Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
mi kazal tylko glukoze, morfologie i mocz:)
-
Hej najlepiej przed pierwszą wizytą zrobić bete hcg z krwi a dwa dni później powtórzyć ją,te badanie robi się po to by po pierwsze potwierdzić ciążę bo na dzień dzisiejszy usg może jeszcze nie widzieć ciąży a po drugie po drugim badaniu hcg będzie widać czy ciąża dobrze się rozwija czy jest odpowiedni przyrost hormonu hcg. hehe masło maślane mam nadzieje że zrozumiałas:)
jenny88 lubi tę wiadomość
-
Ja też mam wynik drugiej bety
Pierwsza - 31.10 o 7:30 - 53,41
Druga - 3.11 o 17:00 - 454,11
Cieszę się, że jest ładny przyrost, ale przecież nie mogło być inaczejMarteczka91, jenny88, Sabela lubią tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:mi kazal tylko glukoze, morfologie i mocz:)
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Wczoraj miałam wizytę u gina i dostałam luteinę 100mg na noc i oczywiście no spe, na bóle brzucha. Wieczorem odebrałam bete - 228 Dzisiaj bez większych objawów, tylko piersi mnie bolą, ale znośnie. Też macie kłopoty ze snem? Budzicie się w nocy? -
Sylwia87 wrote:Dzień dobry
Wczoraj miałam wizytę u gina i dostałam luteinę 100mg na noc i oczywiście no spe, na bóle brzucha. Wieczorem odebrałam bete - 228 Dzisiaj bez większych objawów, tylko piersi mnie bolą, ale znośnie. Też macie kłopoty ze snem? Budzicie się w nocy? -
nick nieaktualny
-
pepitka wrote:A czemu tak szybko kazał Ci zrobić glukoze? Bo pamiętam że w pierwszej ciąży robiłam te badanie w 24tc, ale to było ponad trzy lata temu coś sie zmenilo? Bo ta glukoza jest okrooopna feee, chociaż wiem że prędzej czy później trzeba będzie to wypić, jeszcze raz feee
Wiesz co to nie ta do picia bo pytalam;P to mialam jakos czas temu - myslalam ze bełtne:P
Teraz mam tylko miec pobrane raz - ufff:) -
co do spania. Ja sie strasznie budze. mam jakies koszmary ze poronilam albo coś.... Budze sie zlana potem i cała rozpalona...
Nigdy tak nie miałam... -
Sylwia87 wrote:Dzień dobry
Wczoraj miałam wizytę u gina i dostałam luteinę 100mg na noc i oczywiście no spe, na bóle brzucha. Wieczorem odebrałam bete - 228 Dzisiaj bez większych objawów, tylko piersi mnie bolą, ale znośnie. Też macie kłopoty ze snem? Budzicie się w nocy?
ja też tak mam nie wiem o co chodzi bo zawsze spałam jak kamień
aha czyli to kolejny urok ciąży!?
Kahaśka ja biorę espumisan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:11
-
A ja mam od wczoraj złe przeczucia. Przydałby się ktoś kto by mi nakopał do tyłka. Schizuje się strasznie. Bo cycki przestały boleć, bo brak objawów, bo brzuch boli jak na @...Walczę ze sobą bo dobre nastawienie to podstawa ale mi nie wychodzi. Czy któraś też tak ma?
-
nick nieaktualny