Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybelieve wrote:Sylwia87, no właśnie już kiedyś zastanawiałam się nad frezarką, ale nie wiedziałam jaką wybrać, a później jakoś ten temat zszedł na drugi plan i zapomniałam o niej. No a później to już zaczęłam odmaczać hybrydę w acetonie. Wiem, że jest szkodliwy, ale jednak dla mnie było to trochę wygodniejsze niż piłowanie.
Jesteś kosmetyczką? Miałaś kiedyś w ręce frezarkę? Pytam w obawie o Twoją płytkę paznokciaBo jak ktoś nie miał nigdy w ręku frezarki to polecam najpierw kurs, bo krzywdę sobie zrobisz.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Jestem szczęśliwa że noszę w sobie takiego malutkiego tancerza...albo tancerkę
Flexi zleci Ci, nawet się nie zorientujesz jak minie te 11 dni
Dziewczyny widzę że mowa o pazurkach. Szykuje mi się niebawem kilka imprez, chciałam sobie pazurki zrobić ale przyklejać chyba nie można?
Jakie metody zdobienia paznokci są dopuszczalne w ciąży?
Julia07.2015
-
Sylwia87 wrote:Jesteś kosmetyczką? Miałaś kiedyś w ręce frezarkę? Pytam w obawie o Twoją płytkę paznokcia
Bo jak ktoś nie miał nigdy w ręku frezarki to polecam najpierw kurs, bo krzywdę sobie zrobisz.
Właśnie nie. I to też był powód, dla którego obawiałam się ją zakupić. Na razie sobie może darujęSylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySana wrote:Dziękuję dziewczyny
Jestem szczęśliwa że noszę w sobie takiego malutkiego tancerza...albo tancerkę
Flexi zleci Ci, nawet się nie zorientujesz jak minie te 11 dni
Dziewczyny widzę że mowa o pazurkach. Szykuje mi się niebawem kilka imprez, chciałam sobie pazurki zrobić ale przyklejać chyba nie można?
Jakie metody zdobienia paznokci są dopuszczalne w ciąży?
Wszystko poza akrylem, czyli przedłużenie na formie żelem, żel na naturalnej płytce i hybryda. -
nick nieaktualny
-
Sana wrote:Dzień dobry dziewczyny
Trochę mnie nie było na forum za co bardzo przepraszam, nie zapomniałam o Was, po prostu przenosimy się z wynajmu na swoje i mamy pełne ręce roboty. Teraz mam ciut więcej czasu więc mam nadzieję że uda mi się do Was regularnie zaglądać.
Wczoraj mieliśmy wizytę u ginekologa, na której zostało zrobione badanie prenatalne. Dziś to 11+1 tc.
Oto nasz maluszek
Maluszek ma 4 cm, na usg szalał aż miło, nie mógł sekundy spokojnie usiedziećprzezierność karkowa 1,2 cm, czyli z tego co mówił lekarz jest dobrze
tatuś wczoraj pierwszy raz widział swojego bobasa "na żywo" i rogal mu z buzi nie schodził
pięknie nam maluszek pokazał, że kręgosłup rozwija się prawidłowo, zaprezentował śliczne kości szczęki, piękną główkę, słodkie nóżki i piąteczkę
jestem szczęśliwa!
termin porodu 29.07.2015 (wg usg przez brzuch) / 02.08.2015 (wg usg dopochwowego). Cudownego czwartku kochane!
Sana lubi tę wiadomość
-
Kochane, czasem Was podczytuje i aż mi się łezka zakręci
W tamtym roku o tej porze przechodzilismy to samo co wy
Termin z 1 usg wychodzil na 16 lipca, ja mam urodziny 17 lipca
Pozniej termin z usg wyrownal sie do 10 lipca, tak jak z usg
A malutką wyciagneli mi 30 czerwca - planowe cc, ze wzgledu na degeneracje siatkowki, odkryta w ciazy u okulisty,wiec koniecznie odwiedzcie okuliste te ktore jeszcze tego nie zrobily, niech zbada Wam dno oka.
Powodzenia zycze Wam w tych najblizszych miesiacach...wydawalo mi sie, ze to bedzie wiecznosc, a kolo mnie na macie bawi sie juz polroczna Wikusia
NIm sie obejrzyjcie bedziecie rodzic..a teraz cieszcie się chwialami..okres ciazy byl dla mnie jednym z najlepszych w zyciu, fakt, ze bardzo dobrze ciaze znosilam
Mia S, gigsa, Lena87, Daisy, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Piękne te Wasze malutkie dzieciątka
Ja mam Genetyczne za kilka dni i powoli zaczynam się stresować i układać plan co gdzie kiedy i o której ..
Tak to później jest, jak mąż sprzedaję drugie auto i trzeba się jednym dzielić a przy tym wstawać o 5 rano aby Go zawieźć do pracy ..
Mam nadzieję że na wiosnę pojawią się dobre ceny i oferty aut
Lolka, słodką masz córeczkęMimi1990 lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Od dawna czytam forum, ale jakoś zawsze na czytaniu się kończyło.
Też jestem lipcówką i wstępny termin mam na 28. Teraz na razie czekam na genetyczne usg i mam stresika czy wszystko z bobasem będzie ok.
W internecie czytałam, ze badanie powinno być wykonane do 13 tyg i 6 dnia. Niestety ja mam termin na 21 stycznia a to będzie mój 14 tyd. 1 dzień. Myślicie, żeby jednak zmienić termin badania ?
Miło mi między Wami gościćDaisy, believe lubią tę wiadomość