Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo nie powiedziałam. Już ostatnio się chwaliłam jak tylko zobaczyłam 2 kreski to musiałam wszystko później odwoływać po 10 tyg i odpowiadać na głupie pytania wszystkich.. ale jak to? jak to się stało? i jak się czujesz? kuźwa a jak się mozna czuc po takim czymś... Teraz chyba poczekam aż mi się brzuszek pokaże. Zresztą najważniejsze osoby które mnie wspierają wiedzą więc to mi wystarcza
11tydzien i 3 dni:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:34
kahaśka, Nona lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:o, a czemu cukier co wizytę? wyszedł źle czy tak lekarz praktykuje na wszelki wypadek? ja robiłam cukier tylko raz, potem będzie ta próba z glukozą i myślałam że tyle.
Prywatnie sobie chyba zrobię znowu toxo, bo mam oba ujemne a kot w domu. Lekarz mówi, że nie ma potrzeby, ale wolę dmuchać na zimne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:34
-
Kahaska a masz jakies ryzyko cukrzycy? Ja mam duzo przypadkow w rodzinie, ostatnio zapomnialam powiedziec o tym gin... tez sie zastanawiam czy nie powinnam tefo bardzie kontrolowac...
Dziewczyny jakby co ja na fb jestem Ola Axox, bardzo prosze o zaproszeniehttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Ja też proszę o zaproszenie na fb jestem tinka tinka z tym samym awatarem
Co do wagi to ważę się też sama i u ginai u jednego i u drugiego mam co innego
:D I w sumie nie wiem też ile przytyłam z kg na pewno a reszta to się waha
Nona lubi tę wiadomość
-
Hej, witam sie pp świętach, wszyscy nasi bliscy zostali poinformowani, no i brzuszek mi zaczyna trochę wystawać
. Co ciekawe myślałam że przytyłam ale waga ani nie drgnęła, nadal -1 kg od początku.
Nona, ja się waże co jakiś czas sama z rana, a u gina na kontrolach zawsze mnie ważą i wpisują wynik w kartę ciąży. zawsze mi też mierzą ciśnienie i badania z moczu robią.
Jeżeli założycie tą tajną grupę na FB to się chętnie dopiszę, ale moim normalnym kontem, nie chce mi się fikcyjnego zakładać i nie mam nic do ukrycia.
Nona, Lenka87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
mnie waży położna przed wizytą u ginekologa i zapisuje w karcie ciąży.
Tylko przed każdą wizytą trafiam na inna położną, jedna mi odejmuje trochę gmów (chyba ze względu na ubranie), druga wpisuje tyle ile odczyta z wagi i tym sposobem mam w karcie zapisany przyrost 1.1 kg, a w rzeczywistości między 2 wizytami miałam różnicę 600g, więc ważę się też sama w domu i zapisuję przyrosty. Każda waga może ważyć inaczej, więc istotny jest dla mnie przyrost.
-
mnie waży położna przed wizytą u ginekologa i zapisuje w karcie ciąży.
Tylko przed każdą wizytą trafiam na inna położną, jedna mi odejmuje trochę gmów (chyba ze względu na ubranie), druga wpisuje tyle ile odczyta z wagi i tym sposobem mam w karcie zapisany przyrost 1.1 kg, a w rzeczywistości między 2 wizytami miałam różnicę 600g, więc ważę się też sama w domu i zapisuję przyrosty. Każda waga może ważyć inaczej, więc istotny jest dla mnie przyrost.
-
Justars wrote:dziewczyny, jeżeli przeniesiecie się na FB to proszę o zaproszenie Justars Justars. Nie zaglądam tu codzienne, a tyle stron produkujecie, że ciągle jestem do tyłu z czytaniem
-
Tigana wrote:Hej, witam sie pp świętach, wszyscy nasi bliscy zostali poinformowani, no i brzuszek mi zaczyna trochę wystawać
. Co ciekawe myślałam że przytyłam ale waga ani nie drgnęła, nadal -1 kg od początku.
Nona, ja się waże co jakiś czas sama z rana, a u gina na kontrolach zawsze mnie ważą i wpisują wynik w kartę ciąży. zawsze mi też mierzą ciśnienie i badania z moczu robią.
Jeżeli założycie tą tajną grupę na FB to się chętnie dopiszę, ale moim normalnym kontem, nie chce mi się fikcyjnego zakładać i nie mam nic do ukrycia.
Tigana lubi tę wiadomość