Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja
Zania ja tez mam takie klucia w pochwie i podbrzuszu juz od dosyc dawna od jakiegos 10tcNie jest to przyjemne, ale do przezycia... Pytalam lekarza i powiedzial ze to normalne bo wzystko sie rozciaga i sprawdzil ze wszystko jest w porzadku...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewela86 wrote:Witam sie i ja
Zania ja tez mam takie klucia w pochwie i podbrzuszu juz od dosyc dawna od jakiegos 10tcNie jest to przyjemne, ale do przezycia... Pytalam lekarza i powiedzial ze to normalne bo wzystko sie rozciaga i sprawdzil ze wszystko jest w porzadku...
Cześć,
Mam podobne objawy co jakiś czas, tyle że Mi pulsuje w pochwie
W sobotę i niedzielę czułam bóle @ ..
Wszystko jest do zniesienia -
no wlasnie to nie boli aż tak bardzo,ale faktycznie nie jest przyjemne. czesciej czuje jak leżę lub siedZę,jak chodZę to jest spoko
w czwartek wizyta zobaczymy. ja jeszcze jestem na duphastonie,ze względu na moje przeciwciala tarczycowe,Wiec nic nie powinno się dziać
-
nick nieaktualnyZania, ja jestem nadal na luteinie dopochwowej, ale przypuszczam że po wizycie którą mam praktycznie pod koniec miesiąca będzie kazała odstawić, więc tak zrobię ale stopniowo ..
Oprócz tego muszę się męczyć z Euthyroxem, Glucophage i Fraxiparine
Mam niedoczynność, PCO .. więc niestety ale trzeba się faszerować ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 13:15
-
Ja dzisiaj jestem 3 dzien bez duphastonu, ale tez odstawialam stopniowo od poczatku bralam 2x1 pozniej 6 dni 1x1 a ostatnie 2 dni 1x0,5 i mam nadzieje ze wszystko bedzie juz dobrze
z reszta wczoraj na wizyie lekarz powiedzial ze wszystko jest w porzadku wiec tylko sie cieszyc
No wlasnie u mnie klucia i bole podbrzusza sie troszke nasilily ok tygodnia temu, wiec na poczatku 4 miesiaca i lekarz wczoraj jak pytalam mowil ze to normalne bo wszystko sie rozciaga...Lena87, gigsa lubią tę wiadomość
-
mufinka wrote:Hej
Aneta trzymaj sie tam, dobrze, że ból już przeszedł
Mi gin powiedział, że teraz w 2 trymestrze bóle będą mocniejsze bo macica intensywnie rośnie i się podnosi. a najwięcej bóli bedzie w 4 miesiącu- szczególnie rozciągających czyli rozciąganie mocne po bokach, ciągnięcie, kłucia igłą...ehh ale uroki -
Witam popołudniem
Sandra - dzięki za odpowiedź, to może jednak się pokuszę na ten doppelherz.
Co do face'a, ja nie miałam zamiaru do pierwszego usg i badań nigdzie się udzielać więc dopiero teraz tu się odezwałam, w końcu to dopiero 14 tydzień ;p ale rozumiem spoko, mam nadzieję tylko że będzie więcej nowych dziewczyn bo jednak na tajnej grupie na fejsie można więcej o sobie napisać a tutaj cóż, wchodzi każdy kto chce i czyta, szkoda.
miłego dzionka
-
witam po dluiej nieobecnosci,
wczoraj mialam usg prenatalne,p.doktor poznal mnie wypytal co slychac,i zrobil usg powiedzial ze napatrzec sie nie moze wszystko tym razem ksiazkowo,aha nawet z usg wypatrzyl ze bedzie synek,teraz to co mi powiedzial crl 7,10cm serduszko bije 166 i jest zdrowe nt1,7 zoladek widoczny kosc nosowa tez 2 raczki 2 nozki 2 polkule mozowe sa widoczne i to chyba tyle jak cos sobie jeszcze przypomne to napisze ,bylam strasznie zestresowana az sie poplakalamewela86, Daisy lubią tę wiadomość
Mikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
-
nick nieaktualnydomisia82 to super że wszystko ok
ja już się nie mogę doczekać mojego usg
I mam nadzieje że tym razem się dowiem jak bije serduszko Maleństwa.
Kurde a ja biorę duphaston od 5 tygodnia i myślałam że z początkiem 2 trymestru odstawie a tu lekarz mi wypisał jeszcze 3 opakowania więc chyba będę brała dłużej niż myślałam. A kłucia w podbrzuszu też mam ale tylko jak szybko wstanę, kichne czy złapie mnie kaszel więc chyba to w miarę normalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUSG już w poniedziałek będę miała więc niedługo , ale się doczekać nie mogę
Dziewczyny a jak z waszą cerą? Bo słyszałam że w ciąży się poprawia a ja nie mogę sobie poradzić z trądzikiem...dużo krostek a do tego wszędzie... twarz, dekolt, plecy. Jestem ciekawa czy też tak ktoś ma.ewela86 lubi tę wiadomość
-
Sandra94w wrote:USG już w poniedziałek będę miała więc niedługo , ale się doczekać nie mogę
Dziewczyny a jak z waszą cerą? Bo słyszałam że w ciąży się poprawia a ja nie mogę sobie poradzić z trądzikiem...dużo krostek a do tego wszędzie... twarz, dekolt, plecy. Jestem ciekawa czy też tak ktoś ma.
Ja też nie należę do osób, którym się cera poprawiła w ciąży. Wręcz przeciwnie...