Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi kalendarz chiński wskazuje chłopca, obrączka zaś dziewczynkę, a PH moczu mam 5, co by wskazywało wg tego co mówicie, że dziewczynka. Ale że ja dzieci jeszcze nie mam, to jest mi to zupełnie obojętne.
Czy dziewczynka czy chłopiec to i tak będę się ogromnie cieszyć! A co do dziadków to zadowolimy jednych albo drugich, moi rodzice już wnuczkę mają, więc pewnie po cichu liczą na wnuka, aczkolwiek nie wiem, bo nie pytałam, drudzy zaś w styczniu spodziewają się już wnuka, także może u nas trafi im się wnuczka.
U nas każda płeć mile widziana
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny ..
Ja już po wizycie ..
Niestety nie mam dobrych wiadomości, od tamtego tygodnia pojawił się krwiak który ma 2,5 cm ..
Znajduje się blisko pęcherzyka ..
Dobrze by było jak by się wchłonął, a jeśli do tego nie dojdzie to mogę zacząć krwawić a przy tym płód obumrze ..
Z dobrych wiadomości Króliś ma 1,01 cm przybiera kształt małego człowieczka ..
Weszłam do auta i poryczałam się jak mały dzieciak, całą drogę łzy leciały ciurkiem a gdy weszłam do domu było i jest jeszcze gorzej ..
Nawet przez chwilkę nie mogę cieszyć się ciążą ..
Kolejna wizyta tuż przed świętami 23 grudnia i być może wtedy założy Mi kartę ciąży, o ile nie będzie za późno
Zwiększyła Mi luteinę do 3 tabletek dziennie, leżeć i nic po za tym ..
Tutaj macie małego człowieczka a obok nieszczęsny krwiak ..
Według USG 7+1 termin porodu 28 lipiec ..
-
Witam dziewczynki
Przeczytałam wasze historie i aż mam ciarki na plecach ale bardzo się cieszę, że teraz jesteście szczęśliwe i wszystko wyszło na prostą
Tego życzę i Tobie czarna owco, bo nie może być tak, żeby całe życie było pod górkę, musi też być z
Ja wczoraj po raz pierwszy widziałam moje maleństwoJest malutkie ale piękne
Według usg to jest 6t0d no dziś już 6t1d
Także nawet nie duża różnica jeżeli chodzi o belly chociaż nie wiem czy dobrze miałam wyznaczoną owulację przez OF więc tym bardziej ta różnica mnie nie martwi
Mój szkrabik ma już 0,36 cmWidoczna jest akcja serca
Tak się cieszę!
Dziś byłam również na wizycie i założyli mi kartę ciąży, doktor obejrzał wyniki poprzednich badań - są okZlecił kolejne
Jedynie to mam jakiś lekki stan zapalny ale dostałam już leki więc mam nadzieję, że nie zdąży się to rozwinąć
A oto przestawiam Wam mój mały cud
Tysia85, Nona, Sabela, mała2930, jenny88, usia89, Sana, Daisy, believe lubią tę wiadomość
-
Zgredek wrote:Cześć
Postanowiłam wejść żeby sprawdzić co u Lipcówek
hehe
Ja sobie znalazłam zajęcie bo mam już dosyć bezczynnego leżenia plackiem, mianowicie... szydełkujęNa pierwszy ogień idzie czapka dla maluszka a potem wezmę się za kocyk
Jeśli miałabyś jakieś pytania, albo mogłybyśmy się wymienić swoimi doświadczeniami/wzorami etc. to jestem bardzo chętna.
Część moich prac można znaleźć na stronie na fb: https://www.facebook.com/hellenowo?ref=bookmarks
Jaką czapeczkę robisz?
Ja mam rozpoczęty kocyk dla córy, ale nie mogę go dokończyć ehhh
Lena87 odpoczywaj, musi być dobrze, nie ma innej opcji!!!! Trzymam za Was kciuki!
Ivettka lubi tę wiadomość
-
Lena, będzie dobrze, ja tez miałam krwiaka pod odklejajaca sie kosmowka i wszystko skończyło sie szczęśliwie, pomimo że ja tez krwawilam. Leż, leż i jeszcze raz leż, nie denerwuj sie, bierz lutke, wstawaj tylko na siku, olej nawet gotowanie i bałagan w domu, teraz są ważniejsze rzeczy. Zobaczysz że tak jak u mnie krwiak sie wchlonie i bedziesz sie cieszyć swoim bobasem :*
-
Witajcie dziewczyny,
Starałam się przeczytać cały wątek zanim cokolwiek napiszę, ale nie dałam rady jednego dnia. Obiecuję, że nadrobię by Was bliżej poznać.
Jestem w pierwszej ciąży, obecnie początek 10-go miesiąca i strasznieeee się cieszę.
Pozdrawiam Was serdecznie
Sana, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Lena odpoczywaj i powinno być dobrze,czesto takie krwiaki się wchłaniają
Linka gratulacje za serduszko!
Mi wychodziła z obu kalendarzy dziewczynka a urodziłam chłopaka.
a teraz wychodzi w obu chłopak to może powinnam na opak to interpretować i będzie dziewcyznkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:00
Linka05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny