Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Wróciłam
Beta z 27 listopada 12 dpo 33 mlU/ml
Beta kolejna 30 listopada 15 dpo 143 mlU/ml
anetaa1607 wrote:A jakie bierzecie witaminy???
Tysia85 wrote:Cati data planowanego porodu się nie zmienia Tak jak ją wyliczy lekarz wpisuje się ją w kartę ciąży i tyle. Może być co najwyżej różnica między datą z OM a pierwszego USG. W miarę wzrostu dziecka może dochodzić do przesunięć parodniowych, ale najistotniejsza jest ta data ustalona na początku.
Możemy sobie same założyć, że wpiszemy się według dat z USG.
Jak już będzie bliżej porodów będziemy wiedziały kto mniej więcej po kim ma rodzić - zwłaszcza, że to dopiero początek miesiąca, jeszcze się nas nazbiera i wtedy faktycznie może być bałagan jak się będziemy zastanawiały, która się rozpakowała, a która nie
Ja tez jestem więc zdania, że wygodniej będzie z listą według dat ( po prostu takie mam doświadczenia z forum z pierwszej ciąży), ale jeśli nie chcesz, to wcale nie musimy tego zmieniać
kahaśka wrote:beta 112,5 czyli przyrost od 100% w ciągu 48hWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 22:17
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
nick nieaktualny
-
tinka wrote:
Kurcze mam problem z kąpaniem się uwielbiam gorącą wodę .. a teraz nie mogę i strasznie muszę się pilnować .. dobrze że mój M nawet o tym pamięta i za każdym razem mi przypomina -
Witam was sobotnio.
I jak to u mnie bywa mam jakieś schizy. Zrobiła kolejny test i oczywiście liczyłam, że druga kreseczka będzie już megggaa wypasiona. A tym czasem ona taka jakaś nijaka i mam stresa..............
Kolejny test chyba zrobię dopiero w poniedziałek.
Wiem, że zbyt się nakręcam w tą niewłaściwą stronę ale to że jesteśmy drugi raz w ciąży jest dla nas Cudem na który czekaliśmy ponad 3 lata. -
A ja się rozchorowalam Akurat teraz...Stresa mam , że to może zaszkodzić. W ciąży, którą poronilam też byłam chora. Nie za dobrze zaczął się ten dzień. I jeszcze cycki mniej bolą. Marudze, sorry. Ale martwię się o kropka.
-
Zula a luteine albo dupka bierzesz? Może jeszcze będzie dobrze. Trzymam kciuki.
-
zula21 wrote:Dziewczyny jestem zalamana. Mam lekkie krwawienie na pogotowiu lekarz widzial mojego kropka ale ciazy nie srwierdzil. Powiedzial ze beta 219 to jeszcze nie ciaza. Za jak dostane okres to trudno. Stracilam nadzieje.
Mi wczoraj gin powiedział, że kropek będzie na 100% widoczny na usg dopiero jak beta osiągnie poziom ok 800-1200.
Będzie dobrze!
serena1989 wrote:Dziewczyny, nieśmiało dołączam do Was z terminem na 9.07
MarliOne wrote:A ja się rozchorowalam Akurat teraz...Stresa mam , że to może zaszkodzić. W ciąży, którą poronilam też byłam chora. Nie za dobrze zaczął się ten dzień. I jeszcze cycki mniej bolą. Marudze, sorry. Ale martwię się o kropka.
---
Cześć w sobotę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 09:16
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
zula trzymaj się!
powinni dać ci mocną dawkę luteiny na podtrzymanie!!!
gigsa lubi tę wiadomość
-
laski u mnie beta wynosila we wtorek 1725.
Chyba pójdę w tygodniu znowu powtórzę - schizuję....
Póki nie zobacze na usq kropka i serducha to będę chyba się samoumartwiać... -
nick nieaktualnyzula tak mi przykro .. źle właśnie że nie dał ci luteiny .. może jeszcze będzie dobrze :*
też chciałam powtórzyć bete jeszcze w poniedziałek .. ale chyba nie będę bo co ma być to i tak już będzie a we wtorek mam wizytę to się dowiem czy jest dobrze czy znowu źle a jak ma być dobrze to powinno być już widać bo w środę bete miałam 2911, a każde oczekiwanie na wynik to ogromny stres .. więc już poczekam ten jeden dzień -
Zula trzymamy kciuki
Też uważam, że powinnaś dostać luteinę na podtrzymanie
Mnie dziś w nocy brzuch bolał i plecy prawie nie spałam, bo miejsca sobie znaleźć nie mogłam mam w domu tylko no spe max po 80 mg czy mogę ją wziąć w takim wypadku?