Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
prosze:) tez sie dopiero ucze wszystkiego:P
Annape wydaje mi sie, ze beta po 48h czyli gdzies 1.11 powinna wynosic 400cos... kolejna czyli dzisiejsza plus kolejne 66% -
annape wrote:Marteczka91- tak wiem, moja beta jest poniżej normy, obliczyłam to sama i na kalku belly..
W czwartek powtórzę badanie, a w piątek czeka mnie konsulatacja z ginem
troszkę się podłamałam
Spokojnie, może to jeszcze nic nie znaczy.
-
Sabela wrote:Spokojnie, może to jeszcze nic nie znaczy.
Annapem zrób betę 5 listopada i idź do gina, on będzie lepiej wiedział co i jak -
no wlasnie:) Nie jestesmy ginekologami. Wazne ze rosnie. A moze nagle pojdzie w gore o 200%
-
ja dzis sie czuje okropnie , mam jakies nerwo bóle cos jak rwa kulszowa.. nie moge lezec , chodzic nie wiem co sie dzieje... to tez robie sobie przerwe od kompa. na kilka dni....
od wczoraj mnie to meczy... myslalam z rana ze jest lepiej ale znow to samo...
jestem tym zmeczona.. tak wiec odezwe sie do was jak mi przejdzie
plus taki zze dzis robilam test sikany i 2 kreski sa takie samo ciemne.
Wiec chociaz to mnie dzis ucieszylo...
buziaczki dam znac jak sie czuje jak dam rade usisac przy kompie wieczorem... -
Betę powtórzę 6listopada w czwartek Będzie wtedy przyrost po tygodniu czasu od dnia spodziewanej miesiączki, w którym beta wynosiła 252.
I tak mi kazał w sumie lekarz - zrobić po tygodniu, tylko ja się pospieszyłam bo jestem w gorącej wodzie kąpana.
Poczekam i póki co postaram się nie panikowaćjenny88 lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:dziewczynki co na ból głowy? bo mi głowa pęka
kiedyś słyszałam, że paracetamol, ale nie jestem pewna, więc nie bierz
zaraz się popytam, może ktoś z ciążowych podpowiekierzynka lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki ja juz po usg więc tak: wychodzi na to że doszło do póznej owulacji,widać tylko pęcherzyk płodowy,ale niejeden tylko dwa:) może to być ciąża mnoga a może być tak że ten pierwszy pęcherzyk wchłonie ten drugi bo jest mniejszy,na razie zarodków jeszcze nie widać po usg wychodzi że ten pierwszy pęcherzyk ma 13mm i to jest 4tygdzień i 4dni a ten drugi 10mm 4tydzień i 1 dzień kolejna wizyta 14 listopada:)
-
Aneta super wiesci:) Hihi beda blizniaki:)
-
Anetaa super wieści Bardzo się cieszę :)Teraz czekamy do 14 listopada
Kierzynka już wiem, można ten paracetamolWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:43
kierzynka lubi tę wiadomość