Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć. Powiem Wam że na belly łatwiej jest nadrobić co naskrobalyscie niż na fb. Co do ciągnięcia w brzuchu i pach winach to mam to samo. Bardzo się nasiliły. Myślałam że to przez odstawienie dupka. Ale skoro wy też tak macie to się nie będę zamartwiac. W końcu maluch musi sobie zrobić miejsce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:42
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualnyCześć ,
Moja twarz wygląda okropnie, trądzik,sucha skóra, którą płatami ściągam, najgorszy nos, okolice noska i troszkę czoło
Czerwone plamy mam, a peeling pomaga na jeden dzień i znowu to samo się dzieje
W uszach skórę też mam suchą
Na pewno to nie jest od małej ilości spożycia płynów bo w dzień piję jak bym miała ogromnego Kaca
Jeśli chodzi o FB myślałam że będzie lepiej, ale jest strasznie irytujące te odświeżanie co chwilę aby zobaczyć co kto napisał ..
Przepraszam Belly i wracam na stare śmieci a tam będę tylko wrzucała zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 13:21
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam Was
znowu bym się zapomniała umówić do dentysty
Co do fb - mnie denerwuje to, że jest tam głównie 1 post z ponad 200 komentarzami i się w tym pogubiłam. Nie nadążam za postami i to dlatego. Ale przyznaję, że fajna sprawa do wrzucania zdjęćLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChillaTeqilla wrote:Wypchnijcie mnie z tego łóżka, muszę w końcu zacząć obiady robić, bo mnie mąż zostawi
dziś mam chęć na pomidorowke, a lubemu zrobię żeberka.
Ja wczoraj zrobiłam Pomidorówkę i mam na jakieś 2 dni, Mój uwielbia ..
Nie musiał by nic innego jeść -
Witajcie. Aneta trzymaj się w tym szpitalu, wiadomo takie pobyty i to na początku ciąży nie są miłe.
Ja już obskoczyłam kilka sklepów w tym pepco ale trochę się zawiodłam, chyba jest bardzo popularne u nas bo wszystko było w dużych rozmiarach i same kolory typu różowy, niebieski, pomarańcz i na tym koniec. Kupiłam tylko jednego bodziaka typowo dla chłopca, ufam ginowi - na usg pierwszym mówił że chłopak to mam nadzieję że tak będzie
mmm pomidorówka zjadłabymLena87 lubi tę wiadomość
-
o jak ja jestem nie na bieżąco! nawet nie zaczynam nadrabiać bo to jest awykonalne ;P mamy grupe na FB?? podacie mi jakieś szczegóły, linka? bo na telefonie nie dokopie się do wcześniejszych stron.
ah pomidorówkaja zawsze mówiłam że niebo jest tam gdzie zupa pomidorowa i pierogi ruskie
Pochwalę się, że wczoraj wieczorkiem czułam moje maleństwo takie delikatne kopniaczki i bąbelki
I chciałam Was podpytać czy macie bóle w krzyżu, bo niestety ja od początku roku non stop leże, nawet podczas zmywania już zaczyna boleć. Brzuszka nie mam dużego.. Moja gin dała mi na wszelki wypadek luteine na tydzień ale czy ja wiem czy pomaga...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 14:00
Daisy, Flexi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelieve wrote:Do dziewczyn, które robią sobie samodzielnie hybrydy - ściągacie jej acetonem? Są tak różne opinie na internecie, że sama już nie wiem, czy używać acetonu, czy poświęcić trochę paznokcie i spiłować lakier?
Ja podejrzałam u mojej kosmetyczki i teraz w domu tez piłuje.
Co do dentysty to tez się umówiłam jak zobaczyłam wasze posty bo ciągle zapominamLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena, lekarz ma taką specjalną końcówkę, któa generuje powstanie ultradźwięków. Taki piszczący odgłos. I przy dużej ilości wody ktora leci, przyklada tę końcówkę do zębów, i ultradźwięki powodują odkruszanie się tego kamienia.
Nie boli ewentualnie odrobinę !
Potem jest super czysto i swieżo ! Baaardzo polecam!
A co do hybrydy, wlasnie spilowałam sobie wczoraj, koszmarnie zniszczyłam paznokcie, wycieniłam płytkę, już moglam acetonem potraktować ale się bałam a teraz mam za swoje.Daisy lubi tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !