Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulek wrote:Usia - bardzo ładny wynik
Jejj mi coś się niedobrze zaczyna robićOby to nie było to co myślę ;(
Jak sie czujesz ?ja mdlosci nie mialam ani wymiotow, jedynie tylko brak apetytu a pozniej wilczy głód i dziwne zachcianki
-
usia89 wrote:Jak sie czujesz ?
ja mdlosci nie mialam ani wymiotow, jedynie tylko brak apetytu a pozniej wilczy głód i dziwne zachcianki
Ale teraz tak siedzę i czuję,że mi coś zaczyna stawać w gardle i pochodzi do góry -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie
zwłaszcza za te, które mają teraz jakieś trudności :*
Ja czekam na moje wyniki. Wyniki badania moczu są właśnie wykonywane, bety na razie nie ma.
Zrobiłam porządki w szafach, wiadomo, teraz każdy grosz się przyda, więc jeśli byłybyście czymś zainteresowane to dajcie znać: http://pokazywarka.pl/b10bxc/
Przepraszam za spam :*
Ja też przeglądam już wózeczki, ale nie mam jeszcze jakiegoś konkretnego modelu wybranegoAneta210 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
Helen wrote:Mam skierowanie do szpitala na obserwacje, jak się pojawi to nie będą ciąć.jadę właśnie to skonsultować w prywatne j klinice, ech
Helen lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny
Ale mialam nadrabiania
Ja strasznie dzisiaj spiaca jestem i glodna co chwilke
Tez jestem po slubie juz ponad rok, ale ten czas leci... Sukienki tez nie sprzedalam bo stwierdzilam ze narazie nie chce tego robic.
Co do wozkow tez ogladalam kiedys na allegro wybor jest naprawde spory. Mi tez podobaja sie te z zaokraglonymi gondolami.
Helen napewno wszystko bedzie dobrze!!!
serena1989 trzymam kciuki daj znac po wizycie co i jak
Usia89 super wyniki, super ze wszystko dobrze
Aneta210, Helen lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, na razie na stronie mam tyle, jeśli chodzi o badanie moczu:
- pH 4,8 L; 7,4 H
- ciężar właściwy (jednostka kg/l) 1,015 L; 1,030 H
- leukocyty (jednostka wpw) 0 L; 5 H
- erytrocyty świeże (jednostka wpw) 0 L; 3 H
Czy coś z tego rozumiecie?
Pola takie jak przejrzystość, barwa, glukoza, ketony, urobilinogen, bilirubina, białko, azotyny, krew, leukocyty, bakterie, są póki co puste, napisane jest przy nich jedynie "wynik wykonywany!".
Julia07.2015
-
nick nieaktualnySana wrote:Dziewczyny, na razie na stronie mam tyle, jeśli chodzi o badanie moczu:
- pH 4,8 L; 7,4 H
- ciężar właściwy (jednostka kg/l) 1,015 L; 1,030 H
- leukocyty (jednostka wpw) 0 L; 5 H
- erytrocyty świeże (jednostka wpw) 0 L; 3 H
Czy coś z tego rozumiecie?
Pola takie jak przejrzystość, barwa, glukoza, ketony, urobilinogen, bilirubina, białko, azotyny, krew, leukocyty, bakterie, są póki co puste, napisane jest przy nich jedynie "wynik wykonywany!".
Wynik wykonywany, czyli wpisują do systemuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 15:37
-
skonsultowałam w klinice prywatnej, jade do innego szpitala, tam na pewno nie będą nic wycinać, dopiero jakby to zagrażało mojemu życiu. Szkoda mi tych trzech dni leżenia tam, doładuje neta i wezmę lapka aby się nie nudzić.
Nona lubi tę wiadomość
-
mufinka wrote:Usia wyniki super! możesz być spokojna.
dziewczynki trzymam kciuki za wasze wizyty!
Helen dziwny ten lekarz- przecież w tym tyg to normalne że jeszcze nic nie widać a jak nie masz krwawień, bólów brzucha to po co masz leżeć w szpitalu. za kilka dni pęcherzyk już będzie na usg -
maaatkoo a mi znowu niedobrzeee o tfuuu o bleee i wez w robocie siedz...
-
Helen trzymam za Ciebie mocno kciuki :*
Ja już mam wyniki bety.
20.11 - 355,90
24.11 - 2037,00
Nie za mały ten przyrost po 3 dniach?
I badanie moczu:
1. Badanie ogólne moczu:
- przejrzystość - lekko mętny
- barwa - żółty
- pH - wynik 6,500; 4,8 L; 7,4 H
- glukoza - nieobecna
- ciężar właściwy - 1,024 kg/l; 1,015 L; 1,030 H
- ketony 1+
- urobilinogen - w normie
- bilirubina - nieobecna
- białko - nieobecne
- azotyny - nieobecne
- krew - nieobecne
- leukocyty - obecne
2. Osad moczu:
- nabłonki płaskie - d.liczne
- leukocyty 10-20 wpw; 0 L; 5 H
- erytrocyty świeże 0-1 wpw; 0 L; 3 H
- bakterie - d.liczne
Czyli infekcja jednak została?
Proszę pomóżcie mi odczytać te wynikinogi się pode mną ugięły
Julia07.2015
-
Helen wrote:Bo miałam we wtorek i tylko dlatego, ech...niby huhają na zimne...porobią mi badania itp. podobno przy ciazy blizniaczej pecherzyk sie pojawia dopiero przy wyzszej becie, daj boże