Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:)
MarliOne - ja już się nie mogę doczekać piątku. Musimy usłyszeć, że wszystko jest w najlepszym porządeczku !
Malinka1984 - dziękujemy kochana!
Dziewczyny ja dziś idę robić betę po raz drugi, strasznie się stresuję A wyniki otrzymam pewnie dopiero koło 17 to do tego czasu osiwieje Marteczka91 masz bardzo ładną betę, zazdroszczę Moja w dniu spodziewanej miesiączki wyniosła 252, mam nadzieję, że dziś na wynikach będzie przyrost -
hej dziewczyny, chwile mnie nie było, bo weekend miałam wyjazdowy
poczytałam trochę postów wstecz i trzymam kciuki za Was wszystkie, szczególnie za te, które mają jakieś zmartwienia.
mnie dziś od rana brzuch pobolewa, ale poza tym całkiem ok. No i w końcu zaczęłam odczuwam te piersi, bo wcześniej nic, a teraz czuje jakby były "ciężkie".
Nie mogę już wyczekać piątku i wizyty u lekarza... -
Hej dziewczyny! Ale sie rozpisalyscie przez weekend...
trzymam mocno kciuki za wszystkie! Trzymajcie sie mocno i nie poddawajcie!
Trzeba wierzyc, ze wszytsko bedzie dobrze :*
Ja jakos bez wiekszych rewelacji.. staram sie opanowac spokoj i tak zamierzam dotrwac do 15go... to jeszcze 2 tygodnie!
dobrego dniaWiara czyni cuda
-
Ja też dziś idę na drugą betę, ale dopiero po pracy - ok. 16.30. Mam nadzieję, że będzie piękny przyrost bo inaczej być nie może!
Mnie od soboty cały czas jakby "ciągnie" podbrzusze, jakby macica się rozciągała, a jajniki to raz po raz zakłują, ale nie jakoś mocno... Bardziej to rozciąganie jest odczuwalne. Dziś 4 dzień odkąd wiem o ciąży i 1 dzień w pracy... Dziwnie
Na USG do gina idę 17.11, będzie to pierwsza wizyta, ale już powinno być widać serduszko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:40
-
Witam się
No to czeka nas tydzień wizyt Trzymam za Was kciuki i za Wasze bety
Ja mam wizytę dopiero w poniedziałek
Annape czasem takie pielęgniarki są niedelikatne, że ręka boli kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:52
-
Witam po weekendzie.
Zula i binia, strasznie mi przykro z Waszego powodu Napiszcie jak będziecie wiedziały co i jak:*
Gratuluję nowym Dziewczynom, trzymam kciuki, żeby nas tutaj nie ubywało tylko przybywało.
U mnie weekend dość spokojny, bez objawów.
Ale...
W niedziele rozbiłam lusterko. Niby nie wierzę w takie rzeczy ale wiecie, człowiek się nakręca.
Potem u Męża w domu, jego 2,5 letnia bratanica skoczyła mi na brzuch. Nie mocno ale się przestraszyłam i potem do końca dnia chodziłam do wc i sprawdzałam czy nic się nie dzieje.
I na koniec dziś w nocy śniły mi się zęby.
I znów niby w to nie wierzę ale pamiętam jak babcia zawsze mi mówiła, że żeby się śnią na coś złego.
No i tak sama się doszukuje i nakręcam i chyba wpadam w jakąś paranoję pomałuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 10:15
-
gigsa - ja ogólnie mam uraz, do oddawania krwi za każdym razem strasznie się tego boję I każda pielęgniarka się ze mnie śmieje, bo na całym ramieniu od barku do łokcia mam tatto,a boję się takiej malutkiej igiełki
PstokaKotka - dziękujemy aż się uśmiechnęłam pod nosem, bo moja mama mówi słowo w słowo to samo, po co mi te bety, po co mam się kłuć i że to totalnie bezsensu, no ale ja taka niespokojna i narwana do wszystkiego, że muszę wszystko wiedzieć -
annape wrote:gigsa - ja ogólnie mam uraz, do oddawania krwi za każdym razem strasznie się tego boję I każda pielęgniarka się ze mnie śmieje, bo na całym ramieniu od barku do łokcia mam tatto,a boję się takiej malutkiej igiełki
PstokaKotka - dziękujemy aż się uśmiechnęłam pod nosem, bo moja mama mówi słowo w słowo to samo, po co mi te bety, po co mam się kłuć i że to totalnie bezsensu, no ale ja taka niespokojna i narwana do wszystkiego, że muszę wszystko wiedzieć
Pamietaj, tylko spokoj moze cie uratowac
-
annape, ja to już bym chciała, żeby serduszko było i w ogóle, no ale może być za wcześnie niestety, więc pewnie od razu będę chciała się umówić na jakąś kolejną wizytę za 1-2 tygodnie
mam dzisiaj ogromny apetyt, pierwszy raz od kilkunastu dni. i mi zimno
a co do bety, chyba już odpuszczam sobie -
Ja o 14 odbieram wyniki swojej bety, ręka po kłuciu boli niesamowicie, zrobiła się duża fioletowo-zielona bulwa. Daj Panie Boże żeby wzrosła ładnie za te męki
Mi jest zawsze rano niedobrze i nie mam apetytu jak zwykle pochłaniałam 2 duże bułki, albo jajecznice z 4jajek tak teraz ledwo jedną kromeczkę przełknę..