Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie powiedziałam. Już ostatnio się chwaliłam jak tylko zobaczyłam 2 kreski to musiałam wszystko później odwoływać po 10 tyg i odpowiadać na głupie pytania wszystkich.. ale jak to? jak to się stało? i jak się czujesz? kuźwa a jak się mozna czuc po takim czymś... Teraz chyba poczekam aż mi się brzuszek pokaże. Zresztą najważniejsze osoby które mnie wspierają wiedzą więc to mi wystarcza :)
    11tydzien i 3 dni:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:34

kahaśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    o, a czemu cukier co wizytę? wyszedł źle czy tak lekarz praktykuje na wszelki wypadek? ja robiłam cukier tylko raz, potem będzie ta próba z glukozą i myślałam że tyle.
    Nie chodzi o obciążenie tylko o zwykłe oznaczenie cukru. Krzywa dopiero koło 24 tyg.
    Prywatnie sobie chyba zrobię znowu toxo, bo mam oba ujemne a kot w domu. Lekarz mówi, że nie ma potrzeby, ale wolę dmuchać na zimne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:34

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• axox Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kahaska a masz jakies ryzyko cukrzycy? Ja mam duzo przypadkow w rodzinie, ostatnio zapomnialam powiedziec o tym gin... tez sie zastanawiam czy nie powinnam tefo bardzie kontrolowac...

Dziewczyny jakby co ja na fb jestem Ola Axox, bardzo prosze o zaproszenie

https://www.maluchy.pl/ci-69827.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Mia S Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na fb jestem Mia Sis. prosze o zaproszenie

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obie babcie miały cukrzycę, ale to chyba nie jest powód. Z tego co wiem, dużo dziewczyn ma to zwykle badanie robione razem z morfologią. Moje kuzynki obie. Mnie to nic nie kosztuje i tak pobierają krew. :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Justars Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, jeżeli przeniesiecie się na FB to proszę o zaproszenie Justars Justars. Nie zaglądam tu codzienne, a tyle stron produkujecie, że ciągle jestem do tyłu z czytaniem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Daisy lubi tę wiadomość

• axox Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona w mojej karcie nawet nie ma wagi, w ogole sie nie waze;)

https://www.maluchy.pl/ci-69827.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Ja też proszę o zaproszenie na fb jestem tinka tinka z tym samym awatarem :)

Co do wagi to ważę się też sama i u gina :) i u jednego i u drugiego mam co innego :D:D I w sumie nie wiem też ile przytyłam z kg na pewno a reszta to się waha :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się ważę w domu i to sobie wprowadzam do kalendarza, a gin sobie wprowadza do karty. Różnica jest jakieś 1,5 kg na plus u niego, ale wizyta zawsze pod wieczór i ciuchach.
    Także biorę pod uwagę to co mi w domu wchodzi, jak ktoś się pyta. :D

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, Mia wysłałam Wam zaproszenia do znajomych na fb... Inaczej nie dodam Was go grupy

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • Tigana Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam sie pp świętach, wszyscy nasi bliscy zostali poinformowani, no i brzuszek mi zaczyna trochę wystawać ;). Co ciekawe myślałam że przytyłam ale waga ani nie drgnęła, nadal -1 kg od początku.
    Nona, ja się waże co jakiś czas sama z rana, a u gina na kontrolach zawsze mnie ważą i wpisują wynik w kartę ciąży. zawsze mi też mierzą ciśnienie i badania z moczu robią.
    Jeżeli założycie tą tajną grupę na FB to się chętnie dopiszę, ale moim normalnym kontem, nie chce mi się fikcyjnego zakładać i nie mam nic do ukrycia ;).

nick nieaktualny, Lenka87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • Justars Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie waży położna przed wizytą u ginekologa i zapisuje w karcie ciąży.

Tylko przed każdą wizytą trafiam na inna położną, jedna mi odejmuje trochę gmów (chyba ze względu na ubranie), druga wpisuje tyle ile odczyta z wagi i tym sposobem mam w karcie zapisany przyrost 1.1 kg, a w rzeczywistości między 2 wizytami miałam różnicę 600g, więc ważę się też sama w domu i zapisuję przyrosty. Każda waga może ważyć inaczej, więc istotny jest dla mnie przyrost.

• Justars Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie waży położna przed wizytą u ginekologa i zapisuje w karcie ciąży.

Tylko przed każdą wizytą trafiam na inna położną, jedna mi odejmuje trochę gmów (chyba ze względu na ubranie), druga wpisuje tyle ile odczyta z wagi i tym sposobem mam w karcie zapisany przyrost 1.1 kg, a w rzeczywistości między 2 wizytami miałam różnicę 600g, więc ważę się też sama w domu i zapisuję przyrosty. Każda waga może ważyć inaczej, więc istotny jest dla mnie przyrost.

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justars wrote:
    dziewczyny, jeżeli przeniesiecie się na FB to proszę o zaproszenie Justars Justars. Nie zaglądam tu codzienne, a tyle stron produkujecie, że ciągle jestem do tyłu z czytaniem :)
    Nie wiem czy dobrze Cię znalazłam... Miasto rodzinne Kraków?

p655zbmhi58rbvwi.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tigana wrote:
    Hej, witam sie pp świętach, wszyscy nasi bliscy zostali poinformowani, no i brzuszek mi zaczyna trochę wystawać ;). Co ciekawe myślałam że przytyłam ale waga ani nie drgnęła, nadal -1 kg od początku.
    Nona, ja się waże co jakiś czas sama z rana, a u gina na kontrolach zawsze mnie ważą i wpisują wynik w kartę ciąży. zawsze mi też mierzą ciśnienie i badania z moczu robią.
    Jeżeli założycie tą tajną grupę na FB to się chętnie dopiszę, ale moim normalnym kontem, nie chce mi się fikcyjnego zakładać i nie mam nic do ukrycia ;).
    Podaj mi na pw imię i nazwisko, żebym mogła Cię znaleźć :)

Tigana lubi tę wiadomość

p655zbmhi58rbvwi.png
‹‹ 455 456 457 458 459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ