Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Libellula masz racje nie wpadlam na to
Chilla masz racje ja tez lubie miec odrobine prywatnosci. Ja mu do fb nie zagladam. Kiedys weszlam i poczytalam troche i powiedzialam mu zeby haslo zmienilchcialam byc fair a wiem ze pokusa czytania co on tam pisze i z kim bylaby silniejsza ode mnie i pewnie bym go szpiegowala. A tak jest swiety spokoj. On wie ze mam kolezanki tutaj. Kiedys na kafeterii pisalam i on to czytal i mial do mnie pretensje ze pisze tam o nas. Byla awantura. Jesli teraz wyczytuje co ja pisze na of i na belly to jego sprawa i jego zly sen i jego klopoty
Ja musze miec jakies kolezanki z ktorymi utrzymuje kontakt na co dzien. Licze ze on to rozumie. To ze on zyje tylko praca nie znaczy, ze ja tez musze
libellula83, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Lenka - wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek.
Jeśli chodzi o fb to ja wolałabym nie zakładać fikcyjnego konta, bo ja naprawdę bardzo dużo korzystam z fb (mamy z grupę z dziewczynami z forum ślubnego, z ludźmi z roku ze studiów...) i ciężko byłoby mi się przełączać pomiędzy kontami. Będzie jakiś plik gdzie wpiszemy kto jest kto, skoro ja np. będę pod swoim prywatnym imieniem i nazwiskiem?
Dziękuję za tak miłe opinie o mojej wyprawce
Dziś o 17:00 mam dzwonić do tego lekarza od prenatalnych i umówić się po odbiór wyników testu PAPPA i B-HCG oraz jego opisu z wizyty i interpretacji wyników. Mam nadzieję, że uda nam się się odebrać je jakoś szybko. Choć nie wiem czy PAPPA wyjdzie miarodajna, bo cały czas biorę Duphaston, a pisałyście, że może fałszować wyniki.Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny