Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nie rozumiem tych lekarzy,ja bym zrobiła tam taką zadyme że szybko by coś zrobili a zresztą złożyłabym skargę na tego lekarza zula21 który Cię przyjmował i kazał nie wracać...nie można tak!! powinien przepisać Ci chociażby tabletki na podtrzymanie ciąży...one by Ci w ogóle nie zaszkodziły a mogły tylko pomóc. Frajer jeden ja bym tego tak nie zostawiła.... ale się zdenerwowałam. Jak się czujesz?? Krwawienie ustało??
gigsa lubi tę wiadomość
-
Mi na pogotowiu gin pow, że jeśli zacznę krwawic to mam wtedy nie przyjeżdżać tylko dopiero jak krwawienie się skończy, bo on wcześniej i tak nic nie zobaczy. Jedynie zostaje czekać na cud. Ja rozumiem, że w moim przypadku nic więcej nie mógł zrobić, bo lutkę już i tak biorę. Ale jeśli chodzi o Zule to w głowie mi się nie mieści, że lekarz nie przepisał jej lutki Ja też dużo więcej się nie dowiedziałam, jedyne co się dowiedziałam to to, że mogę, a nawet powinnam brać nospe przy tych bólach i że mam grube endometrium co świadczy o 2 fazie cyklu, ale jest za wcześnie żeby zobaczyć coś na usg i na tym etapie nie możemy mówić o ciąży, bo będzie ja widać dopiero jak beta będzie większa coś ok. 1000, a u mnie dwa dni wcześniej wynosiła 143. Także czekam
Plamic juz od wczoraj rana na razie nie plamię. Dzieki nospie bóle ustąpiły i wreszcie przespalam cala noc. Ale i tak każda wizyta w łazience to stres
Zula odezwij się. Jak się czujesz?
-
Gigsa dobrze ze plamienie ustalo. Dostalas L4?
Lez i wypoczywaj wszystko bedzie dobrze:*
leć na betę w tygodniu:). Mi w ciagu 7 dni podskoczyla z 39 na 1725. -
Marteczka91 wrote:Gigsa dobrze ze plamienie ustalo. Dostalas L4?
Lez i wypoczywaj wszystko bedzie dobrze:*
leć na betę w tygodniu:). Mi w ciagu 7 dni podskoczyla z 39 na 1725.
ja od poniedziałku jestem na L4
leżę prawie cały czas, bety w tym tygodniu robić nie będę, bo we wtorek 4.11 idę do gin po nowe zwolnienie, a 10.11 mam wizytę u endo gina i wtedy może już coś zobaczy. Do tego w tym dniu zrobią mi wyniki. Teraz już i tak nic więcej zrobić nie mogę, ani ja, ani gin. Zobaczę co oni w ogóle na toWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 08:51
-
hej dziewczyny, można dołączyć?
moja beta to 252,00 mIU/ml robiona w dniu spodziewanej miesiączki (30październik). W środę według zaleceń gina muszę powtórzyć badanie, chyba oszaleję do tego czasu...Myślicie żeby zrobić badanie w poniedziałek i w środę dla świętego spokoju? -
A ja dalej nie mam żadnych objawów ciążowych...czuje się normalnie tylko nie mam okresu. Już się zaczynam stresować jutrzejszą wizytą wiem że już powinno być coś widać,a ja się boje że nic nie będzie. w nocy miałam głupie sny,dobrze że wizyte mam rano.
-
Anetaa będzie dobrze To, że nie masz objawów to nic nie znaczy. Na tym etapie ciąży nie wszystkie mają objawy i jest to jak najbardziej normalne, także nie przejmuj się
cati lubi tę wiadomość
-
W takim razie jutro lecę na badanie, będę miała wyniki tego samego dnia więc od razu dam wam znać!
Orientuje się może któraś z was ile powinna wynosić moja beta w poniedziałek, żeby wszystko było w porządku ?
Termin mam na 9lipca, według lekarza jestem w 4tygodniu Natomiast o wszystkich szczegółach i dokładnych informacjach dowiem się na wizycie u gina w piątek, już nie mogę się doczekać! -
Annape nie wiem dokładnie ile beta powinna wynosić, ale u mnie w kalkulatorze hcg podaja takie info :
HCG podwaja się co 1 dni 10 godzin (35 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 87 mlU/ml (163.6%)
także mniej więcej możesz sobie obliczyć ile beta powinna wynosićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:16
-
Pierwsza beta 27 listopada ok.godz.11 , 12 dpo, 25 dc, 33 mlU/ml
Druga beta 30 listopada ok. godz.12 , 15 dpo, 28 dc, 143 mlU/ml
na razie powtarzać już 3 raz nie będę, bo to i tak nic nie da -
Annape witaj w lipcówkach Ja też w życiu zgagi nie miałam, jak mi ludzie tłumaczą to niby wiem o co chodzi ale sama nigdy tego nie doświadczyłam. Ja trochę się nakrecam po pierwsze przez to, że chora jestem a po drugie przez to, że cycki juz tak nie bolą... Mówią żebym sobie nie wkrecala ale jakoś ciężko to w życie wprowadzić. Dziś moje urodziny...dostałam na nie najpiękniejszy prezent oby rósł silny i zdrowy. Miłej niedzieli dziewczynki :*