Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dużo napisałyście
Może trochę ponadrabiam
gigsa wrote:Jenny współczuje
ja jeszcze w życiu zgagi nie miałam, wiec nie wiem jak to jest.
Pewnie znowu maleństwo urodzi się z włosami. Niby zabobon ale przy synku sprawdziło się
gigsa wrote:ja od poniedziałku jestem na L4
leżę prawie cały czas, bety w tym tygodniu robić nie będę, bo we wtorek 4.11 idę do gin po nowe zwolnienie, a 10.11 mam wizytę u endo gina i wtedy może już coś zobaczy. Do tego w tym dniu zrobią mi wyniki. Teraz już i tak nic więcej zrobić nie mogę, ani ja, ani gin. Zobaczę co oni w ogóle na to
annape wrote:Gigsa wyczytałam, że Twoja beta wyniosła 143 - w jakiej fazie cyklu ją robiłaś i kiedy powtarzasz badanie.. No i jak się czujesz?
U mnie z betą wyglądało tak:
28.10 - krew pobrana ok 16 - 11 dpo - 79,510 (4 dni przed terminem @)
30.10 - krew pobrana ok 9 - 13 dpo - 156,700 (2 dni przed terminem @)
Gin powiedział, żebym dla swojego spokoju zrobiła jeszcze z 1 wynik. Chyba pójdę jutro, a potem w czwartek.
MarliOne wrote:Annape witaj w lipcówkach Ja też w życiu zgagi nie miałam, jak mi ludzie tłumaczą to niby wiem o co chodzi ale sama nigdy tego nie doświadczyłam. Ja trochę się nakrecam po pierwsze przez to, że chora jestem a po drugie przez to, że cycki juz tak nie bolą... Mówią żebym sobie nie wkrecala ale jakoś ciężko to w życie wprowadzić. Dziś moje urodziny...dostałam na nie najpiękniejszy prezent oby rósł silny i zdrowy. Miłej niedzieli dziewczynki :*
cati wrote:dzis 2 grube krechy
Misake, Sylwia87 - witajcie
cati wrote:ps. kiedy bedziecie widziec serduszko ?
anetaa1607 wrote:dziewczyny strasznie sie stersuje jutrzejszą wizytą...mam nadzieje że wszystko będzie dobrze
Binia trzymam kciuki, żeby jednak wszystko dobrze się zakończyło <przytul>
annape wrote:Ja już po oddaniu krwi, o 14 powinnam dostać wyniki
W dodatku kuła mnie jakaś stara ropucha nie dość, że nie uprzejma to mam taką bułę na ramieniu fioletową która podeszła krwią i nie mogę zgiąć ręki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:04
annape lubi tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
11dpo to znaczy Po Owulacji:)
annape lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:O juz na lipiec dzieciaczki beda
Gratuluje
Btw. Ja tam bety zadnej nei robilam. Po co ? Szkoda kasy a to i tak niczego nie zmienia. Zrobilam ze trzy testy sikane w odstepach paru dni i tyle -
annape wrote:Jenny88 - Twoja beta 79,5 16-11 dpo ?
Że 16dni po dniu pierwszej miesiączki ? Wybacz, ale nie zrozumiałamannape lubi tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Ja postanowiłam sobie, że robię dzisiaj drugą betę, a później do 17.11 czyli wizyty u gina nic Nie będę się niepotrzebne denerwować
-
annape robione w tym samym labo?
Sprawdz na belly w kalkulatorze.
30.10 o ktorej godzinie robilas?
dzia wiem ze rano.
Beta powinna wzrastac o min 66% co 48h...gigsa lubi tę wiadomość
-
no wlasnie musisz sama tam luknac Annape:)
-
Annape podaj więcej szczegółów
dzień po owu lub dzień cyklu każdego z badań, pierwszy dzień cyklu, godzinę badań
i tak jak Marteczka pisze, czy robiłaś w tym samym labo, bo to bardzo ważna informacja? W różnych labo mogą być różne widełkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:23
-
Annape ja mogę Ci obliczyć na moim kalkulatorze jeśli chcesz, ale to i tak lekarz będzie wiedział lepiej czy to dobry wynik czy nie, bo to tylko program jest, więc nie wiem jak się to ma do rzeczywistości