Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:)
MarliOne - ja już się nie mogę doczekać piątku. Musimy usłyszeć, że wszystko jest w najlepszym porządeczku !
Malinka1984 - dziękujemy kochana!
Dziewczyny ja dziś idę robić betę po raz drugi, strasznie się stresujęA wyniki otrzymam pewnie dopiero koło 17 to do tego czasu osiwieje
Marteczka91 masz bardzo ładną betę, zazdroszczę
Moja w dniu spodziewanej miesiączki wyniosła 252, mam nadzieję, że dziś na wynikach będzie przyrost
-
hej dziewczyny, chwile mnie nie było, bo weekend miałam wyjazdowy
poczytałam trochę postów wstecz i trzymam kciuki za Was wszystkie, szczególnie za te, które mają jakieś zmartwienia.
mnie dziś od rana brzuch pobolewa, ale poza tym całkiem ok. No i w końcu zaczęłam odczuwam te piersi, bo wcześniej nic, a teraz czuje jakby były "ciężkie".
Nie mogę już wyczekać piątku i wizyty u lekarza... -
Hej dziewczyny!
Ale sie rozpisalyscie przez weekend...
trzymam mocno kciuki za wszystkie! Trzymajcie sie mocno i nie poddawajcie!
Trzeba wierzyc, ze wszytsko bedzie dobrze :*
Ja jakos bez wiekszych rewelacji.. staram sie opanowac spokoj i tak zamierzam dotrwac do 15go... to jeszcze 2 tygodnie!
dobrego dniaWiara czyni cuda
-
Ja też dziś idę na drugą betę, ale dopiero po pracy - ok. 16.30. Mam nadzieję, że będzie piękny przyrost bo inaczej być nie może!
Mnie od soboty cały czas jakby "ciągnie" podbrzusze, jakby macica się rozciągała, a jajniki to raz po raz zakłują, ale nie jakoś mocno... Bardziej to rozciąganie jest odczuwalne. Dziś 4 dzień odkąd wiem o ciąży i 1 dzień w pracy... Dziwnie
Na USG do gina idę 17.11, będzie to pierwsza wizyta, ale już powinno być widać serduszko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:40
-
Witam się
No to czeka nas tydzień wizytTrzymam za Was kciuki i za Wasze bety
Ja mam wizytę dopiero w poniedziałek
Annape czasem takie pielęgniarki są niedelikatne, że ręka boli kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:52
-
Witam po weekendzie.
Zula i binia, strasznie mi przykro z Waszego powoduNapiszcie jak będziecie wiedziały co i jak:*
Gratuluję nowym Dziewczynom, trzymam kciuki, żeby nas tutaj nie ubywało tylko przybywało.
U mnie weekend dość spokojny, bez objawów.
Ale...
W niedziele rozbiłam lusterko. Niby nie wierzę w takie rzeczy ale wiecie, człowiek się nakręca.
Potem u Męża w domu, jego 2,5 letnia bratanica skoczyła mi na brzuch. Nie mocno ale się przestraszyłam i potem do końca dnia chodziłam do wc i sprawdzałam czy nic się nie dzieje.
I na koniec dziś w nocy śniły mi się zęby.
I znów niby w to nie wierzę ale pamiętam jak babcia zawsze mi mówiła, że żeby się śnią na coś złego.
No i tak sama się doszukuje i nakręcam i chyba wpadam w jakąś paranoję pomałuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 10:15
-
gigsa - ja ogólnie mam uraz, do oddawania krwi za każdym razem strasznie się tego boję
I każda pielęgniarka się ze mnie śmieje, bo na całym ramieniu od barku do łokcia mam tatto,a boję się takiej malutkiej igiełki
PstokaKotka - dziękujemyaż się uśmiechnęłam pod nosem, bo moja mama mówi słowo w słowo to samo, po co mi te bety, po co mam się kłuć i że to totalnie bezsensu, no ale ja taka niespokojna i narwana do wszystkiego, że muszę wszystko wiedzieć
-
annape wrote:gigsa - ja ogólnie mam uraz, do oddawania krwi za każdym razem strasznie się tego boję
I każda pielęgniarka się ze mnie śmieje, bo na całym ramieniu od barku do łokcia mam tatto,a boję się takiej malutkiej igiełki
PstokaKotka - dziękujemyaż się uśmiechnęłam pod nosem, bo moja mama mówi słowo w słowo to samo, po co mi te bety, po co mam się kłuć i że to totalnie bezsensu, no ale ja taka niespokojna i narwana do wszystkiego, że muszę wszystko wiedzieć
Pamietaj, tylko spokoj moze cie uratowac
-
annape, ja to już bym chciała, żeby serduszko było i w ogóle, no ale może być za wcześnie niestety, więc pewnie od razu będę chciała się umówić na jakąś kolejną wizytę za 1-2 tygodnie
mam dzisiaj ogromny apetyt, pierwszy raz od kilkunastu dni. i mi zimno
a co do bety, chyba już odpuszczam sobie -
Ja o 14 odbieram wyniki swojej bety, ręka po kłuciu boli niesamowicie, zrobiła się duża fioletowo-zielona bulwa. Daj Panie Boże żeby wzrosła ładnie za te męki
Mi jest zawsze rano niedobrze i nie mam apetytu jak zwykle pochłaniałam 2 duże bułki, albo jajecznice z 4jajek tak teraz ledwo jedną kromeczkę przełknę..