Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Witam się w 13 tygodniuza kilka dnia (13.01.) mam wizytę i badania przezierności- jeszcze troszkę stresu
Wczoraj byłam pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży na basenie i było superTeraz będę jeździć raz w tygodniu
Czuje się dobrze, jedyne co mi doskwiera to zgaga od początku ciąży. Brzuszek sporo mi wystajeI przytyłam jakieś 1,5 kg
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
wikaa wrote:Witajcie.
Od dawna czytam forum, ale jakoś zawsze na czytaniu się kończyło.
Też jestem lipcówką i wstępny termin mam na 28. Teraz na razie czekam na genetyczne usg i mam stresika czy wszystko z bobasem będzie ok.
W internecie czytałam, ze badanie powinno być wykonane do 13 tyg i 6 dnia. Niestety ja mam termin na 21 stycznia a to będzie mój 14 tyd. 1 dzień. Myślicie, żeby jednak zmienić termin badania ?
Miło mi między Wami gościć
U mnie też to jakoś podobnie wypada, dziewczyny mnie uspokajały, że jeszcze wszystko będzie na czaswikaa lubi tę wiadomość
-
ok. dzięki radiszka.
jutro idę na wizytę kontrolną do swojego gina, ale to nie on będzie robić mi badanie genetyczne. mimo wszystko dopytam jeszcze jutro na wizycie czy te 3 dni nie robi jakiejś znaczącej różnicy... mam nadzieję, że nie, bo zależy mi na konkretnym lekarzu, do którego był tylko jeden termin...
radiszka lubi tę wiadomość
-
Zgredku grupa jest tajna. Musisz wyslac do ktorejsc Leny87 lub Lenki87 zaproszenie na bbf, potem swoje dane i dostaniesz zaproszenie. Inaczej nie znajdziesz nasz na fb.
Witam nowa mamusie, ja tez mam termin na 28 lipca a usg 19 stycznia i z om to będzie 12t6dwikaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Flexi. Ja jestem dokładnie w tym samym tyg. i dniu ciąży co Ty. Czyli ja coś źle liczę ?
Chyba jednak tak....
czyli to będzie mój 13 tyd. i 1 d.
ok. ....
ale ze mnie gapa... aż wstyd, bo to moja 3-cia ciąża....
Flexi, jeśli można - kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 12:40
-
Dzien dobry wszystkim
Na poczatku chcialam pogratulowac udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj
Witam rowniez wszystkie nowe mamusie
Rany dziewczyny ale ja sie dzisiaj okropnie czuje 1-wszy raz dzisiaj wymiotowalam bylo mi slabo i do tego jestem przeziebionakoszmar jakis zrobilam sobie imbir, ale tego sie pic nie da
Przynajmniej mi strasznie nie smakuje...
-
Wczoraj mialam USG, ale tutaj w szpitalu tylko tak szybko zmierzyli dzidzie i sprawdzili czy bije serduszko. Moje malenstwo ma juz 78,2 mm czyli w ciagu 2 dni uroslo 3 mm
Mowili, ze na USG wszytsko wyglada dobrze i od 3 lutego wracam juz do pracy
Ktoras z dziewczyn pytala jak szybko rosna dzieciaczki wychodzi ze moje jakos 1,5 mm dziennie
Milego dnia Wam zyczeDaisy lubi tę wiadomość
-
wikaa wrote:Hej Flexi. Ja jestem dokładnie w tym samym tyg. i dniu ciąży co Ty. Czyli ja coś źle liczę ?
Chyba jednak tak....
czyli to będzie mój 13 tyd. i 1 d.
ok. ....
ale ze mnie gapa... aż wstyd, bo to moja 3-cia ciąża....
Flexi, jeśli można - kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ?
21 październik.
-
ewela u mnie wymioty to standard... niestety
ja (po krótkiej przerwie) od 3 dni rano wchodzę do kuchni a potem biegnę do kibla bo ciągle mi coś śmierdzi... ugotować obiad to dla mnie nie lada wyczyn. mój m. już ma dosyć klusków z truskawkami, brokułami, zupy owocowej i innych dań bezmięsnych... a ja po prostu nie mogę patrzeć na mięso....
co do pracy - to ja też na razie L4, ale tak jak Ty planuję od lutego powrót. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywikaa wrote:ewela u mnie wymioty to standard... niestety
ja (po krótkiej przerwie) od 3 dni rano wchodzę do kuchni a potem biegnę do kibla bo ciągle mi coś śmierdzi... ugotować obiad to dla mnie nie lada wyczyn. mój m. już ma dosyć klusków z truskawkami, brokułami, zupy owocowej i innych dań bezmięsnych... a ja po prostu nie mogę patrzeć na mięso....
co do pracy - to ja też na razie L4, ale tak jak Ty planuję od lutego powrót.Na razie schudłam z 64 do 59kg , ale mam nadzieję że niedługo mi minie ten jadłowstręt i zacznę przybierać na wadze
-
witam po kilkudniowej przerwie - najpierw męczyła mnie migrena kilka dni a potem przeziębienie... mam nadzieję, że wychodzę już na prostą... dziś zaczynam 2 trymestr i 4 miesiąc - mam duże nadzieje z nim związane na poprawę sytuacji
chciałam nadrobić kilka stron i widzę że jakaś grupa tajna na fb jest i część dziewczyn się już tu nie odzywa - przykro trochę...Daisy, Mimi1990 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Witam wszystkie dziewczyny.
Jestem nowa na forum, aktualnie w 12 tygodniu i 6 dniu. Juz po badaniu genetycznym.
Mam nadzieję że mnie jeszcze do siebie przyjmiecie:)Nona, kate851, Smartunia, gigsa, ewela86, Daisy, Lena87, ChillaTeqilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy Edytka_j81
Ale Ci dobrze że juz po badaniu, ja jeszcze musze poczekać do poniedziałku.
Jest może jakaś dziewczyna z Kielc? Bo chciałam się dowiedzieć gdzie tu można zrobić niedrogie usg 3d. Pytałam ostatnio u mojego lekarza to pani w recepcji powiedziała że ona nie wie... i to zależy od tego ile doktorowi z tym zejdzie. A ja chciałabym się móc przygotować na jakąś konkretną kwotę.