Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Ja tez dzisiaj powtórzyłam betę i od 31 pazdziernika gdzie było 76 skoczyła do 300 za to moje samopoczucie jest fatalne, obudziłam sie z aftami w buzi gdzie nigdy czegoś takiego nie miałam o gleoa mi pęka nie mogę sie ruszyć. Słabo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 16:41
-
gigsa wrote:nie wiem
kiedyś słyszałam, że paracetamol, ale nie jestem pewna, więc nie bierz
zaraz się popytam, może ktoś z ciążowych podpowie
można te które zawierają paracetamol (Apap, Panadol)
Aneta wow bliźnięta! chciałaś?
też miałaś wysoką bete? ja się nadal boję bliźniąt ale pocieszam się, że u mnie był jeden pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 16:51
-
mufinka wrote:Dziewczyny robimy listę na pierwszej stronie? u Czerwcówek zajrzałam a tam taka fajna lista. Co myślicie?
-
kierzynka ja tez na 18 listopada:) Jakos musimy wytrwac:P
kierzynka lubi tę wiadomość
-
ja znowu uczucie mokrych majtek i bol jak na @. Poki tak sie dzieje a nie ma plamien to chyba nic sie nie dzieje?
-
Mufinka a podejmiesz się zrobienia tej listy? Też widziałam u czewrcowek i bardzo mi się podoba. Zula bardzo, bardzo mi przykro. Trzymaj się i bądź silna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 18:24
agagita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zula21 bardzo współczuje,nie wyobrażam nawet sobie co teraz czujesz,napewno żadne słowa tutaj Cię nie pocieszą! trzymaj sie
Mufinka jeżeli beda blizniaki to dla mnie podwojne szczeście po dwoch latach staran. Ale bede sie tez cieszyc jak będzie jedno ważne jest dla mnie tylko jedna rzecz żeby fasolka/fasolki dobrze sie rozwijały i były zdrowe. ja bete robiłam dwa razy pierwsza beta 475 druga po 48h 829 -
hej
Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć.
Ostatnio @ miałam 24.09 termin porodu teoretycznie na 1.07.2014.
W tym cyklu co się udało miałam już iść na AMH (bo mój estradiol i fsh były masakrycznie wysokie) a tu taka niespodzianka
Jutro idę na wizyte bo chce sprawdzić czy pęcherzyk jest tam gdzie trzeba.
Dzisiejsza beta to 6644 także myśle, że już cos bedzie widać.
Co do objawów to ból piersi ale nie jakiś maskarycznie mocy w zasadzie tylko przy dotyku, i standardowo ból brzucha (co mnie lekko niepokoi).
jenny88 lubi tę wiadomość
[/url]