Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Dziewczyny pojechalam na to usg prenatalne a facet do mnie czemu tak wczesnie przyjechalam !? Normalnie niemily byl az szkoda gadac..pogadal pogadal swoje, ze 11t2d to za wczesnie i kazal przyjsc za 2 tyg ale powiedzialam ze wiecej nie przyjde. On do mnie ze jakby mnie teraz zaczal badac to stracilby pol h. Co za debil. I ze moja gin nic nie wie bo jak i ona i ten ze swissmedu oboje mogli kazac mi przyjsc tak szybko robic prenatalne. Ale wsciekla bylam az poplakalam sie w samochodzie. Z moim sie oczywiscie poklocilam bo stanal po stronie lekarza konowala. Pytam sie to czemu baba w rejestracji powiedziala ze to dobry termin. A on mi mowi ale ona nie jest lekarzem. A co mnie k*rwa obchodzi kto u nich pracuje? A szkoda slow..
Umowilam sie na 13t2d ale juz gdzies indziej. Zadzwonilam, ponoc najlepsi w Gdansku. Kiedys chcialam do nich ale sie dodzwonic nie moglam. Wydam 250 zamiast 130 ale moze i obsluga bedzie lepsza! Wiecie co myslalam ze tacy debile ginekolodzy sie nie zdarzaja!!! Masakra az mnie glowa bolala
Ja tez tu zagladam choc na fb tez mi sie bardzo podoba
Jemy, co za wał, nawet nie spróbował Cię zbadać, zmierzyć ile dzidziuś ma... co za chamy się zdarzająplacilas mimo to za wizytę ? Czy skoro Cię odeslal to nie wziął kasy?
Wlasnie przed chwilą w Polsat Cafe było zdrowe danie- makaron ryżowy plus kurczak plus marchewka , kapustka czerwona , sos sojowy i sezam prażonymi omnomnom zjadłabyma pomidorówka to moja ulubiona zupa, najlepiej z lanym ciastem!
08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
gigsa wrote:Believe, ale to moczenie w acetonie trwa tylko chwilkę, więc mi nie przeszkadza. Moja kosmetyczka moczy płatek, kładzie go na paznokciu i zawija to w folię i dzięki temu nic nie czuję. Chwilkę czekam i zaraz zdejmuje.
No ja robiłam właśnie tak samo, tylko ostatnio jak w ogóle otworzyłam aceton, to mi to strasznie przeszkadzało. Może w ciąży jakoś zaczęło mi to przeszkadzać. Sama nie wiem. Jak będzie już cieplej, to będzie łatwiej, bo otworzy się okno i pokój się wywietrzy. A teraz przy -15 ciężko. Chociaż następnym razem spróbuję znowu wymoczyć je w acetonie. Dzisiaj to już i tak spiłowałam. -
byłam dzis na genetycznym i gin stwiedził że ciąża młodsza o 2 tygodnie... zwariować można. Jeszcze mnie zestresował bo zanim zrobił dopochwowo bo przez brzuch nie bylo wiele widac to mi mowi że coś tam goo martwi i normalnie mało mi serce nie stanęło.
-
Laski, tak, bylam pvt. Ale nie zaplacilam pomine to co powiedzialam jeszcze na odchodnym, ale troche pocisnelam
Tragedia.
Believe ja bede robic u Olszewskich, ponoc najlepsi w Gdansku, zobaczymy, Juwelka idzie do nich jutro. Ja PAPPY nie robie, samo usg. Jak cos bedzie nie tak to bede robic Nifty ale z gory nie zakladam nic zlegobelieve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Laski, tak, bylam pvt. Ale nie zaplacilam pomine to co powiedzialam jeszcze na odchodnym, ale troche pocisnelam
Tragedia.
Believe ja bede robic u Olszewskich, ponoc najlepsi w Gdansku, zobaczymy, Juwelka idzie do nich jutro. Ja PAPPY nie robie, samo usg. Jak cos bedzie nie tak to bede robic Nifty ale z gory nie zakladam nic zlego
Daisy, dobrze, że umiałaś się odezwaćja USG mam w piątek, więc u mnie to będzie 13 + 1, więc będziemy podobnie je miały, także najważniejsze, że zdążysz sobie je jeszcze na spokojnie zrobić.
Daisy lubi tę wiadomość
-
Daisy-współczuje!
Idioci w rejestracji! w Olkuszu to samo, dzwonie na priv a niemiła pani w recepcji to kiedy pani chce-jutro? Ja na to, że to dopiero 10 tydz, a ona to kiedy pytam PANIĄ??? i zrezygnowałam po tej rozmowie.
Ich nie obchodzi człowiek tylko kasa, kasa, kasa!
Nic się nie denerwuj-nie warto!
Pozdrawiam.Daisy, Malina15 lubią tę wiadomość
-
Daisy to faktycznie trafiłaś na jakiegoś debila.tez bym się popłakała a mój zrobiłby to samo i jeszcze bardziej by mnie wkurzył, że nie stoi po mojej stronie.
Głowa do góry, faktycznie lepiej zapłacić więcej ale może inaczej cię potraktuja.Daisy lubi tę wiadomość
-
zania1313 wrote:kurczę ją też idę jutro bo kończy mi się l4,a z racji tego że widzimy się raz na 4tygodnie to pewnie będzie chciała mi zrobić i przeziernosc u nas jutro też będzie 11+2 tc. o 15.00 wizyta. dam znać co zrobila w moim przypadku pani doktor.
-
nick nieaktualny