Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sabunia wrote:Ja to dziewczyny wam zazdroszczę. W Pl mozecie chodzic sobie co mies do gina a u nas w Uk należą się tylko 2scany w 13tyg i 20tyg i tyle.jedynie co to położna bedzie pobierać krew i mocz.
Trudno nic nie zrobie jakoś to muszę znieść.
Sabunia nie Ty jedna, w NOrwegii mam identycznie... -
Ja mogę założyć grupę na fejsie
tylko wtedy co - piszemy z imienia i nazwiska a będzie na samej górze post przypięty z nickami ?? Na wizażu też wiem jak założyć prywatny klub, ale wtedy musiałybyście tam założyć konta, te które nie mają - piszemy tylko z nicków.
Dajcie znać
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
sabunia wrote:usia89 wiem wiem kuzynka też mieszka w Norwegi i macie taki sam sytem jak i my.masakra jakaś.
niestety.. no ale trzeba być dobrej myśli że wszystko będzie dobrzenie my pierwsze i nie ostatnie " prowadzimy" ciąże czy to w UK czy w NO
sabunia lubi tę wiadomość
-
Mia S wrote:a jak ja mam konto na FB, to teraz będę pisać pod swoim nickiem? czy jakoś sie drugi zakłada? a można tak?
ojejku ile pytań) albo założyć fikcyjne konto z nickiem z forum
Mia S lubi tę wiadomość
--
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagawa1977 wrote:Dziewczyny jak do kogoś napisać prywatną wiadomość?
Jeśli chcesz wysłać wiadomość prywatną, musisz daną osobę zaprosić do znajomych
Po zaakceptowaniu zaproszenia, wejść w zakładkę Społeczność -> Przyjaciółki -> Odszukujesz daną osobę do której chcesz napisać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:53
-
Dziewczyny zapraszam do głosowania w sondzie gdzie zakładamy prywatną grupę-klub
Zaznaczamy tylko 1 odp.
http://sonda.hanzo.pl/sondy,238127,31UC.html
Jeśli żadna odpowiedź Wam nie pasuje, skopiujcie mój post i napiszcie swoją propozycję.
Zakończenie sondy jutro o 22:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 23:04
sabunia, gigsa, mała2930 lubią tę wiadomość
--
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:A pytanie do dziewczyn na l4 - jak czesto odswiezacie l4? Ja mam na tydzien poki co
Jak znowu dostane na tydzien to powiem zeby nie zdzierala ze mnie kasy
wiadomo zeby przyjsc po glupie l4 to trzeba zaplacic za wizyte.
W ogole to dlugo plamilyscie po cytologii? Ja mialam wczoraj i jeszcze plamie na delikatny czerwony z brazem. Mowila ze moze tak byc ze bede plamic, ale nie mowila jak dlugo. Macie z tym jakies doswiadczenia?
Hej. Ja L4 miałam już 2 razy na 3 tyg., a teraz na 4 tyg. Tak jak mam wizyty. Mój lekarz jest super i nie naciaga na kasę mimo że chodzę prywatnie. Miałam w piątek usg genetyczne, jutro zdam relację. Ale wszystko ponoć jest ok!Lena87, Mia S, believe, Daisy lubią tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia