Dziś dzień zaganiany. Musze zrobić zakupy, zamówić torta i czeka mnie pewnie całodzienne gotowanie. Jutro robię imprezę urodzinowa (jestem z 2 listopada )więc trochę roboty przede mną. No i z psem muszę jechać do weterynarza bo coś choruje biedaczek. Uciekam i do później. Miłego dnia :-*
-
MarliOne wrote:Odebrałam betę. Wyniki mają się tak: 28.10 beta 228,4 mLU beta 30.10 508 mLU. To dobrze, nie? Ale chyba juz jej nie będę robić bo za bardzo mnie to stresuje. A z dolegliwościami to mam tak samo jak Ty usia89. Dziś dzień zaganiany. Musze zrobić zakupy, zamówić torta i czeka mnie pewnie całodzienne gotowanie. Jutro robię imprezę urodzinowa (jestem z 2 listopada )więc trochę roboty przede mną. No i z psem muszę jechać do weterynarza bo coś choruje biedaczek. Uciekam i do później. Miłego dnia :-*
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
binia29 wrote:No właśnie sama nie wiem kiedy mam pójść. Myślałam o przyszłym tygodniu w czwartek ale czy to nie będzie za wcześnie?
Na kalendarzu belly powinno Ci pokazać kiedy już może być serduszko.
--
zula21 wrote:Czesc dziewczyny. U mnie dzien zaczal sie niespokojnie mam brazowe lekkie plamienia troszke sie boje miala tak ktoras?
Jak Cię to niepokoi to zadzwoń do gina.
--
mój mąż ze strachu ze lot moze Nam zaszkodzić stwierdził żebym poczekała do 3 miesiąca i wtedy razem polecimy do Pl na pierwsze USG... kompletnie nie wiem czy dobrym rozwiązaniem bedzie czekac az do grudnia...
-
zula21 ja do tej pory nie miałam żadnych palmień,może to oznaczać że zarodek się zagnieździł,ale też może źle wróżyć jeżeli Cię to niepokoi radzę pojechać do szpitala...tak kazał mi mój lekarz jakiś większy ból podbrzusza lub plamienie(krwawienie) zgłosić się do szpitala..wydaje mi się że lepiej dmuchać na zimne....
Dziewczynki któraś z Was pytała czy lekarz odrazu podniósł mi dawke na niedoczynność tarczycy... już przed zajściem w ciąże powiedział że odrazu jak zobacze dwie kreseczki na teście dawke zwiększyć o pół tabletki...nie mam pojęcia jakie mam tsh ostatnio robiłam wynik jakiś rok temu,pewnie teraz w poniedziałek dostane skierowanie...ja nigdy nie miałam wyniku poza normą zawsze w granicach normy...ostatnio jak robilam chyba miałam 2,200(ale wtedy juz brałam tabletki) -
Kochane robie liste Wpisywac sie prosze !
Amelia04072006 -> 02.07
Aneta1607 -> 02.07
Ania_KB -> 02.07
Biedroneczka83 -> 02.07
Binia29 ->
Cati -> 06.07
Farafalla -> 06.07
Gigsa -> 10.07
Jenny88 -> 10.07
Kahaśka -> 05.07
Kusiczka -> 04.07
Marteczka91 -> 05.07
MarliOne -> 08.07
MikiMiki25 -> 05.07
Sabela -> 03.07
Tinka -> 01.07
Tysia85 -> 05.07
Usia89 -> 08.07
Zula21 ->
Jak ktogos pominełam to dawac znac , tam gdzie puste terminy to poprostu takiej informacji nie widzialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:13
-
@ powinnam dostać 19, ale owulacja mi się przesunęła. Niestety moja gin jest na urlopie Niby na wkładce jest czysto tylko jak się podcieram to są brązowe niteczki Wieczorem chyba wybiorę się na szpital lepiej dmuchać na zimne. Ja terminu nie podaje bo na chwilę obecną jeszcze go dokładnie nie znam.
-
usia89 wrote:Hej
Jak sie czujecie ? U mnie pomijajac bol piersi i od czasu do czasu bol brzucha to jest ok póki co nic innego mi nie jest A bedzie juz poczatek 5 tyg
Kochana ty konczysz 5 tydz a zaczniesz zaraz 6:) Tak się liczy. Ja zaczynam jutro 6:) -
Dzisiaj już dwa razy zakręciło mi się w głowie, nie wiem czy to przez odmienny stan ale nigdy nic takiego mi się nie działo.
Dobrze, że tu jesteście i można się wygadać bo mnie tak korci, żeby komuś powiedzieć ale muszę wytrzymać -
farfalla wrote:ahha wlasnie o tym przed chwila myslalam, ze tez bym chciala juz komus powiedziec, no ale z drugiej strony jednak chce wytrzymac chociaz do tej pierwszej wizyty...
Musimy dac rade!
Ja mam ambitniejszy plan, chcę wytrzymać do świąt. Zobaczymy czy się uda
W pracy będę musiała powiedzieć wcześniej bo jedna dziewczyna jest na zwolnieniu do końca roku, a jak powiem wcześniej to może ją jeszcze "uratuje"