Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Edytka :)
    A jak się czujesz?

• sabunia Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wikaa ja tez nie jem mięsa. I mój tez narzeka, że on chce wkoncu zjeść na obiad jakieś mięso :-) heh a nie stale jajka, zupa warzywna.oj szkoda mi go no ale co zrobię jak nawet nie mogę patrzeć na mięso co dopiero mówić o gotowaniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zazdroszcze wam tych bez mięsnych obiadów :) Ja póki co jem wszystko ale np. mało słodkiego bo jakoś mi nie leży ale poza tym jest znośnie:D

• kate851 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edytka_j81 wrote:
    Witam wszystkie dziewczyny.
    Jestem nowa na forum, aktualnie w 12 tygodniu i 6 dniu. Juz po badaniu genetycznym.
    Mam nadzieję że mnie jeszcze do siebie przyjmiecie:)
    Hej witamy:) jak się czujesz? :) masz zdjęcie dzidziusia? :)

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra94w wrote:
    Witamy Edytka_j81 :) Ale Ci dobrze że juz po badaniu, ja jeszcze musze poczekać do poniedziałku.
    Jest może jakaś dziewczyna z Kielc? Bo chciałam się dowiedzieć gdzie tu można zrobić niedrogie usg 3d. Pytałam ostatnio u mojego lekarza to pani w recepcji powiedziała że ona nie wie... i to zależy od tego ile doktorowi z tym zejdzie. A ja chciałabym się móc przygotować na jakąś konkretną kwotę.

Chodzi Ci o samo badanie usg?

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, w sumie chciałabym zrobić dwa. Pierwsze w 2 trymestrze a drugie w 3 trymestrze. Chcemy mieć pamiątkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo, czy jest ku któraś z tych co sa już w grupie na FB???? Chciałabym dołączyc ale nikt Mnie nie zaprasza...

• Zuzu-La Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamusie i przyszłe mamusie:). Jestem mamą małej Zuzi. W ciąży miałam pomysł stworzenia czegoś dla najmłodszych. Odkąd urodziła się moja córeczka wzięłam się ostro do roboty i udało się realizować zamierzony plan. Proszę odwiedźcie naszą stronę jeśli szukacie czegoś wyjątkowego dla swojego malucha i w przystępnej cenie. Serdecznie was zapraszam i trzymam kciuki za każdą z was aby poród przebiegł szybko, bezboleśnie i z pięknym happy endem, a za te które już mają swe maleństwa zdrowia i miłości:* oto nasza strona facebook.com/zuzulakids

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra94w wrote:
    No tak, w sumie chciałabym zrobić dwa. Pierwsze w 2 trymestrze a drugie w 3 trymestrze. Chcemy mieć pamiątkę :)

Aaaa ok nie doczytałam, myślałam, że pytasz o usg w badaniach prenatalnych

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • Smartunia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny...ja jutro mam swoje usg genetyczne i będzie to 13t+6d i już się nie mogę doczekać aż zobaczę maluszka...:)
    pozdrawiam

gigsa lubi tę wiadomość

201507044662.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek wrote:
    Halo, czy jest ku któraś z tych co sa już w grupie na FB???? Chciałabym dołączyc ale nikt Mnie nie zaprasza...
    Zgredek musisz którejś z nas wysłać na priv swoje namiary z fb i wtedy będzie można Cię zaprosić.

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i witam nowe ciężarówki :)
    Pochwalcie się fotkami z usg.
    Na pierwszej stronie jest link do naszej tabelki, można się wpisać jeśli jesteście chętne ;:)

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • pepitka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikimiki, wyslalam ci zaproszenie na fb, musisz być moja znajomą zeby Cię dodać do grupy :)

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • katepr Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe koleżanki :)

Daisy, tak jestem z trójmiasta.

gigsa a mogę sama sie wpisać w tą liste? Bo widziałam ze tam jest terminami chyba wpisane, niewiem czy podołam, żeby nie zepsuć ; D

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • pepitka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe mamusie :)

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • Sabela Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr wrote:

gigsa a mogę sama sie wpisać w tą liste? Bo widziałam ze tam jest terminami chyba wpisane, niewiem czy podołam, żeby nie zepsuć ; D

Wpisz się na koniec, potem ktoś kto ogarnia to przestawi ;) Niestety nie wiem jak "wbić" do środka :)

cravings-2019-03-29.jpg

BŁAŻEJ-10.07.2015 <3
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtam nowe mamy i Czarna Iwca, fajnie ze wrocilas co u Ciebie.
    Dora Kochana tu tez piszemy, tam zdjęcia np dzieciaczkow wezucalysmy bo ja np nie chciałabym sie tu synkiem chwalić..

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • agawa1977 Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe lipcówki :)

Dziś mnie jakoś brzuch boli. Mam nadzieję , że to nic niepokojącego i że tam się wszystko rozciąga. Dobrze, że jutro mam wizytę.
    Wzięłam nospę i aspargin i leżę.

Miłego popołudnia :)

f2w3dqk34z7i0m1c.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie nowe i te "stare" :D ja zdecydowałam że idę prywatnie, jutro zadzwonię się umówić na te genet.

Flexi lubi tę wiadomość

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja listę ogarnę w razie bałaganu :)
    Witamy nowe lipcówki!

Daisy lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ