Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:a z prywatnego konta będzie Twój nick + awatar czy nagle pojawi sie Agnieszka Noga, Iza Nowak i się pogubimy kto jest kim
czy da się podpiąć nicki i awatary?
-
As-ia wrote:witajcie
a mnie się wydawało,że dużo ubranek mam Serena przebiłaś mnie
świetne ciuszki
Dziewczyny to jak w końcu z tym fb ? -
Ja fikcyjnego konta tez nie będę zakładać bo po prostu mi się nie chce bawić w dwa konta na fb.
Jeśli ktoś nie ma w ogóle fb to niech założy fikcyjne.
Ja będę pod imieniem i nazwiskiem i ew możemy zrobić w pliku, czy w poście kto jest ktoLenka87, Lena87, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Sabela wrote:Ja fikcyjnego konta tez nie będę zakładać bo po prostu mi się nie chce bawić w dwa konta na fb.
Ja będę pod imieniem i nazwiskiem i ew możemy zrobić w pliku, czy w poście kto jest ktohttps://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
mała2930 wrote:przecież tam nic więcej nie trzeba robic tylko wpisac fikcyjne dane i gotowe
-
Sabela wrote:Ja fikcyjnego konta tez nie będę zakładać bo po prostu mi się nie chce bawić w dwa konta na fb.
Ja będę pod imieniem i nazwiskiem i ew możemy zrobić w pliku, czy w poście kto jest ktoLena87 lubi tę wiadomość
-
Zrobicie jak uważacie, jednak zastanawiam się nad sensem tej grupy na fb. Bo w sumie co ona da? Tutaj każda pisze pod anonimowym nickiem i nikt nie wie kto jest kto, więc teoretycznie jeśli ktoś tutaj do naszego wątku zagląda to i tak niczego o nas prywatnie się nie dowie. Faktycznie, zamknięta grupa na fb może byłaby wygodniejsza, ale tutaj wątek całkowicie padnie? Też bez sensu, bo podejrzewam, że większość z nas i tak będzie tutaj zaglądała po to, aby czytać inne wątki lub prowadzić kalendarz. Jeśli założycie grupę na fb, to ja chętnie dołączę, ale też niestety (stety) na fikcyjnym koncie, ponieważ po prostu nie chcę ujawniać swoich danych.
Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi za szczerą wypowiedźi tak zrobię jak postanowicie
Nona, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Ja będę pod imieniem i nazwiskiem i ew możemy zrobić w pliku, czy w poście kto jest kto