Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
mikimiki25 wrote:kobitki jaką mamy tą grupę na fb?? pisałam do pepitki ale chyba nie było jej dzisiaj na forum, wysłałam też zaproszenie do Leny 87 ale też cisza.
Lena jak przeczyta to się odezwie, nie martw sięmikimiki25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja Wam powiem tak... na początku grudnia byłam na badaniu prenatalnym byłam wtedy chyba 11t6d. Byłam prywatnie u bardzo dobrego i fajnego lekarza. Na dzień dobry też powiedział mi, że za wcześnie przyszłam, że po co, że jeśli dzieciaczek będzie za mały to wymiary mogą być niewiarygodne. Ale mimo to wykonał badanie powiedział tylko że może trzeba będzie zrobić ponownie za 2 tyg. Na szczęście okazało się, że maluszek jest o 2 dni większy i wyszło że byłam w 12t1d. Ale to że lekarz był np niemiły i nie zrobił badania to nieporozumienie.
Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Napisz do Lenka87 lub Lena87
Obojętnie do której z Nas/Was dziewczyny napiszą ..
Każda może wprowadzić daną osobę do grupy ..
a jeśli chodzi o zaproszenia do Mnie, to niestety ale Ja nic nie mam ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:32
-
Lena87 wrote:Obojętnie do której z Nas/Was dziewczyny napiszą ..
Każda może wprowadzić daną osobę do grupy ..
a jeśli chodzi o zaproszenia do Mnie, to niestety ale Ja nic nie mam .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
QUOTE=Lena87]Nie mam żadnego zaproszenia ..
Ps: Suwaczek wklej sobie w stopkę ..[/QUOTE]
hmm to może zrobimy tak.. z tego co widzę nie moge wysłać jeszcze raz zaproszenia ale miałam już w znajomych pepitke i napisałam jej wiadomość z moim linkiem, jak się pojawi to może się udaa jak nie, juro wieczorkiem będę się dobijać
-
kahaśka wrote:A co u cati? Ktoś wie? Dawno jej tu nie było hmmm
Pisałam też do Cati, może się odezwie. Mam nadzieję, że po prostu nie ma czasu i że wszystko ok -
nick nieaktualnymikimiki25 wrote:hmm to może zrobimy tak.. z tego co widzę nie moge wysłać jeszcze raz zaproszenia ale miałam już w znajomych pepitke i napisałam jej wiadomość z moim linkiem, jak się pojawi to może się uda
a jak nie, juro wieczorkiem będę się dobijać
Ja niestety zaproszenia również nie mogę wysłać ..
Ostatnio coś nie tak jest z Ovu i Belly, bo co jakiś czas wyrzuca Mnie całkowicie z forum i muszę od nowa się logować ..
Na temat Cati, również Mi nic nie wiadomo ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:57
-
Kate jestes z Trojmiasta?
Chetnie poznam sie z jakas Lipcowka blizej (kawa, ciasto itp) celem stalej znajomosci. Ja mieszkam poza 3miastem ale w Gdansku sie urodzilam i mieszkalam tam 25 latWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 23:31
-
Dzień dobry dziewczyny
Trochę mnie nie było na forum za co bardzo przepraszam, nie zapomniałam o Was, po prostu przenosimy się z wynajmu na swoje i mamy pełne ręce roboty. Teraz mam ciut więcej czasu więc mam nadzieję że uda mi się do Was regularnie zaglądać.
Wczoraj mieliśmy wizytę u ginekologa, na której zostało zrobione badanie prenatalne. Dziś to 11+1 tc.
Oto nasz maluszek
Maluszek ma 4 cm, na usg szalał aż miło, nie mógł sekundy spokojnie usiedziećprzezierność karkowa 1,2 cm, czyli z tego co mówił lekarz jest dobrze
tatuś wczoraj pierwszy raz widział swojego bobasa "na żywo" i rogal mu z buzi nie schodził
pięknie nam maluszek pokazał, że kręgosłup rozwija się prawidłowo, zaprezentował śliczne kości szczęki, piękną główkę, słodkie nóżki i piąteczkę
jestem szczęśliwa!
termin porodu 29.07.2015 (wg usg przez brzuch) / 02.08.2015 (wg usg dopochwowego). Cudownego czwartku kochane!
Sylwia87, usia89, believe, Flexi, Daisy, Sabela, zania1313, Tigana, Smartunia, Ivettka lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualnybelieve wrote:Ja właśnie zawsze odmaczałam hybrydę w acetonie, bo tak robiła kosmetyczka, jak do niej chodziłam. Zresztą nie powinno się właśnie piłować, bo jest ryzyko uszkodzenia płytki... Ale jednak jak spróbowałam moczyć w acetonie, to jest taki smród...
Aceton jest szkodliwy i niszczy płytkę paznokcia. Znam kilkanaście dobrych stylistek [sama kiedyś byłam stylistą] i wszystkie jak jeden mąż ściągają hybrydę frezarką. Pilnikiem nieco dłużej to trwa. Jeżeli zrobi się to umiejętnie to za chiny ludowe nie uszkodzisz płytki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 06:10
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Witam się w 2 trymestrze!
Sana, śliczny bobas! Super, że wszystko w porządku!
Sylwia87, no właśnie już kiedyś zastanawiałam się nad frezarką, ale nie wiedziałam jaką wybrać, a później jakoś ten temat zszedł na drugi plan i zapomniałam o niej. No a później to już zaczęłam odmaczać hybrydę w acetonie. Wiem, że jest szkodliwy, ale jednak dla mnie było to trochę wygodniejsze niż piłowanie.