Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandra94w wrote:Witamy Edytka_j81
Ale Ci dobrze że juz po badaniu, ja jeszcze musze poczekać do poniedziałku.
Jest może jakaś dziewczyna z Kielc? Bo chciałam się dowiedzieć gdzie tu można zrobić niedrogie usg 3d. Pytałam ostatnio u mojego lekarza to pani w recepcji powiedziała że ona nie wie... i to zależy od tego ile doktorowi z tym zejdzie. A ja chciałabym się móc przygotować na jakąś konkretną kwotę.
Chodzi Ci o samo badanie usg? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie mamusie i przyszłe mamusie:). Jestem mamą małej Zuzi. W ciąży miałam pomysł stworzenia czegoś dla najmłodszych. Odkąd urodziła się moja córeczka wzięłam się ostro do roboty i udało się realizować zamierzony plan. Proszę odwiedźcie naszą stronę jeśli szukacie czegoś wyjątkowego dla swojego malucha i w przystępnej cenie. Serdecznie was zapraszam i trzymam kciuki za każdą z was aby poród przebiegł szybko, bezboleśnie i z pięknym happy endem, a za te które już mają swe maleństwa zdrowia i miłości:* oto nasza strona facebook.com/zuzulakids
-
Zgredek wrote:Halo, czy jest ku któraś z tych co sa już w grupie na FB???? Chciałabym dołączyc ale nikt Mnie nie zaprasza...
-
A i witam nowe ciężarówki
Pochwalcie się fotkami z usg.
Na pierwszej stronie jest link do naszej tabelki, można się wpisać jeśli jesteście chętne ; -
katepr wrote:
gigsa a mogę sama sie wpisać w tą liste? Bo widziałam ze tam jest terminami chyba wpisane, niewiem czy podołam, żeby nie zepsuć ; D
Wpisz się na koniec, potem ktoś kto ogarnia to przestawiNiestety nie wiem jak "wbić" do środka
-
nick nieaktualny