Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Sana ale piękne zdjęcie z usg!

Ja jeszcze 11 dni do przeziernosci... Strasznie dlugo musze czekac, no ale i ciaza młodsza od Waszych.
    Mam nadzieje, ze Fasolina będzie dala sie ladnie zmierzyc

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believe wrote:
    Sylwia87, no właśnie już kiedyś zastanawiałam się nad frezarką, ale nie wiedziałam jaką wybrać, a później jakoś ten temat zszedł na drugi plan i zapomniałam o niej. No a później to już zaczęłam odmaczać hybrydę w acetonie. Wiem, że jest szkodliwy, ale jednak dla mnie było to trochę wygodniejsze niż piłowanie.

Jesteś kosmetyczką? Miałaś kiedyś w ręce frezarkę? Pytam w obawie o Twoją płytkę paznokcia ;) Bo jak ktoś nie miał nigdy w ręku frezarki to polecam najpierw kurs, bo krzywdę sobie zrobisz.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kusiczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejj;) widzę, że powstała grupa na fb to na bbf mniejszy ruch ;)
    witam się serdecznie z pracy ;)
    zdrówka mamusie!

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :)
    Jestem szczęśliwa że noszę w sobie takiego malutkiego tancerza...albo tancerkę ;)

Flexi zleci Ci, nawet się nie zorientujesz jak minie te 11 dni :)

Dziewczyny widzę że mowa o pazurkach. Szykuje mi się niebawem kilka imprez, chciałam sobie pazurki zrobić ale przyklejać chyba nie można?
    Jakie metody zdobienia paznokci są dopuszczalne w ciąży?

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy grupę na fb?
    Mogę prosić o link czy cokolwiek, bym mogła dołączyć? :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • believe Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Jesteś kosmetyczką? Miałaś kiedyś w ręce frezarkę? Pytam w obawie o Twoją płytkę paznokcia ;) Bo jak ktoś nie miał nigdy w ręku frezarki to polecam najpierw kurs, bo krzywdę sobie zrobisz.

Właśnie nie. I to też był powód, dla którego obawiałam się ją zakupić. Na razie sobie może daruję :)

• believe Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Mamy grupę na fb?
    Mogę prosić o link czy cokolwiek, bym mogła dołączyć? :)

Sana, musiałabyś którejś z nas wysłać w wiadomości swoje imię i nazwisko, żeby móc Cię zaprosić do grupy na FB, bo jest ona tajna i jej inaczej nie znajdziesz :)

• Sana Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Believe mogę Tobie to podesłać? :) wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • believe Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam wiadomość :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Dziękuję dziewczyny :)
    Jestem szczęśliwa że noszę w sobie takiego malutkiego tancerza...albo tancerkę ;)

Flexi zleci Ci, nawet się nie zorientujesz jak minie te 11 dni :)

Dziewczyny widzę że mowa o pazurkach. Szykuje mi się niebawem kilka imprez, chciałam sobie pazurki zrobić ale przyklejać chyba nie można?
    Jakie metody zdobienia paznokci są dopuszczalne w ciąży?

Wszystko poza akrylem, czyli przedłużenie na formie żelem, żel na naturalnej płytce i hybryda.

• Flexi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to się cieszę jak znajdę czas by sobie po prostu pomalowac pazurki... choć na pomalowanie to czas się znajdzie, gorzej z wyschnięciem ;)

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia dziękuję :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki:-) podnosimy się fasolinkiem i powolutku szykujemy do Pani doktor ( stres również jest:-() do zobaczenia wieczorkiem

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zania, powodzenia! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zania1313 wrote:
    czesc dziewczynki:-) podnosimy się fasolinkiem i powolutku szykujemy do Pani doktor ( stres również jest:-() do zobaczenia wieczorkiem

Powodzenia :)

• kate851 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Dzień dobry dziewczyny :)
    Trochę mnie nie było na forum za co bardzo przepraszam, nie zapomniałam o Was, po prostu przenosimy się z wynajmu na swoje i mamy pełne ręce roboty. Teraz mam ciut więcej czasu więc mam nadzieję że uda mi się do Was regularnie zaglądać.

Wczoraj mieliśmy wizytę u ginekologa, na której zostało zrobione badanie prenatalne. Dziś to 11+1 tc.
    Oto nasz maluszek :)

vw396_PicsArt_1420692303727.jpg

Maluszek ma 4 cm, na usg szalał aż miło, nie mógł sekundy spokojnie usiedzieć :) przezierność karkowa 1,2 cm, czyli z tego co mówił lekarz jest dobrze :) tatuś wczoraj pierwszy raz widział swojego bobasa "na żywo" i rogal mu z buzi nie schodził :D pięknie nam maluszek pokazał, że kręgosłup rozwija się prawidłowo, zaprezentował śliczne kości szczęki, piękną główkę, słodkie nóżki i piąteczkę :P jestem szczęśliwa! :) termin porodu 29.07.2015 (wg usg przez brzuch) / 02.08.2015 (wg usg dopochwowego). Cudownego czwartku kochane! :)
    Jak super:) ciesze się ze wszystko ok:) ja mam termin dzień później:) i tez mój maluszek był zwiercony:)

Sana lubi tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zania1313 wrote:
    Zania powodzonka:)

• lolka83 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, czasem Was podczytuje i aż mi się łezka zakręci :)
    W tamtym roku o tej porze przechodzilismy to samo co wy :)
    Termin z 1 usg wychodzil na 16 lipca, ja mam urodziny 17 lipca :)
    Pozniej termin z usg wyrownal sie do 10 lipca, tak jak z usg :)
    A malutką wyciagneli mi 30 czerwca - planowe cc, ze wzgledu na degeneracje siatkowki, odkryta w ciazy u okulisty,wiec koniecznie odwiedzcie okuliste te ktore jeszcze tego nie zrobily, niech zbada Wam dno oka.

Powodzenia zycze Wam w tych najblizszych miesiacach...wydawalo mi sie, ze to bedzie wiecznosc, a kolo mnie na macie bawi sie juz polroczna Wikusia :)
    NIm sie obejrzyjcie bedziecie rodzic..a teraz cieszcie się chwialami..okres ciazy byl dla mnie jednym z najlepszych w zyciu, fakt, ze bardzo dobrze ciaze znosilam :)

Mia S, gigsa, nick nieaktualny, Daisy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ;)

Piękne te Wasze malutkie dzieciątka ;)
    Ja mam Genetyczne za kilka dni i powoli zaczynam się stresować i układać plan co gdzie kiedy i o której ..
    Tak to później jest, jak mąż sprzedaję drugie auto i trzeba się jednym dzielić a przy tym wstawać o 5 rano aby Go zawieźć do pracy ..

Mam nadzieję że na wiosnę pojawią się dobre ceny i oferty aut ;)

Lolka, słodką masz córeczkę ;)

Mimi1990 lubi tę wiadomość

• wikaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Od dawna czytam forum, ale jakoś zawsze na czytaniu się kończyło.
    Też jestem lipcówką i wstępny termin mam na 28. Teraz na razie czekam na genetyczne usg i mam stresika czy wszystko z bobasem będzie ok.
    W internecie czytałam, ze badanie powinno być wykonane do 13 tyg i 6 dnia. Niestety ja mam termin na 21 stycznia a to będzie mój 14 tyd. 1 dzień. Myślicie, żeby jednak zmienić termin badania ?

Miło mi między Wami gościć :)

Daisy, believe lubią tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
‹‹ 474 475 476 477 478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ