Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja zjadłam na obiadek pizze, kawałeczek... ledwo dobiegłam do toalety...
pierwsze wymioty za mną... tfu -
nick nieaktualny
-
juwelka wrote:Agi ja tylko smaruję się oliwką na noc i mam nadzieje że to wystarczy:)
Marteczka biedna;* Domyślałam się że mnie czeka w najbliższych dniach to samo... cały czas mam coś na żołądku , znowu nie wiem czy jestem już głodna czy może za dużo zjadłam...
dziewczyny myślicie że jeść na siłę?? Bo przecież muszę się jakoś odżywiać...;/
I tak trochę waga mi zeszła, bo mam 47kg , a jeszcze zawsze było 48-49 ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 18:06
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Dziewczyny, jestem po wizycie
Lekarz mnie zbadał, tak więc załapałam się na kolejne USG - wszystko ok, fasolka urosła i już ma centymetr, ładnie mrugało bijące serduszko i dostałam zdjęcie! - więc wrzucam i przedstawiam nasze maleństwo
Na delikatny piątkowo-sobotni lekko brązowy śluz i bóle brzucha przepisał Duphaston 2x dziennie jedna tabletka. Dostałam bez problemu zwolnienie na miesiąc (do 22.12), napisałam długiego maila do kierowniczki ze skanem zwolnienia i zaświadczenia o ciąży, więc oficjalnie mogę odpocząć!
Kolejna wizyta za 2 tygodnie, 8.12. Cieszą mnie częste wizyty bo mogę na bieżąco podglądać moje maleństwoPowiem wam, że kamień z serca ta dzisiejsza wizyta i zwolnienie, ale mdłości jak były tak są.
mała2930, pepitka, Nona, Lena87, dora8201, usia89, Sabela, Tysia85, Flexi, Ivettka, libellula83, believe, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Kochane
Pecherzyk ciazowy 0.88mmpoki co tyle. Estrofem i luteina prawdopodobnie do 16tc. Mowi gin ze wszystko jest super jak na dzien dzisiejszy. Mojego zaprosila sama od razu wiec byl podczas calej wizyty
Wg usg poki co 5t3d
Aaa 03.12 mam ostatnia wizyte u tej gin. Ona ciazy nie prowadzi, tylko nieplodnosc i na tym koniec jesli ciaza sie ok rozwija. Takze pewnie chce zobaczyc serduszko i sie pozegnamy.
Jestem zadowolona
Fotke dokleje jutropepitka, mała2930, Nona, dora8201, MarliOne, Tysia85, believe, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:a ja zjadłam na obiadek pizze, kawałeczek... ledwo dobiegłam do toalety...
pierwsze wymioty za mną... tfużyczę Ci żeby jak najszybciej przeszło :*
Juwelka, ja jem na siłę, bo mi jest niedobrze i przed i w trakcie i po jedzeniu, a samą wodą mineralną żyć nie można a i gazowana mi bardzo pomaga -
Serena, piekna fasolka!!! No i super że dostalas zwolnienie, a mdłości kiedyś przejdą, grunt że jest wszystko w porządku z dzidzia
odpoczywaj!
Daisy, musiało przecież być super, innej opcji nie byłoto teraz spokojnie mozesz czekać na następna wizytę i podgladanie serduszka
-
Daisy to dobrze, że wizyta udana!
Serena fajnie, że dostałaś to l4.
tez miałaś brązowy śluz? przeoczyłam chyba jak pisałaś. co gin o tym powiedział?
Juwelka na tvp1 w programie zaraz występuje Paweł z Natalią z Rolnika...ale ich lansująWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 18:37
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny
widzę, że nie próżnujecie....chwila nieobecności i już ile do nadrabiania
widziałam, że wspominałyście tam wcześniej o ślubach...ech to było coś...my ślubowaliśmy 7 czerwca tego roku i to było niesamowite wydarzenie, mimo że czasami miałam dość całych przygotowań i wyrzeczeń związanych z organizacją, to nie żałuję ani jednej chwili....
Powiem Wam szczerze, że jeśli chodzi o te wszystkie rzeczy związane z dzieckiem tzn. łóżeczko, wózek, pokoik itd., to póki co nic nie planuje, wychodzę z założenia, że jeszcze mam czas...(choć tak jak pisałam wcześniej kilka dni wózek i łóżeczko teście zadeklarowali się kupić)
Jeśli chodzi o grupę na fb, to popieram większość, że na pewno teraz jeszcze na to za wcześnie, ale później czemu nie, nie mam nic przeciwko.
Zazdroszczę już Wam dziewczyny, które widziałyście już serduszko swojego maleństwa. Ja już się tego nie mogę doczekać, mam nadzieję, że na następnej wizycie 19.12 będzie już widoczne. Choć widok samego pęcherzyka był już cudowny....
Jeśli chodzi o dolegliwości to nadal cierpię na mdłości, ale oby na nich się skończyło, może jakimś cudem ominą mnie wymioty...
-
Mia S wrote:Dziewczyny a czy macie czasem taki żółtawy śluz?
Ja na wkladkach czasem widze.. Czytalam ze to nie powod do strachu ale wolalabym sie u was upewnic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 18:43
-
Witajcie dziewczyny, ja również zaliczam się już do lipcówek 2015
U mnie dziś 4t+3d
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do tego zacnego grona
Pozdrawiam!
kahaśka, Mia S, Nona, usia89, MarliOne, pepitka, Helen, Lena87, dora8201, Ivettka, believe, kusiczka lubią tę wiadomość