Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandra jakie brzuszysko ? Niejedna bez ciąży chciałaby tak wyglądać
Flexi poszłam za Twoimi wskazówkami kulinarnymi i dziś przełamałam się i zrobiłam sos z mięsem. Nie powiem jednak, żebym przy krojenia nie miała odruchów wymiotnych...
Joka ja tez mam konflikt serologiczny, no cóż dochodzi nam dodatkowe badanie
Ja byłam w poniedziałek w laboratorium to pani ściągnęła ze mnie 3 fiolki... wszystkie badania ok. tylko gr krwi i HIV do odbioru osobiście. -
A ja nie dostałam skierowania na hiv, zapytam przy następnej wizycie.
Sandra94w- mnie wybrzuszyło bardzo szybko, nawet myślałam, że może bliźniakijak zobaczyłam zdjęcia brzuszków dziewczyn to się uspokoiłam
08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
Sandra94w wrote:A to moje brzuszysko
Kurde teraz wydaje mi się duży, ciekawe co będzie później
A kto mnie wykasował z listy?No coż... wpisze się jeszcze raz, może już zostanie.
u mnie w sumie to tylko tłuszcz
-
Ok !! Udało się
Z koncentracją u Mnie słabo pod wieczórW ogóle jestem jak słoń w składzie porcelany, w Sylwestra z synem staliśmy na rynku ogladając fajerwerki i nagle jedna przewróciła się i zaczeła lecieć prosto w nas. Zanim się odwróciłam, żeby chronić dziecko to troche czasu mineło. Poparzyło Mi nogi, zaczełam uciekać i potknełam się i oba kolana mam fioletowe do dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:52
-
Czarna owca cieszę sie, ze zmienilas nastawienie i sie nie poddajesz. Zupełnie inna energia bije z Twoich wpisów!
Wikaa ja mam odruch wymiotny nawet jak Mlodego karmie, i to wcale nie musi być mięso. Jajecznicy nie miglam mu dać bo mnie ciągnęlo:( jeszcze nie wymiotowalam ale ten odruch wymiotny to codziennie.
Dziewczęta no kurczę przeciez piszemy tutaj, nie smućcie sie proszę.
Ja właśnie popelnilam straszny kulinarny grzech... wrap z Mc do brzucha wpadł. I zaraz zatem do lodem... Aaaaa!kierzynka, kahaśka lubią tę wiadomość
-
Czarna owca wrote:Ja chyba dzisiaj jestem jakaś nie ogarnieta... Nie umiem dodac tego zdj i koniec
Dobieram zdjęcie, typ pliku - zdjęcie, rozmiar - 320*240... Prześlij teraz... i? wyskakuje jakieś okno, że niby jakiś kod potrzebny itd...
I dopiero wtedy dadzą ci te linki do skopiowania na forum
Edit. Widzę że dalas radęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:18