Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny:)
od jakiegoś czasu czytam forum, z jednej strony jest mi bardzo bliskie to co piszecie, ale z drugiej czuje, że trochę mogę tutaj nie pasować... Już tłumacze:)
Jestem w 12 tygodniu:) mam za sobą jedną wizytę u lekarza 9.12, badania prenatalne dopiero 15.01. Spowodowane jest to tym, iż mieszkam w Norwegii. Do lekarza latam do Szczecina, co nie ukrywam jest trochę skomplikowane. Nie mam możliwości iść zrobić sobie badań kiedy mnie coś niepokoi, nie mam możliwości kupowania body za 5,99, np. i jeszcze kilka rzeczy by się znalazło, ale nie chcę wyjść na narzekającą marudę, bo jestem tutaj szczęśliwa i ogólnie jest OK:)
Mam nadzieję, że moja ciąża będzie przebiegała bez problemu więc jakoś dam tutaj radę.
Pozdrawiam Was serdecznie:)Lena87, Daisy, Sabela, Coleen, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lidia88 wrote:Hej Dziewczyny:)
od jakiegoś czasu czytam forum, z jednej strony jest mi bardzo bliskie to co piszecie, ale z drugiej czuje, że trochę mogę tutaj nie pasować... Już tłumacze:)
Jestem w 12 tygodniu:) mam za sobą jedną wizytę u lekarza 9.12, badania prenatalne dopiero 15.01. Spowodowane jest to tym, iż mieszkam w Norwegii. Do lekarza latam do Szczecina, co nie ukrywam jest trochę skomplikowane. Nie mam możliwości iść zrobić sobie badań kiedy mnie coś niepokoi, nie mam możliwości kupowania body za 5,99, np. i jeszcze kilka rzeczy by się znalazło, ale nie chcę wyjść na narzekającą marudę, bo jestem tutaj szczęśliwa i ogólnie jest OK:)
Mam nadzieję, że moja ciąża będzie przebiegała bez problemu więc jakoś dam tutaj radę.
Pozdrawiam Was serdecznie:)
Usie i Cati -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam wyniki z krwi.
Morfologia super
Ph mocz 7
Mocz czysciutki
Glukoza 92
hcv brak
Toxo przeciwciala wciaz brak nigdy nie przechodzilam to wiem bo juz sprawdzalam kilka razy.
CYTOMEGALIA BRAK JAKICHKOLWIEK PRZECIWCIAL, nigdy nie przechodzilam.
Czy ktoras z Was tez ma taki wynik? Masakra boje sie teraz musze ponoc strasznie uwazacWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:47
Tigana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLidia88 wrote:Lena87 ok, zgadzam się pieluchy są w śmiesznie niskich cenach:p
ale reszta to tak nie do końca;p
Będąc 4 m-ce, dziennie w Galerii mogłaś jakąś perełkę za psie pieniądze kupić
W cubusie koszulki za 5 zł - 10 zł ..
A u Nas trzeba dać 100 zł -
nick nieaktualnyMia S wrote:Ceny z dupy, tak zwane.
Mia, żebyś wiedziała
Pojechałam do Norwegii z jedną walizka a nie mówię z iloma wróciłam
Bo te ceny to aż śmieszne były
Nie wspominam o cenach żywności bo te to faktycznie z dupy były
Jak zrobiłam mini zakupy i zostawiłam dość trochę gdzie mąż Mi później powiedział ile to na nasze to myślałam że się popłaczęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 13:08
Mia S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Będąc 4 m-ce, dziennie w Galerii mogłaś jakąś perełkę za psie pieniądze kupić
W cubusie koszulki za 5 zł - 10 zł ..
A u Nas trzeba dać 100 zł
a kiedy tutaj byłaś? Niedawno jakoś? Ja jestem dopiero 7miesięcy:) I z takimi sytuacjami się jeszcze nie spotkałam, ale w sumie rzadko teraz po sklepach buszuję (daleko trochę mam do galerii), pewnie niedługo się to zmieni:) -
Dziewczyny, proszę nie pogniewajcie się na mnie ale nie będę przyjmować zaproszeń do znajomych od kont fikcyjnych. Skoro same chcecie zachować prywatność to bardzo proszę, żebyście to uszanowały. Jeśli dostanę zaproszenie z prywatnego konta to nie ma sprawy.
Daisy, Lidia88, Lena87, libellula83, Ivettka, jenny88, hibiskus lubią tę wiadomość