X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Tysia85 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was może mi wysłać na priv link do tego forum ns fb? czy dopiero ktoś może zaprosić? Napisłam wiadomość do pepitki żeby mi wysłała, ale nie wiem czy jest na forum teraz :D

8 cykli starań, udało się <3
    Wizyta u gin 23.03.2015
    34bw90bvfmmwfa1a.png
  • ChillaTeqilla Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Mała, Mia wysłałam Wam zaproszenia do znajomych na fb... Inaczej nie dodam Was go grupy

Też poproszę o zaproszenie - Chilla Teqilla, a w avatarze mam teqillę z limonką. ;)

Lena87 lubi tę wiadomość

28.V '15 - godz. 20:15
    <3 <3 <3 Natalia <3 <3 <3
    c55fyx8dwobah069.png
    bfarxzdv5l4mq6mq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia zaproś lenke 87 do przyjaciółek i jak Cię zaakceptuje to wyslij jej w wiadomosci dane jak ma Cie znalezc

• Sabela Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chilla i Tysia - zaprosiłam was do przyjaciółek, wyslijcie mi linki do waszych fb to Was dodam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:32

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • Tysia85 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabela dziękuję, wysłałam!

8 cykli starań, udało się <3
    Wizyta u gin 23.03.2015
    34bw90bvfmmwfa1a.png
  • sabunia Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 proszę wyślij mi zaproszenie na fejsa jestem pod nickiem: Sabunia Sabunia

Dzięki

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabela wrote:
    Dziewczyny, proszę nie pogniewajcie się na mnie ale nie będę przyjmować zaproszeń do znajomych od kont fikcyjnych. Skoro same chcecie zachować prywatność to bardzo proszę, żebyście to uszanowały. Jeśli dostanę zaproszenie z prywatnego konta to nie ma sprawy.

Ja np. wolę konto fikcyjne, bo z mojego prywatnego korzysta kilka osób z rodziny, a nie chciałabym, żeby mi czytali co wypisuję na bieżąco, bo w ciąży jest się w różnych stanach psychicznych, raz jest lepszy dzień raz gorszy, a jak mój mąż zacznie czytać to pomyśli, że coś ze mną nie tak ;) hehe

Daisy, Ivettka, mufinka lubią tę wiadomość

c55fyx8dwobah069.png
    bfarxzdv5l4mq6mq.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odrazu mam pytanko, czy wszystkie stosujecie witaminy z tak bardzo zalecanym DHA?
    Ja kupiłam prenatal duo, jedna tabletka z witaminami a druga właśnie z DHA, ale mój żołądek jej nie trawi, wymiotuje okropnie no i niewiem chyba będę musiała z nich zrezygnować, ewentualnie jeść może więcej ryb. Jak myślicie? Bo pewnie wszystkie firmy mają to dha w takiej samej 'pysznej' kapsułce jak tran ;p

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chilla dobre :D

Mi tam wsioryba czy moj czyta itp, ale na fb prowadze bujne zycie i nie jestem gotowa jeszcze sie tym dzielic z dziewczynami z belly ;) w sensie czesto i gesto siedze na fb. :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate ja nie pomoge w pierwszym trymestrze trzymam sie zalecen gina i biore tylko kwas foliowy :) Ale fakt zaraz 2 trymestr i trzeba zaczac o czyms myslec :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w nowym roku :)

Szczerze się cieszę z grupy na fb, bo tam lepiej będzie mi się pisać :) Do kogo należy się zgłosić w sprawie dodania?

Ja dzisiaj zaliczyłam pierwsze zakupy ubraniowe dla dzidzi :) W pepco kupiłam 3 pary bodziaków i jednego pajaca :) Body kosztowały całe 3 złote za sztukę, a pajac 5zl :) I łóżeczko też już mam :)

Ivettka, Daisy, libellula83, Lena87 lubią tę wiadomość

• ania86poz Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka wysłałam Ci zaproszenie(chyba:D ) do przyjaciółek. zaakceptuj proszę bo ja będę na swoim prawdziwym koncie fb.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:10

14.01. usg (inny ginekolog)
    27.01. wizyta ginekolog prowadzący
    m3sxyx8dyqbx39tc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr wrote:
    Odrazu mam pytanko, czy wszystkie stosujecie witaminy z tak bardzo zalecanym DHA?
    Ja kupiłam prenatal duo, jedna tabletka z witaminami a druga właśnie z DHA, ale mój żołądek jej nie trawi, wymiotuje okropnie no i niewiem chyba będę musiała z nich zrezygnować, ewentualnie jeść może więcej ryb. Jak myślicie? Bo pewnie wszystkie firmy mają to dha w takiej samej 'pysznej' kapsułce jak tran ;p

Ja biorę femibion natal 1, a lekarz mówił, że na 2 z dha mam przejść dopiero od 16tyg.

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:

Mi tam wsioryba czy moj czyta itp, ale na fb prowadze bujne zycie i nie jestem gotowa jeszcze sie tym dzielic z dziewczynami z belly ;) w sensie czesto i gesto siedze na fb. :)

Ja pierwszy raz uczestniczę w forum. Ale to jedyny sposób, żebym ogarnęła to co mnie czeka przy pierwszej ciąży, bo nie są to jakieś puste statystyczne artykuły, tylko każda z Was jest żywym przykładem co i jak :) Mój M. nie raz mnie przyłapał, że coś tu podczytuję i piszę, i zaraz tysiąc pytań do... Nigdy nic przed sobą nie ukrywamy na dłuższą metę, ale lubię mieć poczucie prywatności. Niby nic złego nie piszę, ani nic złego nie robię, ale nie lubię jak ktoś mi czyta sms-y itp., wszystko zawsze robimy razem, więc niech chociaż uczestniczenie w forum będzie moim jedynym privem, będę się czuła z Wami wtedy swobodniej ;)

Daisy lubi tę wiadomość

c55fyx8dwobah069.png
    bfarxzdv5l4mq6mq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do witamin to kupiłam teraz Doppelherz aktiv Mama. 200mg DHA , 600 µg kwasu foliowego. W aptece był jeszcze Femibion Natal 2 ale pani powiedziała że jest droższy i ona poleca ten Doppelherz :)

• libellula83 Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:

ale w sumie to inne dziewczyny z grupy,jesli nie dodasz ich do znajomych,to widza tylko Twoje imie i nazwisko i zdjecie profilowe...

Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość

3bgzlmbjn0igw8vk.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, a ten doppelherz ma wszystkie witaminy w 1 kapsulce?

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • agawa1977 Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

No to FB ruszył na całego.
    Wysłałam do Lenki zaproszenie do przyjaciółek (tzn chyba wysłałam bo wogóle nie ogarniam tego)

Co do FB to ja tam jestem pod Agnieszka Agnieszka i jest to moje "normalne" konto. Nie chce mi sie tworzyć fikcyjnych.

Wyślijcie mi proszę zaproszenie :)

Lena87 lubi tę wiadomość

f2w3dqk34z7i0m1c.png[/url]
  • sabunia Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie Lenka87 czy któraś z dziewczyn może mi wysłać zaproszenie? Jestem pod nickiem: Sabunia Sabunia

Dziękuję

• jenny88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wysłałam Ci zaproszenie.
    Na pw napisze potem dane, bo zostaje przy moich prawdziwych - nie chce mi sie zakladac kolejnego konta :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:45

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ