Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana wrote:Marta masz wizytę z NFZ? Ja ostatnio też się sporo naczekałam.
ZARAZ WCHODZE!!! -
Pepitka no wlasnie tak mysle jak on teraz sobie wyglada hihi:P Nie moge sie doczekac.
Zwazyla mnie pani. Mam cale 0.1kg mniej:P ho ho hoooo -
nick nieaktualny
-
odnosnie pokoiku to narazie nie myslimy. Po porodzie we wrzesniu gdzies wprowadzamy sie do swojego domku. Tam moze zrobimy pokoik ale pewnie na poczatku lozeczko bedzie w sypialni a powoli jak fundusze pozwola to bedziemy cos szykowac:)
-
Kochame co do wozkow to ja mam bagaznik ponad 2800 litrow wiec moge bokiem na stojaco wsadzic wozek z pompowanymi kolami, a skierowane do przodu to nawet dwa.
Pepitka u nas tez dzidzia bedzie z nami wiadomo, ale pokoik jej zrobie, w sumie ma juz sciany pomalowane bo zolta, zielona , rozowa i biala na skosie. Mloda moja mieszkala w nim tylko pol roku wiec nic nie jest odrapane itp. Ale nie wiem czy jakiejs tapety bym nie chciala. No a jak chlopak to musowo przemalowac.
Co do fotelika to mam jedno zdanie i niezmienneOsobny fotelik
. Na tym nie ma co oszczedzac. Ja dla cory teraz mam oba chicco i pewnie zaopatrze sie dla malucha tez, bo te sa 18-36kg. Nie uznaje podstawek u tak malych dzieci, pomimo ze moja ma juz ponad 120cm to jednak uwazam ze fotelik jest bezpieczniejszy nic podstawka.
Ubralysmy 2 choinki!Jedna do cory, druga juz u mnie w sypialni stoi. Jak co roku srebrno-niebieska
.
W salonie tez robimy srebrno-niebieska. Przyjedzie w piatek.
Lece robic sphagetti
Milego wieczorku! ♡♡♡Nona, jenny88, Mia S lubią tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:Pepitka no wlasnie tak mysle jak on teraz sobie wyglada hihi:P Nie moge sie doczekac.
Zwazyla mnie pani. Mam cale 0.1kg mniej:P ho ho hoooo -
Daisy, dawaj to spaghetti, mniam mniam
U mnie choinka srebrno bordowaOgólnie lubię to połaczenie kolorów, dziś mój artysta-malarz wreszcie zrobił mi ściany w salonie na szaro, kominek i główna ściana bordowa, wypoczynek szary - poduchy bordo
zboczenie heheh
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Co do fotelika to mam jedno zdanie i niezmienne
Osobny fotelik
. Na tym nie ma co oszczedzac. Ja dla cory teraz mam oba chicco i pewnie zaopatrze sie dla malucha tez, bo te sa 18-36kg. Nie uznaje podstawek u tak malych dzieci, pomimo ze moja ma juz ponad 120cm to jednak uwazam ze fotelik jest bezpieczniejszy nic podstawka.
Synek i bliźniaki będą jak najdłużej jeździć w fotelikachSynek jeździ póki co w Axkidzie (9-25 kg); a maluchy będą w Cybexie albo Be Safe (tzn. mamy Cybexa z bazą, więc musimy dokupić drugie nosidełko 0-13 kg).
Daisy lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Melduje się
!!
a więc bobas sobie siedzi w brzuszku. Jest małym człowieczkiem hehe. Spał sobie więc nie byl zbyt ruchliwy. Serdunio biło 140 uderzen/min:).
Umowilismy genetyczne na 23.12 bo dzis przez brzuszek bylo malutko widac:)jenny88, Flexi, Sabela, Nona, Daisy, Sana, usia89, believe, juwelka, Ivettka, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Hej hej
jesteście nie do nadrobienia
niestety nie mam czasu się wczytać, mam nadzieje, że wszystkie Mamuśki zdrowe a Fasolki rosną
Ja na chwilkę się pochwalić, byłam dziś na USG prenatalnymmeeeega faaaajne przeżycie!!
Mój Bąbelek ma już 56mm! i co się dowiedziałam dziś wcale nie mam 11t6d tylko 12t1d co automatycznie robi ze mnie "czerwcówkę 2015" termin zmieniony podobno na 29.06.2015taki psikus
zobaczymy co z tego będzie. Lekarz powiedział, że najprawdopodobniej tak szybko rośnie dzieciaczek
Wracając do mojego Bąbelka, wszystko super dobrze, markery w normie, tętno w normie, przepływ krwi w normie, jednym słowem ZDROWO!
Najpiękniejszy widok na świecie, widziałam jak moje dziecko robi fikołkijest strasznie ruchliwy, macha nóżkami i rączkami, wszystko pięknie widoczne. Oczywiście słyszałam serduszko, coś wspaniałego.
Na wizycie byłam prywatnie, i jestem w 100% zadowolona a lekarza gorąco polecam. Jeśli ktoś chce zrobić to badanie w Łodzi polecam klinikę Diason dr. Kozarzewskiego - profesjonalnie, konkretnie, wszystko na temat. Sprzęt super i cena myślę miarodajna bo 180 zł. i co najfajniejsze dostałam kilka zdjęć i płytkę DVD z nagraniem całego USG, dzisiaj cały dzień oglądam, coś cudownegona wigilię dla rodziny świetny prezent!
Jestem szczęśliwa i bardzo spokojna. To niesamowite, że siedzę sobie tak spokojnie a w moim brzuchu taki malec wywija na lewo i prawo, chciałabym bardzo już to poczuć.
A tu kilka zdjęć Naszego skarba :*
https://bellybestfriend.pl/galeria-zdjec-usg-wyniki.html
http://zapodaj.net/a708a7b845ad1.jpg.html tu Nasze kochanie ma wyprostowane nóżki
http://zapodaj.net/5b664f03ccb62.jpg.html profilek
http://zapodaj.net/b8d83ea89eeb8.jpg.html
Dziewczyny życzę Wam podobnym przeżyć :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 19:08
Flexi, Sabela, ania86poz, Nona, Mia S, Daisy, Sana, usia89, believe, juwelka, Ivettka, jenny88, dora8201, mała2930, pepitka lubią tę wiadomość
-
O tany jakie bobo! Bosko:*
Ja mam wozek Tako Warrior 3w1 i mi i estetyka i parametry odpowiadają. Mamy teraz Citroena C8 także nawet nie składamy wozka a i drugi by sie zmiescil bez problemu.
My tez mamy Fotelik do Mlodego i ba pewno nie przesadze go szybko do podstawki, jednak fotelik to większe bezpieczeństwo.
Wiecie co zaczyna mnie miednica bolec i to cholernie. Każdy krok dzis pod południa to meka:/ rozsuwa sie franca juz. W pierwszej ciąży to kolo 11-12tyg taki bol byl.
-
ania86poz wrote:mikimiki25 cudne zdjęcia! też odliczam do prenatalnego:)
szybciuteńko Ci zleci
Warto poczekać aż Maluszki mają już to ponad 50mm bo widoki są niesamowite
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 19:38
ania86poz lubi tę wiadomość