Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • joka789 Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Dziewczyny pojechalam na to usg prenatalne a facet do mnie czemu tak wczesnie przyjechalam !? Normalnie niemily byl az szkoda gadac..pogadal pogadal swoje, ze 11t2d to za wczesnie i kazal przyjsc za 2 tyg ale powiedzialam ze wiecej nie przyjde. On do mnie ze jakby mnie teraz zaczal badac to stracilby pol h. Co za debil. I ze moja gin nic nie wie bo jak i ona i ten ze swissmedu oboje mogli kazac mi przyjsc tak szybko robic prenatalne. Ale wsciekla bylam az poplakalam sie w samochodzie. Z moim sie oczywiscie poklocilam bo stanal po stronie lekarza konowala. Pytam sie to czemu baba w rejestracji powiedziala ze to dobry termin. A on mi mowi ale ona nie jest lekarzem. A co mnie k*rwa obchodzi kto u nich pracuje? A szkoda slow..

Umowilam sie na 13t2d ale juz gdzies indziej. Zadzwonilam, ponoc najlepsi w Gdansku. Kiedys chcialam do nich ale sie dodzwonic nie moglam. Wydam 250 zamiast 130 ale moze i obsluga bedzie lepsza! Wiecie co myslalam ze tacy debile ginekolodzy sie nie zdarzaja!!! Masakra az mnie glowa bolala :/

Ja tez tu zagladam choc na fb tez mi sie bardzo podoba :)

Jemy, co za wał, nawet nie spróbował Cię zbadać, zmierzyć ile dzidziuś ma... co za chamy się zdarzają :/ placilas mimo to za wizytę ? Czy skoro Cię odeslal to nie wziął kasy?

Wlasnie przed chwilą w Polsat Cafe było zdrowe danie- makaron ryżowy plus kurczak plus marchewka , kapustka czerwona , sos sojowy i sezam prażonymi omnomnom zjadłabym :D a pomidorówka to moja ulubiona zupa, najlepiej z lanym ciastem! ;)

08.-09.2020 r. 💔
    <3 06.07.2015 r.
    <3 08.02.2018 r.

05.11.2020 ll 🥰
    oar843r8bm7sia93.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy co za palant, szkoda słów mógł chociaż zmierzyć malucha, kto wie może ma odpowiednie wymiary do tego badania. Niestety trafiają sie takie bufony, a to było prywatnie?

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Believe, ale to moczenie w acetonie trwa tylko chwilkę, więc mi nie przeszkadza. Moja kosmetyczka moczy płatek, kładzie go na paznokciu i zawija to w folię i dzięki temu nic nie czuję. Chwilkę czekam i zaraz zdejmuje.

No ja robiłam właśnie tak samo, tylko ostatnio jak w ogóle otworzyłam aceton, to mi to strasznie przeszkadzało. Może w ciąży jakoś zaczęło mi to przeszkadzać. Sama nie wiem. Jak będzie już cieplej, to będzie łatwiej, bo otworzy się okno i pokój się wywietrzy. A teraz przy -15 ciężko. Chociaż następnym razem spróbuję znowu wymoczyć je w acetonie. Dzisiaj to już i tak spiłowałam.

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juwelka wrote:

kierzynka Ty jesteś wg mnie znana :P wiec czekaj cierpliwie:)
    ale na fb jest taki balagan i tyle czytania ze masakra;p
    nie wiem na razie nikt ie nie odezwał ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam dzis na genetycznym i gin stwiedził że ciąża młodsza o 2 tygodnie... zwariować można. Jeszcze mnie zestresował bo zanim zrobił dopochwowo bo przez brzuch nie bylo wiele widac to mi mowi że coś tam goo martwi i normalnie mało mi serce nie stanęło.

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę ją też idę jutro bo kończy mi się l4,a z racji tego że widzimy się raz na 4tygodnie to pewnie będzie chciała mi zrobić i przeziernosc u nas jutro też będzie 11+2 tc. o 15.00 wizyta. dam znać co zrobila w moim przypadku pani doktor.

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zania wychodzi na to że ciąże mamy w tym samym wieku bo doktorek powiedział że mam wlaśnie 11 i 1

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, tak, bylam pvt. Ale nie zaplacilam pomine to co powiedzialam jeszcze na odchodnym, ale troche pocisnelam ;) Tragedia.
    Believe ja bede robic u Olszewskich, ponoc najlepsi w Gdansku, zobaczymy, Juwelka idzie do nich jutro. Ja PAPPY nie robie, samo usg. Jak cos bedzie nie tak to bede robic Nifty ale z gory nie zakladam nic zlego :)

believe lubi tę wiadomość

• mufinka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy współczuję tej wizyty, tylko się nadenerwowałaś. co za lekarz :O
    dobrze, że udało ci się gdzie indziej umówić

Synek <3
    Czekamy na córeczkę <3

ewhsz6s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brak słów na tych konowałów.....moje małe mieści się w normie a ten będzwał nawet go nie pomierzył :( 5 minut nie trwało te usg...

• believe Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Laski, tak, bylam pvt. Ale nie zaplacilam pomine to co powiedzialam jeszcze na odchodnym, ale troche pocisnelam ;) Tragedia.
    Believe ja bede robic u Olszewskich, ponoc najlepsi w Gdansku, zobaczymy, Juwelka idzie do nich jutro. Ja PAPPY nie robie, samo usg. Jak cos bedzie nie tak to bede robic Nifty ale z gory nie zakladam nic zlego :)

Daisy, dobrze, że umiałaś się odezwać :) ja USG mam w piątek, więc u mnie to będzie 13 + 1, więc będziemy podobnie je miały, także najważniejsze, że zdążysz sobie je jeszcze na spokojnie zrobić.

Daisy lubi tę wiadomość

• Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy-współczuje!
    Idioci w rejestracji! w Olkuszu to samo, dzwonie na priv a niemiła pani w recepcji to kiedy pani chce-jutro? Ja na to, że to dopiero 10 tydz, a ona to kiedy pytam PANIĄ??? i zrezygnowałam po tej rozmowie.
    Ich nie obchodzi człowiek tylko kasa, kasa, kasa!
    Nic się nie denerwuj-nie warto!
    Pozdrawiam.

Daisy, Malina15 lubią tę wiadomość

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • sabunia Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy to faktycznie trafiłaś na jakiegoś debila.tez bym się popłakała a mój zrobiłby to samo i jeszcze bardziej by mnie wkurzył, że nie stoi po mojej stronie.
    Głowa do góry, faktycznie lepiej zapłacić więcej ale może inaczej cię potraktuja.

Daisy lubi tę wiadomość

• katepr Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy dobry wybór Olszewscy sa świetnymi lekarzami dla swoich pacjentów potrafią zrobić wszystko , nawet wieczorami przyjmują w nagłych przypadkach ;)

Daisy lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    nie wiem na razie nikt ie nie odezwał ;)
    Napisz do Lenka87 lub Lena87

kierzynka lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zania1313 wrote:
    kurczę ją też idę jutro bo kończy mi się l4,a z racji tego że widzimy się raz na 4tygodnie to pewnie będzie chciała mi zrobić i przeziernosc u nas jutro też będzie 11+2 tc. o 15.00 wizyta. dam znać co zrobila w moim przypadku pani doktor.
    Zania a chodzisz w Lublinie? Daj znać jak było:)

• kate851 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    zania wychodzi na to że ciąże mamy w tym samym wieku bo doktorek powiedział że mam wlaśnie 11 i 1
    Ja też mam podobnie co do dni:)

kierzynka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bzuibshqvzvc_t.jpg

5ar3oxwp3d66_t.jpg

sabunia, believe, Mimi1990, kierzynka, kahaśka, Daisy, nick nieaktualny, anetaa1607, Flexi lubią tę wiadomość

• Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak Wy wklejacie zdjecia ??? Ivettka super zdjecia!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie" wizyta 25.10
    5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj tez miałam badania prenatalne i chciałabym sie pochwalić moim groszkiem ;)

Daisy lubi tę wiadomość

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie" wizyta 25.10
    5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
‹‹ 471 472 473 474 475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ