X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Edytka :)
    A jak się czujesz?

• sabunia Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wikaa ja tez nie jem mięsa. I mój tez narzeka, że on chce wkoncu zjeść na obiad jakieś mięso :-) heh a nie stale jajka, zupa warzywna.oj szkoda mi go no ale co zrobię jak nawet nie mogę patrzeć na mięso co dopiero mówić o gotowaniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zazdroszcze wam tych bez mięsnych obiadów :) Ja póki co jem wszystko ale np. mało słodkiego bo jakoś mi nie leży ale poza tym jest znośnie:D

• kate851 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edytka_j81 wrote:
    Witam wszystkie dziewczyny.
    Jestem nowa na forum, aktualnie w 12 tygodniu i 6 dniu. Juz po badaniu genetycznym.
    Mam nadzieję że mnie jeszcze do siebie przyjmiecie:)
    Hej witamy:) jak się czujesz? :) masz zdjęcie dzidziusia? :)

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra94w wrote:
    Witamy Edytka_j81 :) Ale Ci dobrze że juz po badaniu, ja jeszcze musze poczekać do poniedziałku.
    Jest może jakaś dziewczyna z Kielc? Bo chciałam się dowiedzieć gdzie tu można zrobić niedrogie usg 3d. Pytałam ostatnio u mojego lekarza to pani w recepcji powiedziała że ona nie wie... i to zależy od tego ile doktorowi z tym zejdzie. A ja chciałabym się móc przygotować na jakąś konkretną kwotę.

Chodzi Ci o samo badanie usg?

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, w sumie chciałabym zrobić dwa. Pierwsze w 2 trymestrze a drugie w 3 trymestrze. Chcemy mieć pamiątkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo, czy jest ku któraś z tych co sa już w grupie na FB???? Chciałabym dołączyc ale nikt Mnie nie zaprasza...

• Zuzu-La Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamusie i przyszłe mamusie:). Jestem mamą małej Zuzi. W ciąży miałam pomysł stworzenia czegoś dla najmłodszych. Odkąd urodziła się moja córeczka wzięłam się ostro do roboty i udało się realizować zamierzony plan. Proszę odwiedźcie naszą stronę jeśli szukacie czegoś wyjątkowego dla swojego malucha i w przystępnej cenie. Serdecznie was zapraszam i trzymam kciuki za każdą z was aby poród przebiegł szybko, bezboleśnie i z pięknym happy endem, a za te które już mają swe maleństwa zdrowia i miłości:* oto nasza strona facebook.com/zuzulakids

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra94w wrote:
    No tak, w sumie chciałabym zrobić dwa. Pierwsze w 2 trymestrze a drugie w 3 trymestrze. Chcemy mieć pamiątkę :)

Aaaa ok nie doczytałam, myślałam, że pytasz o usg w badaniach prenatalnych

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • Smartunia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny...ja jutro mam swoje usg genetyczne i będzie to 13t+6d i już się nie mogę doczekać aż zobaczę maluszka...:)
    pozdrawiam

gigsa lubi tę wiadomość

201507044662.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek wrote:
    Halo, czy jest ku któraś z tych co sa już w grupie na FB???? Chciałabym dołączyc ale nikt Mnie nie zaprasza...
    Zgredek musisz którejś z nas wysłać na priv swoje namiary z fb i wtedy będzie można Cię zaprosić.

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i witam nowe ciężarówki :)
    Pochwalcie się fotkami z usg.
    Na pierwszej stronie jest link do naszej tabelki, można się wpisać jeśli jesteście chętne ;:)

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • pepitka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikimiki, wyslalam ci zaproszenie na fb, musisz być moja znajomą zeby Cię dodać do grupy :)

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • katepr Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe koleżanki :)

Daisy, tak jestem z trójmiasta.

gigsa a mogę sama sie wpisać w tą liste? Bo widziałam ze tam jest terminami chyba wpisane, niewiem czy podołam, żeby nie zepsuć ; D

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • pepitka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe mamusie :)

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • Sabela Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr wrote:

gigsa a mogę sama sie wpisać w tą liste? Bo widziałam ze tam jest terminami chyba wpisane, niewiem czy podołam, żeby nie zepsuć ; D

Wpisz się na koniec, potem ktoś kto ogarnia to przestawi ;) Niestety nie wiem jak "wbić" do środka :)

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtam nowe mamy i Czarna Iwca, fajnie ze wrocilas co u Ciebie.
    Dora Kochana tu tez piszemy, tam zdjęcia np dzieciaczkow wezucalysmy bo ja np nie chciałabym sie tu synkiem chwalić..

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • agawa1977 Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe lipcówki :)

Dziś mnie jakoś brzuch boli. Mam nadzieję , że to nic niepokojącego i że tam się wszystko rozciąga. Dobrze, że jutro mam wizytę.
    Wzięłam nospę i aspargin i leżę.

Miłego popołudnia :)

f2w3dqk34z7i0m1c.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie nowe i te "stare" :D ja zdecydowałam że idę prywatnie, jutro zadzwonię się umówić na te genet.

Flexi lubi tę wiadomość

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja listę ogarnę w razie bałaganu :)
    Witamy nowe lipcówki!

Daisy lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ