Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cati - Norwegia strasznie daleko, jak Ci się tam żyje, nie tęsknisz za Polską ? Byle do 20listopada!
Mufinka - beta 165 w którym dniu cyklu była robiona? W dniu spodziewanej miesiączki?
Ja jutro powtarzam betę i strasznie się niecierpliwie, koło 18 powinnam mieć wyniki i nie mogę się doczekać ! -
Witam wieczorkiem. Przepraszam za to co teraz napiszę:
ja chyba się z wami i ciążą muszę pożegnać. Może powiecie, że jeszcze nic straconego, ale dzisiaj od rana czuję że znowu nici. Coś zaskoczyło i dzisiaj się skończyło.
Takie same odczucia miałam w listopadzie w 2011r., kiedy piersi były nabrzmiałe, bolał brzuch i wychodziły testy dodatnie ale z każdym dniem coraz słabsze.
Dzisiejszy test jak i wczorajszy wydaje mi się, że kreski są słabsze. Do tego piersi przestają boleć i robią się po prostu flaki. Czyli powtórka z rozrywki, to same odczucie że to koniec. Zrobię jeszcze test we wtorek rano i wtedy też pójdę do lekarza.
Sorki dziewczyny, że tylko tak o sobie ale jestem po prostu w totalnej rozsypce. Odezwę się we wtorek wieczorkiem.
Pa trzymajcie się kochane. -
mufinka wrote:nawet nie mów. mamy już synka.
pocieszam się, że na usg był 1 pęcherzyk ale to chyba nic nie znaczy bo może się jeszcze rozdwoić? ale na wizycie serduszkowej już chyba będzie wiadomo nie? -
Mufinka witaj Binia ja też mam ciężkie dni i złe myśli ale trzeba wierzyć, mieć nadzieję bo i tak nic innego już nie poradzimy. Trzymam kciuki za Ciebie :*
-
Ja nie jestem lepsza, bo boję się, że jestem w ciąży pozamacicznej i już naprawdę stałam się jakaś chora na tym punkcie... Wiem, że nie mogę tak myśleć i ogólnie cały dzień nastawiam się bardzo pozytwnie, ale nadejdzie chwila moment i już łapię załamkę..
-
Marteczka91 wrote:muffinka witamy:).
Beta piękna! az pozazdroscic.
Kiedy planujesz kolejna wizyte:)?
no właśnie jutro się będę umawiać, nie wiem jeszcze na kiedy, chciałabym żeby na pewno serduszko było widać
Annape czemu tak myślisz? masz jakieś objawy? mi ciążę pozamaciczną podejrzewali bo miałam straszne bóle brzucha, dlatego sprawdzali bete kilkakrotnie i wreszcie na usg był pęcherzyk w macicy. Ordynator powiedział, że najczęściej przy becie 1500 można mówić, że to ciąża maciczna a pęcherzyk widać przy 4tyg i 6 dniuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 21:40
-
Mufinka - ogólnie nie mam żadnych objawów, brzuch mnie nie boli, troszkę tylko na początku pobolewał ale bólem bym tego nie nazwała. Teraz czuję się świetnie poza bólem piersi
Natomiast mam endometriozę, w 2012 miałam laparoskopię i została usunięta mi z lewego jajnika 11cm cysta (!).
Teraz od sierpnia pojawiła się kolejna torbiel - na prawym jajniku, tym razem mniejsza bo ma około 4cm. Zostałam zakwalifikowana do kolejnej laparoskopii, która miała odbyć się 17 Grudnia.
Z tego co wyczytałam endometrioza czasami jest przyczyną ciąży pozamacicznej. Dlatego tak strasznie się boję -
Annape to mamy wizytę w tym samym dniu. Ja już nie mogę się doczekać. Chyba jajko zniosę. Chciałabym po prostu usłyszeć, że wszystko jest w porządku
-
dziękujemy malinka:)!.
O maatkoo ale mnie cycki w nocy rwały!! myslałam ze prawy to mi odpadnie:P
-
Biedroneczka tez mnie kusi aby zrobic jutro. Tydzien temu we wtorek bylo 1725.
Ciekawe ile podrosla:P -
Witam się i ja z rana.
mnie piersi od wczoraj przestały boleć
Za to ciągle nie mogę siedzieć na krzesle i samochodzie- kłuje mnie coś wtedy i brzuch zaczyna boleć. jak siedzę na miękkim łóżku, albo leżę lub stoję- jest ok.
Kciuki za wysokie bety!