X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • believe Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, powodzenia na wizycie! :)

Aneta, nie zamartwiaj się. Będzie dobrze.

• ChillaTeqilla Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Powiem Wam że na belly łatwiej jest nadrobić co naskrobalyscie niż na fb. Co do ciągnięcia w brzuchu i pach winach to mam to samo. Bardzo się nasiliły. Myślałam że to przez odstawienie dupka. Ale skoro wy też tak macie to się nie będę zamartwiac. W końcu maluch musi sobie zrobić miejsce. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:42

28.V '15 - godz. 20:15
    <3 <3 <3 Natalia <3 <3 <3
    c55fyx8dwobah069.png
    bfarxzdv5l4mq6mq.png

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstyd się przyznać ale ja jeszcze leżę w łóżku :D nie wiem kiedy w końcu przejdzie mi te lenistwo ;)

Daisy lubi tę wiadomość

c55fyx8dwobah069.png
    bfarxzdv5l4mq6mq.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chilla, ja też na razie nie ogarniam naszej grupy na fb :)

• juwelka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 14:42

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • Sabela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believe wrote:
    Chilla, ja też na razie nie ogarniam naszej grupy na fb :)
    Ja też średnio. Czytam ale udzielam się niewiele bo jakoś nie potrafię się wbić.

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • sabunia Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CChillaja też jeszcze w łóżeczku i jakoś mi się nie chcę podnosić heh :-)

• radiszka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Wy jeszcze w łóżeczkach, a ja już dentystę obskoczyłam i teraz zabieram sie do pracy bo mam trochę zaległości ;)

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ,

Moja twarz wygląda okropnie, trądzik,sucha skóra, którą płatami ściągam, najgorszy nos, okolice noska i troszkę czoło
    Czerwone plamy mam, a peeling pomaga na jeden dzień i znowu to samo się dzieje
    W uszach skórę też mam suchą
    Na pewno to nie jest od małej ilości spożycia płynów bo w dzień piję jak bym miała ogromnego Kaca

Jeśli chodzi o FB myślałam że będzie lepiej, ale jest strasznie irytujące te odświeżanie co chwilę aby zobaczyć co kto napisał .. ;)

Przepraszam Belly i wracam na stare śmieci a tam będę tylko wrzucała zdjęcia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 13:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    radiszka wrote:
    ja już dentystę obskoczyłam

Mnie czeka w Poniedziałek wizyta i zapewne to nie będzie ostatnia ;)

Mia mam kamień do ściągnięcia, powiedz Mi jak to wygląda ?
    Nigdy nie miałam z tym styczności ..

• believe Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam Was :D znowu bym się zapomniała umówić do dentysty :D

Co do fb - mnie denerwuje to, że jest tam głównie 1 post z ponad 200 komentarzami i się w tym pogubiłam. Nie nadążam za postami i to dlatego. Ale przyznaję, że fajna sprawa do wrzucania zdjęć :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do dziewczyn, które robią sobie samodzielnie hybrydy - ściągacie jej acetonem? Są tak różne opinie na internecie, że sama już nie wiem, czy używać acetonu, czy poświęcić trochę paznokcie i spiłować lakier?

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypchnijcie mnie z tego łóżka, muszę w końcu zacząć obiady robić, bo mnie mąż zostawi ;) dziś mam chęć na pomidorowke, a lubemu zrobię żeberka.

Lena87 lubi tę wiadomość

c55fyx8dwobah069.png
    bfarxzdv5l4mq6mq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChillaTeqilla wrote:
    Wypchnijcie mnie z tego łóżka, muszę w końcu zacząć obiady robić, bo mnie mąż zostawi ;) dziś mam chęć na pomidorowke, a lubemu zrobię żeberka.

Ja wczoraj zrobiłam Pomidorówkę i mam na jakieś 2 dni, Mój uwielbia ..
    Nie musiał by nic innego jeść ;)

• katepr Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Aneta trzymaj się w tym szpitalu, wiadomo takie pobyty i to na początku ciąży nie są miłe.
    Ja już obskoczyłam kilka sklepów w tym pepco ale trochę się zawiodłam, chyba jest bardzo popularne u nas bo wszystko było w dużych rozmiarach i same kolory typu różowy, niebieski, pomarańcz i na tym koniec. Kupiłam tylko jednego bodziaka typowo dla chłopca, ufam ginowi - na usg pierwszym mówił że chłopak to mam nadzieję że tak będzie :)

mmm pomidorówka zjadłabym :D

Lena87 lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • mikimiki25 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jak ja jestem nie na bieżąco! nawet nie zaczynam nadrabiać bo to jest awykonalne ;P mamy grupe na FB?? podacie mi jakieś szczegóły, linka? bo na telefonie nie dokopie się do wcześniejszych stron.

ah pomidorówka <3 ja zawsze mówiłam że niebo jest tam gdzie zupa pomidorowa i pierogi ruskie :D

Pochwalę się, że wczoraj wieczorkiem czułam moje maleństwo takie delikatne kopniaczki i bąbelki

I chciałam Was podpytać czy macie bóle w krzyżu, bo niestety ja od początku roku non stop leże, nawet podczas zmywania już zaczyna boleć. Brzuszka nie mam dużego.. Moja gin dała mi na wszelki wypadek luteine na tydzień ale czy ja wiem czy pomaga...

hchyugpj0xgdpz0f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 14:00

Daisy, Flexi lubią tę wiadomość

hchyugpj0xgdpz0f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believe wrote:
    Do dziewczyn, które robią sobie samodzielnie hybrydy - ściągacie jej acetonem? Są tak różne opinie na internecie, że sama już nie wiem, czy używać acetonu, czy poświęcić trochę paznokcie i spiłować lakier?

Ja podejrzałam u mojej kosmetyczki i teraz w domu tez piłuje.

Co do dentysty to tez się umówiłam jak zobaczyłam wasze posty bo ciągle zapominam :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• katepr Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikimiki mnie też krzyż boli ale na szczęście tylko jak dłużej pochodzę po sklepach czy po galerii.
    Również czekają mnie wizyty u dentysty i wydaje mi się że będą liczne :(

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie narzekałam do narzeczonego że od 3 dni boli mnie krzyż jakbym miała nie wiadomo jak ciężki brzuch. Ale może to rozciąganie tak działa? :P

• Mia S Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, lekarz ma taką specjalną końcówkę, któa generuje powstanie ultradźwięków. Taki piszczący odgłos. I przy dużej ilości wody ktora leci, przyklada tę końcówkę do zębów, i ultradźwięki powodują odkruszanie się tego kamienia.
    Nie boli ewentualnie odrobinę !

Potem jest super czysto i swieżo ! Baaardzo polecam!

A co do hybrydy, wlasnie spilowałam sobie wczoraj, koszmarnie zniszczyłam paznokcie, wycieniłam płytkę, już moglam acetonem potraktować ale się bałam a teraz mam za swoje.

Daisy lubi tę wiadomość

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
‹‹ 469 470 471 472 473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ