Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co, jadę dopiero z rana do szpitala, spakowałam się, nawet mam owoce spakowane i wodę, pojadę na czczo na 8.00rano. Popłakałam sobie a w nocy przytulę się do męża...nic mnie nie boli, więc nie będę sobie dokładała jeszcze nocy w szpitalu..brrr...
Poanalizowałam co niektórych dziewczyn wykresy i widać że zarodki się później ujawniają i ja w to wierzę, ze u mnie też tak będzie.
WIdzę poniedziałek się dobrze nie zaczął, i wiele dziewczyn się martwi, musimy być spokojne, bo stres nam szkodzi, pamiętajcie o tym.
Jak ja się cieszę, ze tu się znalazłam, chciałabym być z Wami do końca, jejkuś znowu się popłakałam.
Kochane Mamuśki ściskam Was na dobranoc. -
Kamilka wrote:Hej.
Proszę mnie wykreślić z listy lipcówek.
Nam się nie udało.
Mój Skarb i moje Szczęście umarło. ..
Bardzo, bardzo mi przykro... ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 20:26
Kamilka, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Helen wrote:wiecie co, jadę dopiero z rana do szpitala, spakowałam się, nawet mam owoce spakowane i wodę, pojadę na czczo na 8.00rano. Popłakałam sobie a w nocy przytulę się do męża...nic mnie nie boli, więc nie będę sobie dokładała jeszcze nocy w szpitalu..brrr...
Poanalizowałam co niektórych dziewczyn wykresy i widać że zarodki się później ujawniają i ja w to wierzę, ze u mnie też tak będzie.
WIdzę poniedziałek się dobrze nie zaczął, i wiele dziewczyn się martwi, musimy być spokojne, bo stres nam szkodzi, pamiętajcie o tym.
Jak ja się cieszę, ze tu się znalazłam, chciałabym być z Wami do końca, jejkuś znowu się popłakałam.
Kochane Mamuśki ściskam Was na dobranoc. -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny,
Jestem nowa - 8 tydz ciązy. Mam do Was pytanie, jednak widze, że jest tu pare smutnych wpisówKamilko ściskam cie mocno, Helen trzymam kciuki by wszystko bylo ok!
Nie wiem czy to jest najlepszy moment, ale mam pytanie odnosnie witaminy C. Ginekolog na pierwszej wizycie tj w 5 tyg. ciązy powiedziała ze mam codziennie brac witamine C 200 mg i 2 x rutinacea. Zapisała mi to profilaktycznie, gdy powiedziałam ze w pracy dużo osób chorych. Dwa tyg. pozniej zapytałam sie czy dalej mam brac te witaminy i potwierdziła, że tak. Dzis w 8 tyg. byłam u innego ginekologa, który powiedział by nie brac witaminy C nie jest wskazana w ciązy. Czy wy cos wiecie na ten temat? Strasznie sie boje ze moglam zaszkodzic dziecku. Witamine C i rutinacea brałam 15 dni:(Kamilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zielona witaj wśród nas
Jeżeli chodzi o witaminę C to moja ginekolog nie odniosła się do niej więc nie wiem jak to jest. Ale ja na początku chorowałam to moja najstarsza siostra mówiła, że wit. C to jedyne co mogę brać bez stresu i to akurat nie zaszkodzi. Dodam tylko, że moja siostra to doświadczona mama 3 dzieci, więc raczej nie mówiła by czegoś co prawdą nie jest
Wiem też, że każdy ginekolog ma inne podeście. Moja na przykład powiedziała, że mam nie brać nic prócz kwasu foliowego i duphastonu. -
Hej dziewczyny mam pytanko, odnośnie Duphastonu...
Czytałam, że po nim jest koszmarne samopoczucie... Czy to prawda?
Mam zacząć brać, ze względu na pierwszą stratę, no i chcialam wiedzieć na co mam być przygotowana ?!
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Kamila bardzo mi przykro.
Sana nie rob posiewu tylko samo badanie powtórz, poza tym niewiele bakterii jest groźnych dla ciąży.
Helen ja tez lezalam w szpitalu z plamieniami w 1 ciąży a wszystko dobrze się skończyło.
Och trzymam kciuki za kazda z Was i gratuluje i lekko zazdroszczę, ze juz niektóre widzialy swoje maluszki.
Juz nie pamiętam, ktora Lipcowka ale i ja chodzę do giną prywatnie i to zastepca ordynatora, świetny fachowiec a co najważniejsze mam pełne zaufanie do niego. A do ginki na nfz chodzę po skierowania w zasadzieKamilka lubi tę wiadomość