Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
dawno mnie tu nie było
ale Was podczytuję cały czas
ja mam jutro usg genetyczne, ale w niemczech i wydaje mi się, że tutaj jest 'w pakiecie' z badaniami krwi. mi by wystarczyło samo usg:)
mi się też ciągle odbija, prawie 'ulewa'mdłości mam już rzadziej niż wcześniej, odpukać
a macie może tak, że bolą Was kości i czujecie się jakbyście miały być chore? (mam tak cały czas)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:03
-
katepr wrote:
gigsa a mogę sama sie wpisać w tą liste? Bo widziałam ze tam jest terminami chyba wpisane, niewiem czy podołam, żeby nie zepsuć ; D
Przepraszam, że dopiero się odzywam. Ale widzę, że Sabela i Kahaśka już wszystko napisały
-
Tak Wam zazdroszczę tych fotek Waszych maluszków. A już najbardziej tym które już wiedzą co tam się u nich kryje w środku
ewela86 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie
mala ciesze sie, ze wszystko dobrze i jak Ci zazdroszcze ze poznalas wstepnie plec!
czarna owca milo znowu widziec Cie tutaj widziec i to z tak dobrym samopoczuciemTrzymam kciuki za jutrzejsze badanie (ja nie robilam PAPPY) mi tez strasznie sie odbija
Sandra sliczny brzuszek
Zania super, ze wszystko dobrze, ja mialam USG gen. w 13t5d i bylo ok
Flexi mam tak samo i tez tak jak Ty 1-wszy raz dzisiaj wymiotowalamw 1 trymestrze jakos sie wybronilam, ale jak widac w 2 juz sie nie udalo...
-
zania1313 wrote:U fasolinka wszystko wporządku. Mamy kolejne piękne zdjęcie na pamiątke. USG genetyczne jednak 21.01 - bo dzidzia ciuteńke za mała na takie badanko.
ja mam genetyczne 23:) będę wtedy ok 13t4d
-
Witam nowe mamusie
Smartunia, też mam jutro USG genetycznedenerwujesz się coś?
mała2930, super, że wszystko w porządku
Czarna owca, Twój bobas wygląda jak miś lubiśpo prostu cudowny!
Odnośnie grupy krwi - ja mam 0 Rh - i położna mi powiedziała, że nie muszę znać grupy krwi męża, bo przy mojej grupie konflikt nie wystąpi. To prawda?
Nie narzekajcie, że część pisze na FB, tutaj i tak dzieje się tak dużo, że ledwo można nadążyć
Zania, śliczna fasolka!odnośnie badania - mi ginekolog powiedziała, żebym przyszła po skończonym 13 tygodniu i idę jutro, bo będzie 13 + 1 i wydaje mi się, że to w sam raz.
Pochwalę się Wam też, bo już to zrobiłam na FB - oficjalnie mogę przyznać, że skończyły się plamienia, trwające u mnie jakieś 1.5 miesiąca!nie mam ich już od około tygodnia i w końcu odetchnęłam w ulgą. Wcześniej nic nie pisałam, bo bałam się, że wrócą znowu. Tym razem mam nadzieję, że odeszły w zapomnienie. Jutro muszę o tym powiedzieć lekarce, żeby można było zacząć jakoś powoli odstawiać Duphaston.
Żeby nie było tak kolorowo - coraz częściej czuję kłócie w brzuchu, a dzisiaj pojawiły mi się żyły na piersiach... Jak nie urok to...ewela86, pepitka, Daisy, Smartunia lubią tę wiadomość
-
gigsa widzę że tak jak ja oczekujesz poznania płci
Ja mam kolejną wizytę za miesiąc, może już coś będzie widać
believe ja też mam ostatnio mega kłucia w brzuchu. Dziwne uczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:31
Julia07.2015
-
Sana wrote:gigsa widzę że tak jak ja oczekujesz poznania płci
Ja mam kolejną wizytę za miesiąc, może już coś będzie widaćJa już bardzo chciałabym wiedzieć co tam się kryje w srodku
Co do kłucia w brzuchu to też czasem mi się zdarzają, a wcześniej takich nie miałam. Dziewczyny piszą, że to normalne na tym etapie, bo macica się rozciąga
-
Believe , ja mam 0 rh -, mój mąż ma plus i u mnie jest konflikt, pewnie co lekarz to inna opinia
Mam nadzieję, że gdzieś za miesiąc poznam płeć, już się doczekać nie mogę, bo jeszcze ciuszkow żadnych nie kupiłam- kupię coś jak będę wiedzieć czy synek czy córeczkabelieve lubi tę wiadomość
08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
Belive ja też mam grupę 0Rh - i zarówno przy pierwszej, jak i drugiej ciąży miałam trzykrotnie robione przeciwciała. Mój m. ma 0Rh + stąd ryzyko na konflikt serologiczny. Trzeba też pamiętać, że po porodzie należy przyjąć szczepionkę i ja takową otrzymałam dwukrotnie. Teraz mój gin mi ppowiedział, że od niedawna stosuje się dawkę szczepionki również w ciąży - ok. 28 tyg. Dopytaj lepiej lekarza. No i super, że plamienia ustały !
Flexi, ewela gratuluję pierwszych wymiotów !ja ostatnio mam je co ranek.
Co do ciągnięcia i kłócić w macicy mam to samo... czasem też bóle jak przy @, czasem ból w okolicy jednego lub drugiego jajnika. No cóż - rośnie mybelieve lubi tę wiadomość