Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór!
Uwaga, uwaga! Nadrabiam cały dzień
dora8201 wrote:Ja na szczęście dzis wychodzić nie muszę, syn mi się zalergizowal czymś mocno bo i na oko mu padło jakieś zapalenie, kaszle, wysypało go... Posiedzi ze mną w domu trochę żeby nie złapał czegoś w przedszkolu
Miałam popracować dziś trochę w domu ale chyba nie dam rady..
Dora, zdrowia dla synka życzę
Sury, gratulacje! Śliczna beta.
Kusiczka, zazdroszczę przygotowań i samego ślubu. Z chęcią przeżyłabym to jeszcze raz
mon!ta^, witaj po fioletowej stronie
Daisy, musi być dobrze! Z tego co pamiętam, to wyniki miałaś słabiutkie, a i tak się poprawiły. Estradiol poprawisz też lekami i wszystko ułoży się tak jak powinno -
dołączam i ja
ale postów naskrobałyście muszę nadrobić żeby was poznać
ja mam termin na 11 lipca. Mdłości i zmęczenie nie dają mi żyć. Wystąpiły u mnie plamienia ostatnio ;/ na szczęście przebadali mnie na izbie i wszystko ok, serduszko bije ,zrobił mi się mały krwiak. Dostałam luteinę 2x1. Ale miałam stres,że to już koniec...
Ivettka, pepitka, Lena87, Smartunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała2930 wrote:poszłam na wizyte na nfz i ku mojemu zaskoczeniu w gabinecie nie było usg i dał mi skierowanie do pracowni usg na kolejna wizyte ide znowu do tego lekarza bez usg ale już sie zapisała do niego w inne miejsce tam ma usg ale dopiero na 23 grudnia na szczęście mam jeszcze lekarza prywatnego 3 grudnia ten na nfz jest od skierowan i jest zastępca ordynatora u nas w szpitalu:)
Nie do końca zrozumiałam. Ale u mnie też gin na NFZ nie ma USG i ona Ci daje skierowanie na USG. Podejrzewam, że przez brzuch nie będzie Ci widać, ale może jak zobaczy, w którym tygodniu jesteś to zrobi jakie trzeba
Helen wrote:Mam skierowanie do szpitala na obserwacje, jak się pojawi to nie będą ciąć.jadę właśnie to skonsultować w prywatne j klinice, ech
Helen, trzymaj się cieplutkoTy masz cały czas pod górkę, więc musisz być podwójnie silna!
usia89, super wyniki!
mała2930 wrote:ja sie smaruje bio oil super polecam 1 ciąże też stosowałam i prawie żadnych rozstępów tyle tylkoże w pl jest drogi mi znajomi przywożą z angli
Mała, zobacz na aptekagemini.pl Tam Bio Oil w dużym opakowaniu jest za niecałe 40 zł. Na allegro widziałam w ogóle za 20 parę zł, ale tam nie mam pewności, że to jest oryginalne.
serena1989, piękna fasolinkajeśli chodzi o brązowe plamienia, to możesz mi przypomnieć ile u Ciebie one trwały? U mnie pojawiły się dzisiaj po raz pierwszy i powiem szczerze, że pomimo tego, że wiem, że to często się zdarza, to się zmartwiłam.
Daisy, super, że u Ciebie wszystko w porządku
radiszka, witaj!
PS. Nadrabiam dalej, a Wy cały czas piszecieHelen, radiszka lubią tę wiadomość
-
Sana, będzie dobrze. Myśl pozytywnie
Kamilka, bardzo mi przykro.
zielona1, witajodnośnie witaminy C - niestety nie pomogę.
Ivettka wrote:Czy u was też tak biało?
U nas niestety sypie
hibiskus, witaj również!
Uff. Nadrobiłam.
Dziewczyny, tak jak wcześniej napisałam - u mnie po raz pierwszy pojawił się dzisiaj brązowy śluz.. Nie wiem co o tym myśleć. Jak pojawi się jeszcze jutro, to zacznę panikowaća dodatkowo poleciała mi krew z nosa. Jutro przejdę się do szpitala sprawdzić moje wyniki i przy okazji zapytam o to moją gin.
Cały czas zastanawiam się nad braniem jakichś witamin w ciąży, bo uważam, że nie dostarczam mojemu organizmowi wystarczającej ilości witamin, ale nie wiem już co brać. Każdy poleca co innego i nie umiem się zdecydować na żadne.Kamilka lubi tę wiadomość
-
zielona1, hibiskus witajcie i gratulacje
Jesli chodzi o wit c to ja niestety tez nic nie pomoge...
Mufinka nie stresuj sie wszystko bedzie w jak najlepszym porzadku napewno trzymam kciuki za wizyte i daj znac jutro czego sie dowiedzialas -
Mia S wrote:czesc Hibiskus!
Dziewczyny a skąd ten sok z żurawiny? Z jakiejś zdrowej żywnosci czy co? Tak żeby to sam cukier nie byłMia S lubi tę wiadomość
-
Believe,
ja tez tak myslałam nad witaminami, myślałam, i nic nie wymyśliłam, poszlam do apteki dziś i wziełam Falvit mama, a do tego prenaten bo sie przeziębiłam.
I już sobie biore bo od tego myślenia to glowa boli
believe lubi tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Cześć
Dzisiaj popołudniu byłam na wizycie...
Serduszko pięknie bije - widziałam i słyszałam!i wszystko jest ok
<jupi> Żadnego krwiaka nie ma, uff...
Maluszek ma 1 cm
Wg usg 7t1d (2 dni mniej niż z OM).
Następna wizyta planowo za 11 dni
Mam zwiększoną dawkę dupka i zakaz przytulanek do wizyty...
Poszłam do gina, bo dziś cały dzień bolał mnie dosyć mocno brzuch, do tego mam mega wzdęcieno i z sob na ndz po nocnych przytulankach pojawiło się delikatne plamienie
Mia S, Tysia85, Flexi, Sabela, usia89, believe, Lena87, Smartunia, Ivettka lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d