Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mia S wrote:Nooo Ivettka... ja to mam takie kolorowe sny ze jestem przerażona. Realistyczne jak nigdy. Cale opowiesci.... bajczesciej oczywiscie dziwnej tresci.
I erotyczne ale jakieeeee..... omg.
Heh, ja tak samo. Przed snem grałam na play station na chwilę i później mi się śniła jakaś misja, bieganie itpMasakra.
O erotycznych to nawet nie wspominam ...Ivettka lubi tę wiadomość
-
Co do sylwestra to ja wyjezdzam
oczywiście jezeli samopoczucie mi pozwoli. Jedziemy do znajomego w gory na kilka dni:) nie moge sie juz doczekac chociaz nie wiem jak to bedzie jak wszyscy beda pili a ja przy wodzie mineralnej:) nasze imprezy czasem bywaja szalone:)bede zapewne pierwsza kladla sie spac i pierwsza wstawala - znajomi sie ciesza bo bedzie mial kto sniadanie zrobic
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona, to ostatnie faktycznie ładne. My też będziemy rozglądać się za białymi, ale my chcemy bez szuflad na dole, dlatego pewnie zdecydujemy się na jakieś z Ikei, bo je już kiedyś oglądaliśmy i nam się któreś spodobało, bo też chcemy kupić mebelki białe.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny,
gratuluję udanych wizytJa mam prenatalne dopiero 14.01, więc będę jedną z ostatnich, ale zapisałam się do podobno najlepszego lekarza w moim mieście, więc jestem spokojna
a maluch będzie w styczniu już na prawdę duży i jest spora szansa, że poznamy płeć
Sana, co do Twoich badań walcz!! NFZ to dziwna historia, ja też nie mam wszystkich badań, m.in na różyczkę, ale wiem że chorowałam w dzieciństwie. Z drugiej strony te badania są zalecane przez NFZ więc lekarz nie ma wiele do gadania.
Nona, identyczne łóżeczko widziałam na allegro, m/w za połowę ceny.
A tak apropos pokoju, widzę, że u większości z nas będą podobnie urządzonebiałe meble, łóżeczko z szufladą, stonowane kolory ścian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:10
-
Nona wrote:Planujecie coś na podłogę? Mam tam deski-[prawdziwe drewno ale jednak żeby maluszek mógł sie bawić na dywanie jakiś dywan by się przydał. No chyab że kawałek wykładziny, napewno nie na cały pokój, taki mały.
Ja planuje mały dywan z dziecięcym wzorem, ale należy wziąć pod uwagę, że dziecko (samo) w swoim pokoju bawi się jak ma rok, może trochę więcej. Do tego czasu jest z rodzicami i przebywa tam gdzie oni. U nas pewnie będzie pełzało w salonie, więc dywanu na początku może tak na prawdę nie być. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Planujecie coś na podłogę? Mam tam deski-[prawdziwe drewno ale jednak żeby maluszek mógł sie bawić na dywanie jakiś dywan by się przydał. No chyab że kawałek wykładziny, napewno nie na cały pokój, taki mały.
Mamy coś takiego, drogie w porównaniu z tymi na allegro, ale porządne i nie śmierdzą => http://puzzle-piankowe.pl/produkty?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=211&category_id=9
Nona wrote:Zaczęłam przeglądać łóżeczka. Szukam białego z szufladami na pościel na dole, ze szczebelków nie z płyt pełnych-chcę obserwować maluszka. 2Szczebelki mają być wyciągane.
W Ikea nic nie znalazłam:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18755/
W vox też nie:
http://www.meble.vox.pl/meble-baby-vox-lozeczka#/strona/1/filter/price=399,1299
chyba postawię na mały sklep w moim mieście np takie:
http://www.sdkrak.pl/klups-radek-vii-szuflada-p-1194.html
Co myślicie?
---
Cześć
U nas dziś pięknie słonko świeci; a synek chyba będzie choryObudziliśmy się przed 10, a on 38 gorączki
Jutro pewnie do lekarza jak nie przejdzie, eh... A u mnie wizyta niby za 13 dni, ale zastanawiam się czy nie pójść jeszcze teraz w piątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:28
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Udanych wizyt dziewczyny
Nona widzę, że co do wystroju wnętrz to mamy bardzo podobny gust. U nas w domu też zero kolorów. Dominują 4 kolory. Ja bardzo lubię minimalizm, proste formy i zero dupereli. Na drugim miejscu jest styl skandynawski i lofty też bardzo mi się podobają.
Co do pokoju maluszka to już od jakiegoś czasu miałam swoją wizję (też koniecznie białe mebelki) ale, jak się dowiedziałam o blizniakach to moja wizja runęła i teraz trzeba będzie to inaczej zaplanować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:55
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, śliczny pokoik. Też myślę o czymś takim, ale na razie będzie to kącik u nas w sypialni a nie własny pokój.
Dzień dobry dziewczyny :* Podczytuję Was od rana ale nie miałam możliwości się nawet przywitać, gdyż cały czas się coś zaczyna dziać jak tylko zaczynam pisać. Miłego dnia Wam życzę.Nona lubi tę wiadomość