Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • believe Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Dziewcyzny robilyście Hcv, Hiv w 1 trym? Dlaczego akurat w 1 trym trzeba to zrobic a nei np pod koniec 3 trym zbey meic swieze wyniki juz do spzitala?
    Jak czesto powtarzacie krew i mocz?
    Spotkałam sie z opinia ze co miesiac-czyli na kazda wizyte co 4 tyg oprzynosicie swieze badania krwi i moczu? ja robilam krew mocz 1 raz, teraz mam powtorzyc przed wizyta 8.01

Ja właśnie HIV jeszcze nie robiłam, ale wybieram się w środę na badania, także tym razem zrobię. O HCV szczerze mówiąc zapomniałam. To też w laboratorium zrobię?

A morfologię i mocz zamierzam robić co miesiąc.
    Nona wrote:
    Dentysta-okulista tez umowieni, usg piersi tez-ale to znow ze wzgl na moja historie piersiową.

O nie, znowu zapomniałam się do dentysty umówić...

Co do wagi - ja się ważę w domu sama co kilka dni, czasem nawet codziennie :D A lekarze i tak ważą mnie dodatkowo, a przynajmniej ważąc się w domu mam porównanie, bo robię to zawsze rano o tej samej porze.

Witam nowe koleżanki :)
    libellula83 wrote:
    ale w sumie to inne dziewczyny z grupy,jesli nie dodasz ich do znajomych,to widza tylko Twoje imie i nazwisko i zdjecie profilowe...

W sensie, że jak bym dołączyła do grupy na swoim koncie, to nikt mi na konto nie wejdzie i nie zobaczy moich zdjęć, postów itd?

anetaa1607, trzymaj się cieplutko! :) na pewno będzie wszystko dobrze.

Mia S, anetaa1607 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believe wrote:
    W sensie, że jak bym dołączyła do grupy na swoim koncie, to nikt mi na konto nie wejdzie i nie zobaczy moich zdjęć, postów itd?

Jeżeli nie masz udostępnionych zdjęć i postów dla wszystkich tylko dla znajomych, to nie.

libellula83 lubi tę wiadomość

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, mam pytanko. dziś zaczął się nam 12tc od dwóch dni czuje jakby lekkie kłucie w szyjce, czasem lekkie ciągnięcie w podbrzuszu z jednej strony czy któraś z Was odczuwala takie dolegliwości??

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry moje Kochane! Co u Was?

Ja zaczynam dzis 12 tydzień! No i Fasolina z zarodka awansuje na plod! Zaraz wysle zaproszenie do znajomych by i mnie do Fb dodac. Ja ze swoimi prawdziwymi danymi, udzielam sie na innych grupach i w dwa konta bawić sie nie będę i podobnie jak Sabela zaproszeń od fikcyjnych kont nie przyjmuje

nick nieaktualny, Daisy lubią tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 lub Lenka87 do obydwu wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, proszę o przyjęcie to wyślę wiadomośc z danymi

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belive dziewczyny mają rację, jeśli profil i zdjęcia masz tylko dostępne dla znajomych, to nie zobaczą nic ;)

Flexi zaproszenie zaakceptowane ;)

Jeśli chodzi o badania to wszystkie dopiero przede mną czyli zrobię Je w II trymestrze, z tej racji że wizytę mam 22 stycznia a 2 dni przed mam iść do labka ..

• Flexi Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój giin też jest zdania, że mam robić jak najbliżej wizyty badania, a ze wizyty am w poniedziałki to badania robie w soboty,

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Ale wczoraj produkowałyście ;) Nadrabiałam do 1 w nocy.
    Przyjmijcie mnie proszę do grupy na fb. Ja nie będę się bawiła w zakładanie fikcyjnego konta, zostaję przy swoim.

nick nieaktualny, Daisy lubią tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Gigsa, musisz którąś z Nas zaprosić do przyjaciółek i wysłać linka do konta ;)

gigsa lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Cześć Gigsa, musisz którąś z Nas zaprosić do przyjaciółek i wysłać linka do konta ;)
    Przecież mam już Ciebie w przyjaciółkach i przeoczyłam ;)
    Już wysłałam dane :)

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Tigana Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! co do badań to ja tu w Niemczech nie mam możliwości sama sobie w labie zlecać co chcę, idę do gina, pobierają mi krew i to lekarz decyduje, jakie badania zrobić i kiedy. Jak wyniki są dobre to nawet mi nie podają wartości jakie wyszły. Za tydzień mam wizytę i ciekawe, czy każą mi glukozę pić, chociaż to chyba robi się na czczo, a ja nie mam zalecenia bycia na czczo...

lamlamard20150706_-35_Nasza%20Niunia%20jest%20ju%C5%BC%20z%20nami%21.png
    34bw9jcg50dgoh06.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tigana, teraz normalnie glukozę będą badać a z obciążeniem po 20 tc jak dobrze pamiętam ;)

Tigana lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już znalazłam grupę :)

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie dalej nie mogę poradzić z zablokowaniem postów i zdjęć...

• Mia S Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Believe, jeśli miałaś wszystkie posty dla wszystkich widoczne to moim zdaniem nie ma innego wyjścia jak po kolei każdy zaznaczać jako : dla znajomych.

Kiedyś jak się zorientowałam ze mój profil wszyscy widzą, to blokowałam pojedynczo. Szału można dostać.

Albo załóż drugie konto, i gotowe, nawet nie jest to takie złe.

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • zielona1 Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    nadrobilam:) Jezeli moge to ja tez chetnie przejde do grupy fb. Moj profil to Zielona Zielona. Z tego co piszecie musze dodac kogos do przyjaciolek tak? Ale na fb nie moge was znalezc. Pls jezeli mozecie dodajcie mnie :) zdjecie - kwiatek z pszczołą:)

f2w3hgqs0nq2i0d5.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia, bardzo dziękuję za pomoc :) jednak się zorientowałam, że nie ma sensu wszystkich postów oznaczać, dla znajomych, bo bym chyba oszalała. Proszę o dodanie do grupy. Mój login do Be Lieve. Bo inaczej się nie udało utworzyć konta.

• sabunia Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zania1313 mam podobnie jak ty.12tydz i od 2dni ból w podbrzuszu tzn ból do zniesienia nie potrzebowałam brać tabletki, ale muszę Ci powiedzieć że jak dzisiaj wstałam to juz nie czułam tego tak mocno.Mam nadzieje, że przechodzi i że to normalne..
    Myślę, że skoro nie mamy żadnych plamien to nie mamy co się przejmować bo to i tak nic nie pomóże :)

• MarliOne Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli mogę to prosić to zaprosicie mnie na Facebooku do grupy?

Nasz Aniołeczek 27.03.2014 [*]
    Synuś 28.06.2015 <3
    0eb3da863cad9a396ab5585b8ebaee96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • mufinka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Aneta trzymaj sie tam, dobrze, że ból już przeszedł

Mi gin powiedział, że teraz w 2 trymestrze bóle będą mocniejsze bo macica intensywnie rośnie i się podnosi. a najwięcej bóli bedzie w 4 miesiącu- szczególnie rozciągających czyli rozciąganie mocne po bokach, ciągnięcie, kłucia igłą...ehh ale uroki

sabunia, gigsa, anetaa1607 lubią tę wiadomość

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
‹‹ 464 465 466 467 468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ