Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabela wrote:Dziewczyny, proszę nie pogniewajcie się na mnie ale nie będę przyjmować zaproszeń do znajomych od kont fikcyjnych. Skoro same chcecie zachować prywatność to bardzo proszę, żebyście to uszanowały. Jeśli dostanę zaproszenie z prywatnego konta to nie ma sprawy.
Sabela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLidia88 wrote:a kiedy tutaj byłaś? Niedawno jakoś? Ja jestem dopiero 7miesięcy:) I z takimi sytuacjami się jeszcze nie spotkałam, ale w sumie rzadko teraz po sklepach buszuję (daleko trochę mam do galerii), pewnie niedługo się to zmieni:)
Zapewne nic się nie zmieniło jeśli chodzi o ceny
Ja byłam zmuszona dziennie odwiedzić galerieLidia88 lubi tę wiadomość
-
Sabela wrote:Dziewczyny, proszę nie pogniewajcie się na mnie ale nie będę przyjmować zaproszeń do znajomych od kont fikcyjnych. Skoro same chcecie zachować prywatność to bardzo proszę, żebyście to uszanowały. Jeśli dostanę zaproszenie z prywatnego konta to nie ma sprawy.
Ja tak samoa w grupie możemy bez problemu dyskutować nie będąc znajomymi.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie
Ja tez ide z wami na fejsa, mam konto Pepitka Pepitka, ale z tego co pamiętam było zastrzeżone a teraz nie mam czasu grzebać tam nic bo sie zbieram na wizytę do prywatnego gina (moją przychodnia nie przyjmuje) trzymajcie takze kciuki i nie zostawiajcie mnie czasem tu samejIvettka, Mia S, Daisy lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Dziewcyzny robilyście Hcv, Hiv w 1 trym? Dlaczego akurat w 1 trym trzeba to zrobic a nei np pod koniec 3 trym zbey meic swieze wyniki juz do spzitala?
Jak czesto powtarzacie krew i mocz?
Spotkałam sie z opinia ze co miesiac-czyli na kazda wizyte co 4 tyg oprzynosicie swieze badania krwi i moczu? ja robilam krew mocz 1 raz, teraz mam powtorzyc przed wizyta 8.01
Ja robiłam kiłę, HCV i HIV teraz pod koniec I trym, tak mi ginek zlecił. Mocz i krew robiłam raz - w 2m-cu. Teraz na kolejną wizytę kazał mi znowu zrobić krew i mocz już tylko, ale pewnie zrobię jeszcze TSH, bo chcę mieć to co miesiąc pod kontrolą i pewnie toxo będę powtarzać za każdym razem, dla własnego spokoju.Nona lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, można dołączyć do Was?
Termin mam na 7 lipca, to moja pierwsza ciąża, pierwsze usg prenatalne już miałam, dziś idę je powtórzyć - maluch na pierwszym nie ułożył się jak trzeba
Zaraz spróbuję ustawić sobie suwaczek - jeśli mi się uda ;pIvettka, Lena87, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:SPytam jeszcze jak u Was z ważeniem-wazycie się u gina czy same?
Bo mam 3 ginów-po 1 trym rezygnuje juz z jednego i bede miec 1 priv, 1 na nfz.
I wizyty o roznej porze, czasme rano, czasem wieczorem- nie wiem nawte cyz cos przytylam cyz nei bo kazda waga inna. Moze wazyc sie co srode rano na czczo bo w srode mi sie zmienia tydzien ciazy? albo w dzien wizyty u gina priv?
Cyz Was gin wazy sam i wpisuje co wyszlo w karte?
Ja chodzę do jednego gina, ważył mnie na poprzedniej wizycie i na tej ostatniej. Zawsze mam wizyty w godzinach wieczornych i waży mnie w ciuchach i butach. Okazało się na tej ostatniej wizycie, że schudłam 1 kg, ale wydaje mi się, że teraz waga była inna... sam wpisuje w kartę co wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:29
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia