Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
rany lewo was nadrobiłam! zacznę od facebooka, po pierwsze jesteśmy lipiec 2015? bo ja na face znalazłam taką grupę i wysłałam zaproszenie. jeżeli tajna to nie powinnam jej widzieć? i widzę tam dużo dziewczyn z normalnymi imionami i nazwiskami.czy jest druga grupa lipcówek?
Juwelka a propo ubranek na lipiec. i tak trzeba mieć rożne rodzaje ubranek bo pozostają wieczory i chłodniejsze dni i jak będziecie w domku np w blikach często jest chłodno i dzidzia w normalnych pajacach leży. a jak jest upał to sam pampers wystarczy i pielucha do przykrycia:D
Nona, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeszcze co do face to dziewczyny to jest początek i tak wszystko będzie się nam mylić i tak dalej. lepiej już teraz poznać swoje normalne tożsamości bo i tak jak nie teraz to za rok jak będziemy blisko byśmy pewnie to zrobiły .to kwestia miesiąca i i tak każdy będzie wiedział kto pisze czy z nicka czy z nazwiska:)
Lena87, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Katepr niestety Facebook jest dla zaprzyjaźnionej od dawna grupy, to samo dotyczy Lidii, to tajna zamknięta grupa czyli z zalozenia nie dla każdego kto napisze. Z niektórymi znamy się już pół roku od starań, z innymi 3 lub 4 miesiace. Reszta może przecież dalej pisać na belly
No to czyli ja też nie zostanę dopisana do grupy na fb, a szkoda, bo fb jest dla mnie o wiele wygodniejszy niż BBF.. Trudno.. Jakoś to przeżyję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Katepr niestety Facebook jest dla zaprzyjaźnionej od dawna grupy, to samo dotyczy Lidii, to tajna zamknięta grupa czyli z zalozenia nie dla każdego kto napisze. Z niektórymi znamy się już pół roku od starań, z innymi 3 lub 4 miesiace. Reszta może przecież dalej pisać na belly
ok, czyli tak jak napisałam wcześniej jednak tu nie pasuje...
Dzięki i pozdrawiam, fajnie było, szkoda że tylko jeden dzień;/ -
Sylwia no cos Ty zapraszamy!
Tu chodzi o to, ze niektore z nas znaja sie od dawna, nawet 1.5 roku, co tam pol roku staran. Zalozylysmy na fb grupe by poruszac tam bardziej prywatne tematy i by jeszcze bardziej zzyc sie z dziewczynami ktore poznalysmy tu juz jakis czas temu, a nie w dniu, kiedy zalozylysmy grupe na fb i wielkie hurra zeby tam dolaczyc i nagle pojawiaja sie nowe kolezanki. Sylwia Ty jestes nawet przeciez w naszej tabelce
Sylwia87, Nona, hibiskus, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Sylwia no cos Ty zapraszamy!
Tu chodzi o to, ze niektore z nas znaja sie od dawna, nawet 1.5 roku, co tam pol roku staran. Zalozylysmy na fb grupe by poruszac tam bardziej prywatne tematy i by jeszcze bardziej zzyc sie z dziewczynami ktore poznalysmy tu juz jakis czas temu, a nie w dniu, kiedy zalozylysmy grupe na fb i wielkie hurra zeby tam dolaczyc i nagle pojawiaja sie nowe kolezanki. Sylwia Ty jestes nawet przeciez w naszej tabelce
Dzięki DaisyJa wiem o co chodzi
Tam po prostu będzie intymniej i nie na 'widoku'. Forma fb bardziej mi odpowiada
No będę tam pisać ze swojego prawdziwego profilu, przedstawię się jak zostanę dodana
To do kogo pisać?
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o matko:D nie czaję
co mam zrobić żeby dołączyć do grupy na fejsie?
nie chce mi się robić konta fikcyjnego... chyba pozostane na moim prywatnym:PIvettka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyn może zostać na belly i no problem:) mnie dziś mój endo rozsmieszyl bo jak zobaczył moje piersi to powiedział ze to istna mleczarnia ha ha
Wam też tak rosną? :p mi to już trzeba chyba miseczkę F:)
Lena87, Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam poniedzialkowo
Na poczatek chcialam pogratulowac wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za wszystkie, ktore dzisiaj wizytuja
Witam rowniez nowe mamusie
Dziewczyny, ale szalejecie z zakupamiSliczne te ubranka, juz sama nie moge sie doczekac kiedy poznam plec zeby moc poszalec
Ja juz po wizycie i po USG genetycznym, lekarz powiedzial, ze wszytko wyglada dobrze, mowil tylko ze kosc nosowa widoczna a NT 2mm (mam nadzieje, ze to dobrze). Co prawda on nie ma certyfikatu, ale w moich warunkach lepsze takie niz zadneDzidzia ma juz 7,54 mm ruszala sie wrocilam strasznie szczesliwa..
Dziewczyny czy u niektorych z Was w 13 tygodniu zaostrzyly sie nieco mdlosci?? Kurcze bo mnie cos ostatnie kilka dni okropnie mecza juz mam dosc
PozdrawiamIvettka, Daisy, jenny88 lubią tę wiadomość