Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak coś Was zaniepokoi to lepiej dmuchać na zimne niż potem żałować
Zula jak masz możliwość to jedźzula21 lubi tę wiadomość
-
Będzie wszystko dobrze daj znać jak wrócisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 17:01
zula21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaj znać koniecznie jak wrócisz .. co Ci powiedzieli .. mi jak chyba jak do jutra nie przejdzie to też nie wiem czy się nie wybiorę, to kucie z prawej strony dzisiaj, a ty jeszcze masz jakiś śluz podejrzany to nie ma na co czekać .. ja na razie nie chce panikować więc jeszcze się wstrzymuję bo odpukać na szczęście nie mam plamień ale to w końcu masze skarby o które już mamy prawo się martwić i troszczyć się .. Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku ..
zula21 lubi tę wiadomość
-
Zula jedź i sprawdź. I ja też mam wrażenie że mokro mam. Poza tym dziś jakaś rozbita jestem. Nic mi się nie chce.
-
otoz to mi np. wyliczylo z ovu a pojde na usg za 3 tyg i mi sie zmieni termin o to mi chodzi ze jak juz wszystkie beda pewne daty to ustalimy wzgledem daty .
gigsa, Tysia85 lubią tę wiadomość
-
macie jakas recepte na wzdecia? Rozsadzi mi zaraz brzuch!
-
A mi prawie w każdej pozycji siedzącej jest niewygodnie
Wieczorem jest najgorzej. Ciągnie mnie tam w podbrzuszu. Dziś jajniki dodatkowo ćmią.
Kahaśka pochwal się jak wynik bety dostaniesz czekam i nóżkami przebieram -
kahaśka wrote:beta 112,5 czyli przyrost od 100% w ciągu 48h
Już spokojniejsza jesteś ?
Ja jak zobaczyłam wynik to jakby powietrze ze mnie zeszło, od razu ulgaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:35
Sabela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper że na razie same dobre wiadomości .. mam nadzieję że u Zuli21 też będzie wszystko ok ..
Kurcze mam problem z kąpaniem się uwielbiam gorącą wodę .. a teraz nie mogę i strasznie muszę się pilnować .. dobrze że mój M nawet o tym pamięta i za każdym razem mi przypomina