Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z Trójmiasta , słyszałyście o takiej babce ginekolog Ewa Letkiewicz? Idę do niej w czwartek na NIFTY. Nie lubię nowych ginów, bo się stresuję, a będzie jeszcze badanie przed pobraniem krwi, czy aby z maluszkiem okej.
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
libellula83 wrote:Kurcze dziewczyny dwa dni mnie nie bylo a tu 20 stron do nadrobienia i dzis pewnie nie dam rady,bo zalatany dzionek. Powiedzcie mi a na fb macie wszystkie fikcyjne konta z nickiem stad czy tez te normalne?
Jak kto woli. Ja mam swoje normalnelibellula83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:kurde ja to ledwo ogarniam ten facebook, na razie nie widze tej grupy hehe
duzo twarzy sie pojawia pseudo-znajomych, to chyba Wasi znajomi
rety nie znosze fb, musze poblokowac wszystko i bedetylko na nasza grupe wchodzicTam są aktualności, grupy, itd
Nona lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny,
Właśnie wróciłam z USG. Wszystko jest podobno w najlepszym porządku i dzieciątko rozwija się prawidłowo. Później wstawię zdjęcia to sobie obejrzycie.
Co do grupy na fb, popieram pomysł. Wysłałam już do Ciebie Lenka87 zaproszenie do przyjaciółek tutaj i tam podam Ci swoje dane.Nona, Aszka1 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny,
Właśnie wróciłam z USG. Wszystko jest podobno w najlepszym porządku i dzieciątko rozwija się prawidłowo. Później wstawię zdjęcia to sobie obejrzycie.
Co do grupy na fb, popieram pomysł. Wysłałam już do Ciebie Lenka87 zaproszenie do przyjaciółek tutaj i tam podam Ci swoje dane.Lenka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mia rozumiem. Ja robie geneyczne(dzisaj) tylko u gin bez teg ocertyfikatu ale z duzym doswiadczeniem bo to ordynator szpitala i na dobrym sprzecie. Jakos tak czuje ze to mi starczy, ja jestem taka medyczna minimalistka;) ale bedziesz miala 100%pewnosc
Nona, Mia S lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
nick nieaktualny