Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już naszczęście po genetycznym maluch prawie 7 cm przyzierność 1 mm i lekarz twierdzi że to chłopiec ale potwierdzi na nastepnej wizycie:)trzymam kciuki za wasze wizyty
Justars, kahaśka, Sandra94w, Daisy, ewela86, believe lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Ja tez mam problem z jedzeniem miesa, szczegolnie przy silnych mdlosciach nie moge zniesc zapachu i smaku. Myslalam, ze mdlosci juz przeszly po bo swietach czulam sie juz lepiej, jednak wczoraj znow mialam bardzo slaby wieczor. Nie ma wiec tak latwo
A mdlosci mam wieczorne
maz na szczescie sam jest w stanie przygotowac mieso, wczoraj zrobil spaghetti, a ja zjadlam tylko makaron z sosem.
-
Flexi
- Dziękuję, u Mnie jak narazie wszystko w porządku
Samopoczucie lepsze o 100%, kilogram optymizmu, dwie tony nadzieji na lepsze jutro i dwa dkg radości z życia
Staram się patrzeć tylko i wyłącznie pozytywnie, nie zawsze wychodzi ale staram się
Postanowienie noworoczne- być silną! Przetrwać! a później się z tego smiać!
Z samopoczuciem fizycznym jest róznie. Często boli Mnie brzuch, męcza Mnie nadal zaparcia i mdłości
Jutro wybieram się na badania genetyczne, i ciagle bije sie z myślami, czy robić Papp-a z krwi czy samo usg... hmmradiszka, Flexi, ewela86 lubią tę wiadomość
-
dora8201 wrote:witam po kilkudniowej przerwie - najpierw męczyła mnie migrena kilka dni a potem przeziębienie... mam nadzieję, że wychodzę już na prostą... dziś zaczynam 2 trymestr i 4 miesiąc - mam duże nadzieje z nim związane na poprawę sytuacji
chciałam nadrobić kilka stron i widzę że jakaś grupa tajna na fb jest i część dziewczyn się już tu nie odzywa - przykro trochę... -
nick nieaktualny
-
Też myślę nad tym, żeby sobie odpuścić jak usg wyjdzie Ok. Prześpie się jeszcze z tym. Aaa no i NIE DZIĘKUJĘ, żeby nie zapeszyć
Dziewczyny, czy wam też się tak strasznie i non stop odbija? Szczekająco i pusto...
P.S Podpowiedzcie jak wstawia się tutaj zdjęcia -
ja po usg robiłam pappę, tzn test podwójny - dziś właśnie konsultowałam z ginem wyniki i obniżyły mi ryzyko trisomii jeszcze bardziej więc jestem spokojniejsza jeszcze bardziej
Flexi lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Czarna owca wrote:Też myślę nad tym, żeby sobie odpuścić jak usg wyjdzie Ok. Prześpie się jeszcze z tym. Aaa no i NIE DZIĘKUJĘ, żeby nie zapeszyć
Dziewczyny, czy wam też się tak strasznie i non stop odbija? Szczekająco i pusto...
P.S Podpowiedzcie jak wstawia się tutaj zdjęcia
Mi się też odbija przy jedzeniu i po jedzeniu częstoi co chwilę mówię "przepraszam"
Jeśli chodzi o zdjęcia, to też się podpinam pod pytanie, bo dziś z mężem zobaczyliśmy, że nasz maluch pokazuje fuckersa na zdjęciu i się śmialiśmy strasznie- charakterna dzidzia
Też nie robiłam Pappa, za to w nast tygodniu mam badanie na toksoplazmozę i odczyn Coombsa, bo ja mam 0 rh - a mąż ma A rhd + ...08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
A tak trochę off top, to oglądam program o nianiach, jak rodzice sprawdzają, która niania jest dobra i potem na kamerach sprawdzają i aż się skóra jeży jak niektóre "nianie" się zachowują, np podkradanie jedzenia z lodówki, krzyczenie i przezywanie dzieci, picie alkoholu... No masakara08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
nick nieaktualnyA to moje brzuszysko
Kurde teraz wydaje mi się duży, ciekawe co będzie później
A kto mnie wykasował z listy?No coż... wpisze się jeszcze raz, może już zostanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:16
pepitka, dora8201, joka789, kierzynka, Smartunia, Flexi, Konwalia, Sabela, Daisy, ewela86, sabunia, mufinka, anetaa1607, Aneta210, mała2930 lubią tę wiadomość