Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Noonaa Nonaaa Nonaaa:)!!! wiedziałam:*:*:*
Moja pierwsza beta wynosila 30!aaaaaa ale się ciesze:)
Nona lubi tę wiadomość
-
muffinka moze ktos sie jeszcze wypowie na temat tego prysznica:)? Mi sie wydaje ze nie ma co przegrzewac brzuszka...ale moge się mylic:)
-
Nona wrote:Nieśmiało spytam czy dobrze trafiłam?
Moja beta to na razie 65...dopiero sprawdziłam wynik także sam początek.
Dołączam do lipcówek, u mnie termin na 22 lipca 2015
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:muffinka moze ktos sie jeszcze wypowie na temat tego prysznica:)? Mi sie wydaje ze nie ma co przegrzewac brzuszka...ale moge się mylic:)
-
Nona wrote:ja jestem 3 tydzien czy 5 ?
Mi np leci 7 tcNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:dziewcyzny, biorę 1/2 bromergonu. Dopiero odebrałam wynik bety- czy wieczorem nie brać już bromka? czy wziac 1/4 tabletki i stopniowo odstawiac? duphaston, euthyrox biore dalej (ewentualnei gin i endo skoryguja dawki). A magnez i wit b6 brać dalej?
Kiedy miałaś ostatnią @? jak długie masz cykle?
lecę na usg!!!Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymufinka .. nie wiem czy to prawda ale ja też słyszałam od kilku osób z otoczenia że nie tylko kąpiel w wannie gorąca ale też gorący prysznic nie jest wskazany .. i właśnie z tym mam największy problem bo od samego początku staram się przestawić na letnią wodę ale jest mi ciężko bo uwielbiam gorącą wodę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:34
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tinka wrote:mufinka .. nie wiem czy to prawda ale ja też słyszałam od kilku osób z otoczenia że nie tylko kąpiel w wannie gorąca ale też gorący prysznic nie jest wskazany .. i właśnie z tym mam największy problem bo od samego początku staram się przestawić na letnią wodę ale jest mi ciężko bo uwielbiam gorącą wodę
ale dla dobra dzidzi trzeba przyzwyczaić sie do wody duuużo chlodniejszej od wrzatku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:50
Nona lubi tę wiadomość