Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySandra94w wrote:USG już w poniedziałek będę miała więc niedługo , ale się doczekać nie mogę
Dziewczyny a jak z waszą cerą? Bo słyszałam że w ciąży się poprawia a ja nie mogę sobie poradzić z trądzikiem...dużo krostek a do tego wszędzie... twarz, dekolt, plecy. Jestem ciekawa czy też tak ktoś ma.
ja akurat nie mam aż tak źle nie zapeszająctylko na nogach albo piersiach mam jakieś czerwone plamy
a na twarzy trądzik nie najgorszy bywało gorzej
-
nick nieaktualnyJa to mam cichą nadzieję że to dziewczynka odbiera mi urodę
teraz kupiłam nowy tonik i zobaczę czy da się z tym walczyć czy jednak hormony silniejsze
juwelka ja też mam strasznie suchą skórę na twarzy, aż się złuszcza. A wody pije duużoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:35
-
juwelka wrote:u mnie też szału nie ma, ale nie jest najgorzej, ale niestety zrobiła mi się bardzo sucha skóra na twarzy, ale podejrzewam że z powodu małej ilości picia płynów, gdyż nic mi nie smakuje ;/ Oby szybko wróciło do normy:)
-
Sabela wrote:U mnie też tragedia, nigdy nie miałam takiego wysypu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:24
-
U mnie tez tragedia ze skora i sucha (sporo pije) i cala jestem obsypana jednak dekolt najgorzej
miejmy nadzieje, ze u mnie tez cora powoduje taki stan rzeczy
ja niestety nie dowiedzialam sie kto tam siedzi u mnie w brzuszku
lekarz powiedzial, ze za wczesnie a bylam wczoraj wg usg bylo 13t4d czyli jakby dzien mlodsze. Powidzial, ze tak za 3 tygodnie dopiero bedzie mozna sie dowiedziec... Jutro mam kolejne USG w tutejszym szpitalu zobaczymy co nam powiedza jedziemy bo to ostatnia szansa przed polowkowym, a poza tym chcialabym zeby tatus tez podejrzal dzidziusia
-
Sandra94w wrote:USG już w poniedziałek będę miała więc niedługo , ale się doczekać nie mogę
Dziewczyny a jak z waszą cerą? Bo słyszałam że w ciąży się poprawia a ja nie mogę sobie poradzić z trądzikiem...dużo krostek a do tego wszędzie... twarz, dekolt, plecy. Jestem ciekawa czy też tak ktoś ma.
-
zania1313 wrote:czesc dziewczyny, mam pytanko. dziś zaczął się nam 12tc od dwóch dni czuje jakby lekkie kłucie w szyjce, czasem lekkie ciągnięcie w podbrzuszu z jednej strony czy któraś z Was odczuwala takie dolegliwości??
-
nick nieaktualnyJuż miałam nadzieję że może dowiem się kto we mnie siedzi ale po waszych wpisach wnioskuje że jeszcze sobie poczekam
No nic.. trzeba uzbroić się w cierpliwość
Pomału zaczynam się zastanawiać nad USG 4D ale nie mam pojęcia kiedy najwcześniej będzie fajnie widać bobasa. Mój gin robi takie usg to może mi coś podpowie
-
Sandra94w wrote:Już miałam nadzieję że może dowiem się kto we mnie siedzi ale po waszych wpisach wnioskuje że jeszcze sobie poczekam
No nic.. trzeba uzbroić się w cierpliwość
Pomału zaczynam się zastanawiać nad USG 4D ale nie mam pojęcia kiedy najwcześniej będzie fajnie widać bobasa. Mój gin robi takie usg to może mi coś podpowie
Daisy lubi tę wiadomość
-
Ja to takich pryszczy jak mam teraz w życiu nie mialam. Tradzik owszem ale to co hormony robia ze mna to jakas masakra.jeden obok drugiego, widzę jak ludzie na mnie zerkaja bo niestety nie da sie ich ukryć pod makijażem. A uzywam estee lauder double wear i do tego korektor i nic.
Ale dla dzidzi wszystko znioseWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 19:23
-
nick nieaktualny