Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcówki
01.07 -> Tinka
02.07 -> Amelia04072006, Aneta1607 , Ania_KB, Biedroneczka83
03.07 -> Sebela
04.07 -> Kusiczka ,
05.07 -> Kahaśka, Marteczka91, MikiMiki25, Tysia85
06.07 -> Cati , Farafalla ,
08.07 -> MarliOne , Usia89, Binia29
09.07 -> Serena1989, Annape
10.07 -> Gigsa , Jenny88 , Pepitka
Zula21 ->
Jest nas 20!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:38
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj wzięłam jedną no spe ale zwykłą bo pani w aptece dała mi tą więc nie wiem jak z max
i odpukać noc miałam super trochę się budziłam bo cały czas mi się nawet to śni czy będzie dobrze czy źle ale brzuszek mnie nie bolał .. na razie nie zapeszając oczywiście też jest ok -
Zula ale jak sie czujesz? plamisz?
Kurcze bedzie dobrze!:*zula21 lubi tę wiadomość
-
zula21 trzymam kciuki, też jestem zdania że powinnaś dostać luteine lub duphaston,u mnie nie było jeszcze nic widać a lekarz dał mi duphaston bo powiedziałam ze brzuch mnie boli.
Kochane któraś z Was napisała że kropkę już będzie widać jak bete się ma 800-1200,więc jest duża szansa że w poniedziałek już coś będzie widać u mnie:) moje beta w środe była 829. ja się dzisiaj troszkę zmartwiłam bo tak jakby mniej mnie piersi bolą...i nie mam żadnych objawów ciąży -
zula trzeba byc dobrej mysli
Wez relaksacyjna kąpiel , uspokuj sie i gleboko oddychaj bo to od ciebie zalezy . Nie stresuj sie i postaraj sie wyciszyc zobaczysz ze lepiej sie poczujesz. a w Poniedzialek pojdziesz do lekarza i sie okaze ze jest wszystko dobrze -
Ja przed chwila wróciłam z pogotowia, bo też zaczęłam plamic
Lekarz jeszcze nic nie widzi, bo jest za wcześnie. Kazał brać nospe 3×1 ( nospe max tez można) i czekać -
Dziewczyny trzymajcie się,musicie pozytywnie myśleć...wiem że łatwo się mówi,bo ja sama cały czas się boje,cały czas chodzę do wc sprawdzać czy nie mam plamień....ale teraz to już nie mamy na nic wpływu możemy tylko zdrowo się odżywiać i dbać o siebie a co będzie nie zależy od nas...
-
Babeczki widzę, że każda z nas się obawia. I jest to normalne, że chodzimy do WC. Powiedziała sobie, że co ma być to będzie i staram się nie nakręcać ani w jedną ani w drugą stronę. Wiadomo strach jest i tym bardziej jeżeli już doświadczyłyśmy straty.
Gigsa i zula trzymajcie się kochane i postarajcie choć troszkę nie denerwować-położyć się, czy poczytać gazetkę. Teraz wszystko w rękach Boga. -
zula21 wrote:Gigsa trzymaj sie. Tobie chociaz kazal cosu brac a u mnie to olal. Bedzie dobrze. Badz dzielna. U mnie pojawily sie skrzepy takze chyba juz nie ma co liczyc na cud.
Luteinę mam od mojego gina i biorę 3x50.
To jest chore, bo co mu zależało dać Ci ta luteinę!?
Na razie plamienie ustało. Leże i czekam. Wzięłam nospe -
Gigsa lez i odpoczywaj:*
Trzymajcie sie laseczki mocno:*
Musi być dobrze!!!:*:*
Mnie tak wytrzesło w samochodzie ze teraz brzuch mnie boli:( -
zula21 wrote:Lekarz zrobil ze mnie po prostu wariatke minal tydzien odkad robilam bete wiec jestem pewna ze ta kropka to bylo malenstwo. No ale wiecej nic zrobic juz nie moge. W poniedziałek ide do mojej ginekolog i wtedy cokolwiek bede wiedziec.
-
Zula trzymam baaaardzo mocno kciuki żeby jednak było dobrze i te krwawienie było jednorazowe. Może jeszcze nie wszystko stracone.
Oni taką wczesną ciążę nie traktują jak ciążę i maja to w dupie. Ja rozumiem, że nic nie mógł zrobić, ale luteinę mogli Ci dać !