X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Sabela Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia S wrote:
    Nooo Ivettka... ja to mam takie kolorowe sny ze jestem przerażona. Realistyczne jak nigdy. Cale opowiesci.... bajczesciej oczywiscie dziwnej tresci.
    I erotyczne ale jakieeeee..... omg.

Heh, ja tak samo. Przed snem grałam na play station na chwilę i później mi się śniła jakaś misja, bieganie itp :D Masakra.
    O erotycznych to nawet nie wspominam ... ;)

Ivettka lubi tę wiadomość

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • zielona1 Przyjaciółka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sylwestra to ja wyjezdzam :) oczywiście jezeli samopoczucie mi pozwoli. Jedziemy do znajomego w gory na kilka dni:) nie moge sie juz doczekac chociaz nie wiem jak to bedzie jak wszyscy beda pili a ja przy wodzie mineralnej:) nasze imprezy czasem bywaja szalone:)bede zapewne pierwsza kladla sie spac i pierwsza wstawala - znajomi sie ciesza bo bedzie mial kto sniadanie zrobic :)

Nona lubi tę wiadomość

f2w3hgqs0nq2i0d5.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, to ostatnie faktycznie ładne. My też będziemy rozglądać się za białymi, ale my chcemy bez szuflad na dole, dlatego pewnie zdecydujemy się na jakieś z Ikei, bo je już kiedyś oglądaliśmy i nam się któreś spodobało, bo też chcemy kupić mebelki białe.

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Coleen Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,

gratuluję udanych wizyt :) Ja mam prenatalne dopiero 14.01, więc będę jedną z ostatnich, ale zapisałam się do podobno najlepszego lekarza w moim mieście, więc jestem spokojna :) a maluch będzie w styczniu już na prawdę duży i jest spora szansa, że poznamy płeć :)

Sana, co do Twoich badań walcz!! NFZ to dziwna historia, ja też nie mam wszystkich badań, m.in na różyczkę, ale wiem że chorowałam w dzieciństwie. Z drugiej strony te badania są zalecane przez NFZ więc lekarz nie ma wiele do gadania.

Nona, identyczne łóżeczko widziałam na allegro, m/w za połowę ceny.

A tak apropos pokoju, widzę, że u większości z nas będą podobnie urządzone ;) białe meble, łóżeczko z szufladą, stonowane kolory ścian :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:10

17u93e5eksatl8vo.png
  • Coleen Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Planujecie coś na podłogę? Mam tam deski-[prawdziwe drewno ale jednak żeby maluszek mógł sie bawić na dywanie jakiś dywan by się przydał. No chyab że kawałek wykładziny, napewno nie na cały pokój, taki mały.

Ja planuje mały dywan z dziecięcym wzorem, ale należy wziąć pod uwagę, że dziecko (samo) w swoim pokoju bawi się jak ma rok, może trochę więcej. Do tego czasu jest z rodzicami i przebywa tam gdzie oni. U nas pewnie będzie pełzało w salonie, więc dywanu na początku może tak na prawdę nie być.

17u93e5eksatl8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

mała2930 lubi tę wiadomość

• Flexi Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będą rewolucje dziewczyny oj będą. Dziecko potrzebuje bodźców a jednym z nich jest kolor :)

Nona lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

gigsa lubi tę wiadomość

• jenny88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Planujecie coś na podłogę? Mam tam deski-[prawdziwe drewno ale jednak żeby maluszek mógł sie bawić na dywanie jakiś dywan by się przydał. No chyab że kawałek wykładziny, napewno nie na cały pokój, taki mały.
    My nie mamy w domu żadnych dywanów itd; tylko panele. A jak synek zaczął pełzać/raczkować/bawić się to kupiliśmy puzzle piankowe :) Mamy coś takiego, drogie w porównaniu z tymi na allegro, ale porządne i nie śmierdzą => http://puzzle-piankowe.pl/produkty?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=211&category_id=9

Nona wrote:
    Zaczęłam przeglądać łóżeczka. Szukam białego z szufladami na pościel na dole, ze szczebelków nie z płyt pełnych-chcę obserwować maluszka. 2Szczebelki mają być wyciągane.

W Ikea nic nie znalazłam:
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18755/

W vox też nie:
    http://www.meble.vox.pl/meble-baby-vox-lozeczka#/strona/1/filter/price=399,1299

chyba postawię na mały sklep w moim mieście np takie:
    http://www.sdkrak.pl/klups-radek-vii-szuflada-p-1194.html

Co myślicie?
    My dla synka mamy łóżeczko z firmy Jadrew, dokładnie te co w linku http://www.sdkrak.pl/jardrew-tymon-mis-z-szuflada-p-1049.html?osCsid=a55cc5742d39affa8eab8ea539f559c1 tylko całe brązowe; ma 3 wyjmowane szczebelki i jest super :)

---
    Cześć :)
    U nas dziś pięknie słonko świeci; a synek chyba będzie chory :/ Obudziliśmy się przed 10, a on 38 gorączki :/ Jutro pewnie do lekarza jak nie przejdzie, eh... A u mnie wizyta niby za 13 dni, ale zastanawiam się czy nie pójść jeszcze teraz w piątek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:28

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 10:10

Nona lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Sabela lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Udanych wizyt dziewczyny :)

Nona widzę, że co do wystroju wnętrz to mamy bardzo podobny gust. U nas w domu też zero kolorów. Dominują 4 kolory. Ja bardzo lubię minimalizm, proste formy i zero dupereli. Na drugim miejscu jest styl skandynawski i lofty też bardzo mi się podobają.
    Co do pokoju maluszka to już od jakiegoś czasu miałam swoją wizję (też koniecznie białe mebelki) ale, jak się dowiedziałam o blizniakach to moja wizja runęła i teraz trzeba będzie to inaczej zaplanować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:55

Nona lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • jenny88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Zakupy ciuszków jak sie dowiem płeć-kwiecień/maj, większe typu wózek/łóżeczko- to czerwiec :-)
    Nona a dlaczego tak późno poznasz płeć ?? :>

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:30

believe lubi tę wiadomość

• adelka Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, śliczny pokoik. Też myślę o czymś takim, ale na razie będzie to kącik u nas w sypialni a nie własny pokój.

Dzień dobry dziewczyny :* Podczytuję Was od rana ale nie miałam możliwości się nawet przywitać, gdyż cały czas się coś zaczyna dziać jak tylko zaczynam pisać. Miłego dnia Wam życzę.

Nona lubi tę wiadomość

nzjd3e3k77lw28hh.png
‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ