Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabela wrote:Dziewczyny, proszę nie pogniewajcie się na mnie ale nie będę przyjmować zaproszeń do znajomych od kont fikcyjnych. Skoro same chcecie zachować prywatność to bardzo proszę, żebyście to uszanowały. Jeśli dostanę zaproszenie z prywatnego konta to nie ma sprawy.
Ja np. wolę konto fikcyjne, bo z mojego prywatnego korzysta kilka osób z rodziny, a nie chciałabym, żeby mi czytali co wypisuję na bieżąco, bo w ciąży jest się w różnych stanach psychicznych, raz jest lepszy dzień raz gorszy, a jak mój mąż zacznie czytać to pomyśli, że coś ze mną nie takhehe
Daisy, Ivettka, mufinka lubią tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Odrazu mam pytanko, czy wszystkie stosujecie witaminy z tak bardzo zalecanym DHA?
Ja kupiłam prenatal duo, jedna tabletka z witaminami a druga właśnie z DHA, ale mój żołądek jej nie trawi, wymiotuje okropnie no i niewiem chyba będę musiała z nich zrezygnować, ewentualnie jeść może więcej ryb. Jak myślicie? Bo pewnie wszystkie firmy mają to dha w takiej samej 'pysznej' kapsułce jak tran ;p
-
nick nieaktualnyWitam się w nowym roku
Szczerze się cieszę z grupy na fb, bo tam lepiej będzie mi się pisaćDo kogo należy się zgłosić w sprawie dodania?
Ja dzisiaj zaliczyłam pierwsze zakupy ubraniowe dla dzidziW pepco kupiłam 3 pary bodziaków i jednego pajaca
Body kosztowały całe 3 złote za sztukę, a pajac 5zl
I łóżeczko też już mam
Ivettka, Daisy, libellula83, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatepr wrote:Odrazu mam pytanko, czy wszystkie stosujecie witaminy z tak bardzo zalecanym DHA?
Ja kupiłam prenatal duo, jedna tabletka z witaminami a druga właśnie z DHA, ale mój żołądek jej nie trawi, wymiotuje okropnie no i niewiem chyba będę musiała z nich zrezygnować, ewentualnie jeść może więcej ryb. Jak myślicie? Bo pewnie wszystkie firmy mają to dha w takiej samej 'pysznej' kapsułce jak tran ;p
Ja biorę femibion natal 1, a lekarz mówił, że na 2 z dha mam przejść dopiero od 16tyg. -
Daisy wrote:Chilla dobre
Mi tam wsioryba czy moj czyta itp, ale na fb prowadze bujne zycie i nie jestem gotowa jeszcze sie tym dzielic z dziewczynami z bellyw sensie czesto i gesto siedze na fb.
Ja pierwszy raz uczestniczę w forum. Ale to jedyny sposób, żebym ogarnęła to co mnie czeka przy pierwszej ciąży, bo nie są to jakieś puste statystyczne artykuły, tylko każda z Was jest żywym przykładem co i jakMój M. nie raz mnie przyłapał, że coś tu podczytuję i piszę, i zaraz tysiąc pytań do... Nigdy nic przed sobą nie ukrywamy na dłuższą metę, ale lubię mieć poczucie prywatności. Niby nic złego nie piszę, ani nic złego nie robię, ale nie lubię jak ktoś mi czyta sms-y itp., wszystko zawsze robimy razem, więc niech chociaż uczestniczenie w forum będzie moim jedynym privem, będę się czuła z Wami wtedy swobodniej
Daisy lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Chilla dobre
Mi tam wsioryba czy moj czyta itp, ale na fb prowadze bujne zycie i nie jestem gotowa jeszcze sie tym dzielic z dziewczynami z bellyw sensie czesto i gesto siedze na fb.
Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Witam
No to FB ruszył na całego.
Wysłałam do Lenki zaproszenie do przyjaciółek (tzn chyba wysłałam bo wogóle nie ogarniam tego)
Co do FB to ja tam jestem pod Agnieszka Agnieszka i jest to moje "normalne" konto. Nie chce mi sie tworzyć fikcyjnych.
Wyślijcie mi proszę zaproszenieLena87 lubi tę wiadomość
[/url]