X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • annape Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati - Norwegia strasznie daleko, jak Ci się tam żyje, nie tęsknisz za Polską ? :) Byle do 20listopada! :D

Mufinka - beta 165 w którym dniu cyklu była robiona? W dniu spodziewanej miesiączki? :)

Ja jutro powtarzam betę i strasznie się niecierpliwie, koło 18 powinnam mieć wyniki i nie mogę się doczekać :) !

2pw94v8.png
  • binia29 Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem. Przepraszam za to co teraz napiszę:
    ja chyba się z wami i ciążą muszę pożegnać. Może powiecie, że jeszcze nic straconego, ale dzisiaj od rana czuję że znowu nici. Coś zaskoczyło i dzisiaj się skończyło.
    Takie same odczucia miałam w listopadzie w 2011r., kiedy piersi były nabrzmiałe, bolał brzuch i wychodziły testy dodatnie ale z każdym dniem coraz słabsze.
    Dzisiejszy test jak i wczorajszy wydaje mi się, że kreski są słabsze. Do tego piersi przestają boleć i robią się po prostu flaki. Czyli powtórka z rozrywki, to same odczucie że to koniec. Zrobię jeszcze test we wtorek rano i wtedy też pójdę do lekarza.
    Sorki dziewczyny, że tylko tak o sobie ale jestem po prostu w totalnej rozsypce. Odezwę się we wtorek wieczorkiem.
    Pa trzymajcie się kochane.

• gigsa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Binia trzymaj się i daj znać
    My też będziemy trzymały kciuki za Ciebie

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mufinka wrote:
    nawet nie mów. mamy już synka.
    pocieszam się, że na usg był 1 pęcherzyk ale to chyba nic nie znaczy bo może się jeszcze rozdwoić? ale na wizycie serduszkowej już chyba będzie wiadomo nie?
    Raczej już wtedy będzie wiadomo :)

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • annape Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Binia29 - jesteśmy z Tobą kochana, wiem że Ci ciężko, ale jedyne co zostało to być dobrej myśli :) Nie sugeruj się tym co było kiedyś, teraz to teraz i może być zupełnie inaczej !
    Koniecznie daj znać we wtorek i trzymaj się ciepło :*

2pw94v8.png
  • MarliOne Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mufinka witaj :) Binia ja też mam ciężkie dni i złe myśli ale trzeba wierzyć, mieć nadzieję bo i tak nic innego już nie poradzimy. Trzymam kciuki za Ciebie :*

Nasz Aniołeczek 27.03.2014 [*]
    Synuś 28.06.2015 <3
    0eb3da863cad9a396ab5585b8ebaee96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • annape Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem lepsza, bo boję się, że jestem w ciąży pozamacicznej i już naprawdę stałam się jakaś chora na tym punkcie... Wiem, że nie mogę tak myśleć i ogólnie cały dzień nastawiam się bardzo pozytwnie, ale nadejdzie chwila moment i już łapię załamkę.. :(

2pw94v8.png
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annape wrote:

Mufinka - beta 165 w którym dniu cyklu była robiona? W dniu spodziewanej miesiączki? :)

3 dni przed @

Binia trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 21:34

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka91 wrote:
    muffinka witamy:).
    Beta piękna!:) az pozazdroscic.
    Kiedy planujesz kolejna wizyte:)?

no właśnie jutro się będę umawiać, nie wiem jeszcze na kiedy, chciałabym żeby na pewno serduszko było widać

Annape czemu tak myślisz? masz jakieś objawy? mi ciążę pozamaciczną podejrzewali bo miałam straszne bóle brzucha, dlatego sprawdzali bete kilkakrotnie i wreszcie na usg był pęcherzyk w macicy. Ordynator powiedział, że najczęściej przy becie 1500 można mówić, że to ciąża maciczna a pęcherzyk widać przy 4tyg i 6 dniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 21:40

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • annape Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mufinka - ogólnie nie mam żadnych objawów, brzuch mnie nie boli, troszkę tylko na początku pobolewał ale bólem bym tego nie nazwała. Teraz czuję się świetnie poza bólem piersi :(
    Natomiast mam endometriozę, w 2012 miałam laparoskopię i została usunięta mi z lewego jajnika 11cm cysta (!).
    Teraz od sierpnia pojawiła się kolejna torbiel - na prawym jajniku, tym razem mniejsza bo ma około 4cm. Zostałam zakwalifikowana do kolejnej laparoskopii, która miała odbyć się 17 Grudnia.
    Z tego co wyczytałam endometrioza czasami jest przyczyną ciąży pozamacicznej. Dlatego tak strasznie się boję :(

2pw94v8.png
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annape trzymam mocno kciuki, wiem jak sama się bałam modliłam, żeby było wszystko dobrze.

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • annape Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mufinka, a robiłaś już usg i pęcherzyk jest na miejscu ? :)

Jutro robię betę i będę mieć od razu wyniki, jeśli beta się zwiększy to będzie dobry znak i daj Boże żeby tak było :)

2pw94v8.png
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam usg w 4tyg i 6 dniu. był już duży pęcherzyk w macicy

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • annape Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę w piątek do gina - będę wtedy w 4tyg i 8dniu więc mam nadzieję również zobaczyć pęcherzyk :)

2pw94v8.png
  • MarliOne Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annape to mamy wizytę w tym samym dniu. Ja już nie mogę się doczekać. Chyba jajko zniosę. Chciałabym po prostu usłyszeć, że wszystko jest w porządku :)

Nasz Aniołeczek 27.03.2014 [*]
    Synuś 28.06.2015 <3
    0eb3da863cad9a396ab5585b8ebaee96.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla przyszłych mam lipcowych,życzę obyście w dwupakach doczekały szczęśliwie do porodu.
    Kciuki moocne.

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Marteczka91 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękujemy malinka:)!.

O maatkoo ale mnie cycki w nocy rwały!! myslałam ze prawy to mi odpadnie:P

<3 <3 <3 <3 <3 <3 cykl starań
    DZIĘKUJĘ CI BOŻE ! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :)
    3ee5cb8b01a61e51d1f581c9f5dc089b.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) mnie też cycki bola jak nie wiem hehehe czasem brzuch a tak narazie ok :) jutro powtórka bety po tygodniu :) mam nadzieje ze bedzie wszystko ładnie rosło

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Marteczka91 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka tez mnie kusi aby zrobic jutro. Tydzien temu we wtorek bylo 1725.
    Ciekawe ile podrosla:P

<3 <3 <3 <3 <3 <3 cykl starań
    DZIĘKUJĘ CI BOŻE ! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :)
    3ee5cb8b01a61e51d1f581c9f5dc089b.png
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana.
    mnie piersi od wczoraj przestały boleć
    Za to ciągle nie mogę siedzieć na krzesle i samochodzie- kłuje mnie coś wtedy i brzuch zaczyna boleć. jak siedzę na miękkim łóżku, albo leżę lub stoję- jest ok.

Kciuki za wysokie bety!

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ