X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • agawa1977 Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Daisy bardzo Cie proszę usuń z twojego posta moją miejscowość :)

Daisy, Lena87 lubią tę wiadomość

f2w3dqk34z7i0m1c.png[/url]
  • katepr Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 mi też wyślesz? :)

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi? ;) wysle ktos? Moge napisac w wiadomosci prywatnej komus moje dane do fb :)

Lena87, Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • hibiskus Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rany lewo was nadrobiłam! zacznę od facebooka, po pierwsze jesteśmy lipiec 2015? bo ja na face znalazłam taką grupę i wysłałam zaproszenie. jeżeli tajna to nie powinnam jej widzieć? i widzę tam dużo dziewczyn z normalnymi imionami i nazwiskami.czy jest druga grupa lipcówek?

Juwelka a propo ubranek na lipiec. i tak trzeba mieć rożne rodzaje ubranek bo pozostają wieczory i chłodniejsze dni i jak będziecie w domku np w blikach często jest chłodno i dzidzia w normalnych pajacach leży. a jak jest upał to sam pampers wystarczy i pielucha do przykrycia:D

Nona, Daisy lubią tę wiadomość

p3s7zno.png

5837sjn.png

di4wqpt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:11

kierzynka lubi tę wiadomość

• hibiskus Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze co do face to dziewczyny to jest początek i tak wszystko będzie się nam mylić i tak dalej. lepiej już teraz poznać swoje normalne tożsamości bo i tak jak nie teraz to za rok jak będziemy blisko byśmy pewnie to zrobiły .to kwestia miesiąca i i tak każdy będzie wiedział kto pisze czy z nicka czy z nazwiska:)

Lena87, Nona lubią tę wiadomość

p3s7zno.png

5837sjn.png

di4wqpt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hibiskus, to nie jest ta grupa ;) ..

Daisy lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie Nona zdjelas mi to z jezyka. :)
    Hibiskus to nie my. Poszukaj ktoras z nas i wyslij zaproszenie :) my tajne nikt nas nie widzi :)

• hibiskus Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja sie chyba wprosiłam do innej grupy lipcówek :D

Daisy, Ivettka, mufinka, Mia S, kierzynka lubią tę wiadomość

p3s7zno.png

5837sjn.png

di4wqpt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Katepr niestety Facebook jest dla zaprzyjaźnionej od dawna grupy, to samo dotyczy Lidii, to tajna zamknięta grupa czyli z zalozenia nie dla każdego kto napisze. Z niektórymi znamy się już pół roku od starań, z innymi 3 lub 4 miesiace. Reszta może przecież dalej pisać na belly :)

No to czyli ja też nie zostanę dopisana do grupy na fb, a szkoda, bo fb jest dla mnie o wiele wygodniejszy niż BBF.. Trudno.. Jakoś to przeżyję ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żebym wiedziała wcześniej że istnieje ovu i bbf to podejrzewam że była bym tu już dłuuuuuugo dłuugo :) ale i tak się ciesze że poznałam tyle fajnych kobitek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Katepr niestety Facebook jest dla zaprzyjaźnionej od dawna grupy, to samo dotyczy Lidii, to tajna zamknięta grupa czyli z zalozenia nie dla każdego kto napisze. Z niektórymi znamy się już pół roku od starań, z innymi 3 lub 4 miesiace. Reszta może przecież dalej pisać na belly :)

ok, czyli tak jak napisałam wcześniej jednak tu nie pasuje...
    Dzięki i pozdrawiam, fajnie było, szkoda że tylko jeden dzień;/

• Daisy Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia no cos Ty zapraszamy! :)
    Tu chodzi o to, ze niektore z nas znaja sie od dawna, nawet 1.5 roku, co tam pol roku staran ;). Zalozylysmy na fb grupe by poruszac tam bardziej prywatne tematy i by jeszcze bardziej zzyc sie z dziewczynami ktore poznalysmy tu juz jakis czas temu, a nie w dniu, kiedy zalozylysmy grupe na fb i wielkie hurra zeby tam dolaczyc i nagle pojawiaja sie nowe kolezanki. Sylwia Ty jestes nawet przeciez w naszej tabelce :)

Sylwia87, Nona, hibiskus, Ivettka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Sylwia no cos Ty zapraszamy! :)
    Tu chodzi o to, ze niektore z nas znaja sie od dawna, nawet 1.5 roku, co tam pol roku staran ;). Zalozylysmy na fb grupe by poruszac tam bardziej prywatne tematy i by jeszcze bardziej zzyc sie z dziewczynami ktore poznalysmy tu juz jakis czas temu, a nie w dniu, kiedy zalozylysmy grupe na fb i wielkie hurra zeby tam dolaczyc i nagle pojawiaja sie nowe kolezanki. Sylwia Ty jestes nawet przeciez w naszej tabelce :)

Dzięki Daisy :) Ja wiem o co chodzi ;) Tam po prostu będzie intymniej i nie na 'widoku'. Forma fb bardziej mi odpowiada :) No będę tam pisać ze swojego prawdziwego profilu, przedstawię się jak zostanę dodana :) To do kogo pisać?

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:11

Sylwia87, Daisy, Mia S lubią tę wiadomość

• Marteczka91 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko:D nie czaję :D
    co mam zrobić żeby dołączyć do grupy na fejsie :P?

nie chce mi się robić konta fikcyjnego... chyba pozostane na moim prywatnym:P

Ivettka, Daisy lubią tę wiadomość

<3 <3 <3 <3 <3 <3 cykl starań
    DZIĘKUJĘ CI BOŻE ! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :)
    3ee5cb8b01a61e51d1f581c9f5dc089b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyn może zostać na belly i no problem:) mnie dziś mój endo rozsmieszyl bo jak zobaczył moje piersi to powiedział ze to istna mleczarnia ha ha :) Wam też tak rosną? :p mi to już trzeba chyba miseczkę F:)

Lena87, Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka zaprosLenkedoprzyjaciolek i napisz jej priv imie i nazwisko i ona cie znajdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli chcecie dostać się do grupy na FB to proszę o Zaproszenie Mnie bądź Lenke87 do znajomych i wysłanie linku do Waszego konta ;)

• ewela86 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam poniedzialkowo :)
    Na poczatek chcialam pogratulowac wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za wszystkie, ktore dzisiaj wizytuja :)
    Witam rowniez nowe mamusie :)
    Dziewczyny, ale szalejecie z zakupami :) Sliczne te ubranka, juz sama nie moge sie doczekac kiedy poznam plec zeby moc poszalec :D
    Ja juz po wizycie i po USG genetycznym, lekarz powiedzial, ze wszytko wyglada dobrze, mowil tylko ze kosc nosowa widoczna a NT 2mm (mam nadzieje, ze to dobrze). Co prawda on nie ma certyfikatu, ale w moich warunkach lepsze takie niz zadne ;) Dzidzia ma juz 7,54 mm ruszala sie wrocilam strasznie szczesliwa..
    Dziewczyny czy u niektorych z Was w 13 tygodniu zaostrzyly sie nieco mdlosci?? Kurcze bo mnie cos ostatnie kilka dni okropnie mecza juz mam dosc :/
    Pozdrawiam

Ivettka, Daisy, jenny88 lubią tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
‹‹ 462 463 464 465 466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ