Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Noonaa Nonaaa Nonaaa:)!!! wiedziałam:*:*:*
Moja pierwsza beta wynosila 30! aaaaaa ale się ciesze:)Nona lubi tę wiadomość
-
muffinka moze ktos sie jeszcze wypowie na temat tego prysznica:)? Mi sie wydaje ze nie ma co przegrzewac brzuszka...ale moge się mylic:)
-
Nona wrote:Nieśmiało spytam czy dobrze trafiłam?
Moja beta to na razie 65...dopiero sprawdziłam wynik także sam początek.
Dołączam do lipcówek, u mnie termin na 22 lipca 2015
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:muffinka moze ktos sie jeszcze wypowie na temat tego prysznica:)? Mi sie wydaje ze nie ma co przegrzewac brzuszka...ale moge się mylic:)
-
Nona wrote:ja jestem 3 tydzien czy 5 ?
Mi np leci 7 tcNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:dziewcyzny, biorę 1/2 bromergonu. Dopiero odebrałam wynik bety- czy wieczorem nie brać już bromka? czy wziac 1/4 tabletki i stopniowo odstawiac? duphaston, euthyrox biore dalej (ewentualnei gin i endo skoryguja dawki). A magnez i wit b6 brać dalej?
Kiedy miałaś ostatnią @? jak długie masz cykle?
lecę na usg!!!Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymufinka .. nie wiem czy to prawda ale ja też słyszałam od kilku osób z otoczenia że nie tylko kąpiel w wannie gorąca ale też gorący prysznic nie jest wskazany .. i właśnie z tym mam największy problem bo od samego początku staram się przestawić na letnią wodę ale jest mi ciężko bo uwielbiam gorącą wodę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:34
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tinka wrote:mufinka .. nie wiem czy to prawda ale ja też słyszałam od kilku osób z otoczenia że nie tylko kąpiel w wannie gorąca ale też gorący prysznic nie jest wskazany .. i właśnie z tym mam największy problem bo od samego początku staram się przestawić na letnią wodę ale jest mi ciężko bo uwielbiam gorącą wodę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:50
Nona lubi tę wiadomość