Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Dziewcyzny robilyście Hcv, Hiv w 1 trym? Dlaczego akurat w 1 trym trzeba to zrobic a nei np pod koniec 3 trym zbey meic swieze wyniki juz do spzitala?
Jak czesto powtarzacie krew i mocz?
Spotkałam sie z opinia ze co miesiac-czyli na kazda wizyte co 4 tyg oprzynosicie swieze badania krwi i moczu? ja robilam krew mocz 1 raz, teraz mam powtorzyc przed wizyta 8.01
Ja właśnie HIV jeszcze nie robiłam, ale wybieram się w środę na badania, także tym razem zrobię. O HCV szczerze mówiąc zapomniałam. To też w laboratorium zrobię?
A morfologię i mocz zamierzam robić co miesiąc.
Nona wrote:Dentysta-okulista tez umowieni, usg piersi tez-ale to znow ze wzgl na moja historie piersiową.
O nie, znowu zapomniałam się do dentysty umówić...
Co do wagi - ja się ważę w domu sama co kilka dni, czasem nawet codziennieA lekarze i tak ważą mnie dodatkowo, a przynajmniej ważąc się w domu mam porównanie, bo robię to zawsze rano o tej samej porze.
Witam nowe koleżanki
libellula83 wrote:ale w sumie to inne dziewczyny z grupy,jesli nie dodasz ich do znajomych,to widza tylko Twoje imie i nazwisko i zdjecie profilowe...
W sensie, że jak bym dołączyła do grupy na swoim koncie, to nikt mi na konto nie wejdzie i nie zobaczy moich zdjęć, postów itd?
anetaa1607, trzymaj się cieplutko!na pewno będzie wszystko dobrze.
Mia S, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelieve wrote:W sensie, że jak bym dołączyła do grupy na swoim koncie, to nikt mi na konto nie wejdzie i nie zobaczy moich zdjęć, postów itd?
Jeżeli nie masz udostępnionych zdjęć i postów dla wszystkich tylko dla znajomych, to nie.
libellula83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry moje Kochane! Co u Was?
Ja zaczynam dzis 12 tydzień! No i Fasolina z zarodka awansuje na plod! Zaraz wysle zaproszenie do znajomych by i mnie do Fb dodac. Ja ze swoimi prawdziwymi danymi, udzielam sie na innych grupach i w dwa konta bawić sie nie będę i podobnie jak Sabela zaproszeń od fikcyjnych kont nie przyjmujeLena87, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBelive dziewczyny mają rację, jeśli profil i zdjęcia masz tylko dostępne dla znajomych, to nie zobaczą nic
Flexi zaproszenie zaakceptowane
Jeśli chodzi o badania to wszystkie dopiero przede mną czyli zrobię Je w II trymestrze, z tej racji że wizytę mam 22 stycznia a 2 dni przed mam iść do labka .. -
Cześć dziewczyny
Ale wczoraj produkowałyścieNadrabiałam do 1 w nocy.
Przyjmijcie mnie proszę do grupy na fb. Ja nie będę się bawiła w zakładanie fikcyjnego konta, zostaję przy swoim.
Sylwia87, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Cześć Gigsa, musisz którąś z Nas zaprosić do przyjaciółek i wysłać linka do konta
Już wysłałam daneLena87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! co do badań to ja tu w Niemczech nie mam możliwości sama sobie w labie zlecać co chcę, idę do gina, pobierają mi krew i to lekarz decyduje, jakie badania zrobić i kiedy. Jak wyniki są dobre to nawet mi nie podają wartości jakie wyszły. Za tydzień mam wizytę i ciekawe, czy każą mi glukozę pić, chociaż to chyba robi się na czczo, a ja nie mam zalecenia bycia na czczo...
-
nick nieaktualny
-
Believe, jeśli miałaś wszystkie posty dla wszystkich widoczne to moim zdaniem nie ma innego wyjścia jak po kolei każdy zaznaczać jako : dla znajomych.
Kiedyś jak się zorientowałam ze mój profil wszyscy widzą, to blokowałam pojedynczo. Szału można dostać.
Albo załóż drugie konto, i gotowe, nawet nie jest to takie złe.synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Hej dziewczyny,
nadrobilam:) Jezeli moge to ja tez chetnie przejde do grupy fb. Moj profil to Zielona Zielona. Z tego co piszecie musze dodac kogos do przyjaciolek tak? Ale na fb nie moge was znalezc. Pls jezeli mozecie dodajcie mniezdjecie - kwiatek z pszczołą
-
Zania1313 mam podobnie jak ty.12tydz i od 2dni ból w podbrzuszu tzn ból do zniesienia nie potrzebowałam brać tabletki, ale muszę Ci powiedzieć że jak dzisiaj wstałam to juz nie czułam tego tak mocno.Mam nadzieje, że przechodzi i że to normalne..
Myślę, że skoro nie mamy żadnych plamien to nie mamy co się przejmować bo to i tak nic nie pomóże -
Dziewczyny jeśli mogę to prosić to zaprosicie mnie na Facebooku do grupy?
-
Hej
Aneta trzymaj sie tam, dobrze, że ból już przeszedł
Mi gin powiedział, że teraz w 2 trymestrze bóle będą mocniejsze bo macica intensywnie rośnie i się podnosi. a najwięcej bóli bedzie w 4 miesiącu- szczególnie rozciągających czyli rozciąganie mocne po bokach, ciągnięcie, kłucia igłą...ehh ale urokisabunia, gigsa, anetaa1607 lubią tę wiadomość