Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabela wrote:A który tydzień? Ja się w 12t6d dowiedzialam, że będzie syn i mam nadzieję, że tak zostanie
-
Hej
Uspokoiłyście mnie jeżeli chodzi o te bóle, ciągnięcia, kłucia brzucha. Też gdzieś czytałam, że to normalne bo się rozciąga i wogóle.
Jeżeli chodzi o cerę to nie narzekam, nigdy nie miałam z nią problemów i mam nadzieję, że tak zostanie[/url]
-
jeśli chodzi o grupę fb to jest bardzo fajny pomysł
mamy taka grupę z ovu i dużo lepiej sie rozmawia
ja wysłałam zaproszenie Lenie tylko nie pamietam której bo podobne. Narazie cisza ale nawet jeśłi mnie nie przyjmiecie do grupy to sie nie obraże bo rozumiem że ma to być grono zaufanych żeby nikt nikomu jakiejś świnki nie podłożył
ludziska czasem są okropni
-
nick nieaktualnyDziewczyny które były tu dłużej chyba już przeszły na fb.
Kurcze jak myŚlicie w 12t3d będę już miała usg przez brzuch? Ostatnio w szpitalu miałam przez brzuch i było pięknie widać ale wiadomo teraz będzie inny lekarz, inny sprzęt.. Wy już miałyście przez brzuch robione ? -
Odnośnie cery to u mnie też kiepsko,a żeby było ciekawiej na mrozie wychodzą mi na twarzy czerwone plamki jakby uczulenie ... znika zazwyczaj po kilku-kilkunastu godzinach w zależności jak długo na dworze byłam
Sandra94w wrote:Ostatnio w szpitalu miałam przez brzuch i było pięknie widać ale wiadomo teraz będzie inny lekarz, inny sprzęt.. Wy już miałyście przez brzuch robione ?
Ciekawa jestem czy 13stego Nasz dzidziol pokaże co ma między nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 20:51
-
Sandra94w wrote:Dziewczyny które były tu dłużej chyba już przeszły na fb.
Kurcze jak myŚlicie w 12t3d będę już miała usg przez brzuch? Ostatnio w szpitalu miałam przez brzuch i było pięknie widać ale wiadomo teraz będzie inny lekarz, inny sprzęt.. Wy już miałyście przez brzuch robione ?
-
Ja jeszcze mialam dopochwowo i pewnie teraz przezierność tez zrobi gin dopochwowo - dokladniej biorąc pod uwagę, ze jestem grubasek.
A co do plci to chciałabym wiedziec najlepiej juz ale nie napalam sie, ze się dowiem teraz czy innym razem. Cierpliwie poczekam choc juz mowie -Hania- do brzucha
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Ale skrobiecie
Ja tez mam klucia w sumie niedawno sie zaczely a dzis 11t1d..tak pobolewa to podbrzusze. I zaczelo sie bieganie do wc na 3 kropelki czasem
Ja mialam 10t4d usg przez brzuch. Jutro mam genetyczne. Na olec nie licze ale oby pomiary wszystkie wyszly okZazdrosze Wam ze jestescie juz ciut dalej.
Mnie tez ostatnio wysypalo. Na plecach nic ciekawego. Kupilam barwa siarkowa cos takiego i smaruje punktowo i pomaga. Na twarzy tez sucha skora a mialam taka mieszana. Mowia ze pic trzeba ale co tu pic jak malibu nie mozna. Z woda mam nadal straszny klopot i nie pije. Ale dzid litr soku i litr koktailu z malin to chyba moj rekord i 2 herbaty! Ale jak nie ma mnie w domu to staram sie w termos kubek lac herbate i woze te pol l w samochodzie..trzyma ponad 6 h wiec daje rade i w torebce normalnie nosze to sobie posacze.
Dzis sen przez 3 h w ciagu dnia. Czytalam corce ksiazke i odplynelam po 2 bajce.
Wlasnie jestem ciekawa czy genetyczne przez pochwe czy brzuch robia hm.
milego wieczorku!
Aneta daj znac co u Ciebie!anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Z tym usg to wszystko zalezy od maluszka. U mnie na jednym był grzeczny i leżał spokojnie. Na drugim skakał we wszystkie strony. Lekarz próbował dopochwowo, ale też nic nie zobaczył. Po godzinie malec się uspokoił i dał pomierzyć przez brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 21:55
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie a ja dalej w szpitalu, boli mnie tak dziwnie brzuch jakby mnie ktoś skopal, do tego klucia raz po lewej raz po prawej, czuję że coś jest nie tak Ale dzisiaj lekarz na obchodzie nie za bardzo mnie słuchał , na usg z dzidzia wszystko dobrze dziś mi nic nie robili ani badań ani usg nawet nie miałam pobranego moczu a jutro pewnie z tymi bólami wyjde do domu,przy oddawaniu moczu czuję dyskomfort.dziękuję za wsparcie,jesteście kochane:*
Tigana, Daisy lubią tę wiadomość
-
Aneta, będzie na pewno dobrze. Jesteś pod ich opieką i na pewno gdyby było coś nie tak, to zlecili by dodatkowe badania. Nie denerwuj się (wiem, łatwo powiedzieć...).
Dziewczyny, przyznaję się przed Wami oficjalnie, że wpadłam w szał zakupowyDzisiaj przesiedziałam na Internecie pół dnia i zamówiłam z 20 ubranek
Problem cały czas w tym, że póki nie wiadomo jaka płeć, to naprawdę ciężko znaleźć coś uniwersalnego i bardzo ładnego. Dużo różu, dużo niebieskiego i zielonego. Oby bobas ujawnił się jak najszybciej
Chociaż z drugiej strony... Wtedy to już zupełnie przepadnę na zakupach
kahaśka, Ivettka, gigsa, anetaa1607, sabunia, Justars, Justars, jenny88, Mia S, Daisy lubią tę wiadomość