Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydora8201 wrote:Witam i ja! Sylwia witaj w klubie:) ja od 4 nie śpię... Ciekawe czy nie padnę gdzieś dziś po drodze bo mam dość intensywny dzień dziś... Miłego dnia i udanych wizyt jesli któraś na dziś zaplanowane!
Pewnie padnieszJa po obiedzie zawsze padam
-
Hej
Marteczka to obie nas dopadły mdłości 6w0d - także szykujcie się dziewczyny
Kusiczka super, ze wszystko ok
Dziś chyba 2 wizyty są ale nie pamiętam kto
My wczoraj byliśmy na tym spotkaniu ze znajomymi- było super! czułam się bardzo dobrze, na pytanie czemu tylko soczek piję- odparlam, ze antybiotyki biorę, ehhlibellula83, kusiczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymufinka wrote:
Dziś chyba 2 wizyty są ale nie pamiętam kto
W takim razie trzymam kciuki za wizyty
mufinka wrote:My wczoraj byliśmy na tym spotkaniu ze znajomymi- było super! czułam się bardzo dobrze, na pytanie czemu tylko soczek piję- odparlam, ze antybiotyki biorę, ehh
Ja w sobotę żeby oszukać gości piłam piwo bezalkoholowePrzelałam do szklanki żeby butelki nie widzieli
-
Witam z rana!
JA mam dziś wizytę
kahaśka wrote:Mnie też od rana lekko muli. A muszę jechać do tego "kołchozu"
Powiedzcie mi, czy w pracy musiałyście przedstawić zaświadczenie o ciąży, czy wystarczyło ustne powiadomienie?
Mdłości u mnie nadal brak, mam nadzieję, że już tak zostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 08:04
-
Hej dziewczyn. Ja po nieprzespanej nocy... Na wkładce miałam sporo brązowego śluzu z grudkami... rano jest ich mniej ale nie wiem czy mam zwidy czy są różowawe... strasznie się denerwuje! Ze stresu mam już rewolucje żoładkowe.Na całe szczęście mam dzisiaj wizyte o 13. Martwie sie
Usia Ty chyba miałaś podobną sytuację?
-
Cześć
U nas dzisiaj nocka super; pierwsze przebudzenie ok 6:30, bo synek przywędrował do nas, ale dospaliśmy do 8:00
Sylwia87 wrote:Jakieś wizyty dzisiaj?
mufinka wrote:My wczoraj byliśmy na tym spotkaniu ze znajomymi- było super! czułam się bardzo dobrze, na pytanie czemu tylko soczek piję- odparlam, ze antybiotyki biorę, ehh
U nas jak się synek urodził to miałam wymówkę, że jedna osoba musi być trzeźwa, bo mamy małe dziecko
mikimiki25 wrote:Hej dziewczyn. Ja po nieprzespanej nocy... Na wkładce miałam sporo brązowego śluzu z grudkami... rano jest ich mniej ale nie wiem czy mam zwidy czy są różowawe... strasznie się denerwuje! Ze stresu mam już rewolucje żoładkowe.Na całe szczęście mam dzisiaj wizyte o 13. Martwie sieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 08:28
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja po nieobecności
Trzymam kciuki za udane wizyty
Mikimiki daj znać po wizycie.
Usia jak się czujesz? Plamienia całkowicie ustały?
ChillaTeqilla witaj i gratuluje
Annape nadal się nie odzywała? -
Dzień dobry
W weekend nie miałam czasu, żeby pisać, bo mężu miał wolne
Dzisiaj będę próbowała się umówić do gina na 24.11, to będzie 6t5d. Mam nadzieję, że zobaczę już serduszko
dora8201 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!!!
Tysia, to trzymamy kciuki za wizyte, prosimy o relację z pierwszego spotkania z Groszkiem
Usia, jak tam u Ciebie, co z plamieniami? Udało Ci się załatwić wizytę na wcześniejszy termin? Możliwe że to ta nadżerka jest tu winowajcą...
Mikimiki, to dobrze że masz dziś wizytę, napewno dowiesz sie wszystkiego i sie uspokoisz. A do tego czasu odpoczywaj, trzymam kciuki, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:12
-
U mnie ogień w kominku już płonie i właśnie obieram sobie pomelo mniam mniam
owoce są jedynym pokarmem na który mam naprawdę ochotę, do reszty jedzonka niestety muszę sie zmuszac
Ja do gina mam na 17 listopada, to będzie 6t 3d, ale wczoraj juz myślałam o wcześniejszej wizycie, dziwnie bolał mnie brzuch, wzięłam dwie no-spy, rano i wieczorem. Na szczęście dziś jest spokój i oby tak pozostało -
Tysia kciuki za wizytę.
Mikimiki dobrze że dziś masz wizytę. trzymam kciuki
No wlaśnie Annape się nie odzywała- mam nadzieję, że nie dlatego że coś jest źle
Chilla witaj!
Pepitka ogień w kominku! zazdraszczam
Ja znalazłam świetny sposób na ból brzucha- gorący długi prysznic! mi na prawdę pomaga i brzuch przestaje bolećWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:34
-
muffinka ale w ciązy nie powinno sie brać gorących kąpieli/prysznicy... lepiej odpuścic sobie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:40
-
Hej Dziewczyny, witam po weekendzie szczególnie nowe mamuśki
MarliOne, cudny groszek! Zazdroszczę
Czekam na relacje z dzisiejszych wizyt i nowe zdjęcia.
U mnie nadal bezobjawowo. Oprócz lekkiego bólu piesi przy dotyku. Może lekko osłabiona jestem ale jest ok.
Musiałam walczyć z teściową, że nie chcę alkoholu bo miała gościa i oczywiście wódeczka. Na szczęście, bardzo rzadko piję (a czysta to już prawie wcale) i często odmawiam więc zdziwiona nie była ale i tak bez namawiań się nie obeszło
libellula83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny