Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Po wizycie!
SERDUSZKO BIJE!!!!!!
115 ud/min - lekarka mówi, że ok ( mi się wydawało że ciut za mało) - ale powiedziała,ze jak najbardziej dobre, powinno być powyżej 100.
wielkość mojego groszka to 4,4mm.
ulgaaaaaaaaa wielka!Nona, usia89, pepitka, Sabela, cati, tinka, dora8201, kusiczka, mufinka, kierzynka, MarliOne, Lenka87, mikimiki25, libellula83, Ivettka, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Sabela wrote:Marteczka, ale ten czas leci, co nie?
W przyszłym tyg wizyty
Hihi co nie:)? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona bardzo się wzruszyłam i normalnie czułam, jak spływa ze mnie ten stres.....
Cudne uczucie widzieć pulsujące serduszko...
Pani doktor była bardzo miła, wszystko mi opisywała dokładnie, co widzi, czy to dobrze czy nie itd.
Robiłam też u niej usg w 30 tc poprzedniej ciąży i też byłam zadowolona, kolejne też będę robiła u niej.Nona lubi tę wiadomość
-
Tysia85 wrote:Po wizycie!
SERDUSZKO BIJE!!!!!!
115 ud/min - lekarka mówi, że ok ( mi się wydawało że ciut za mało) - ale powiedziała,ze jak najbardziej dobre, powinno być powyżej 100.
ulgaaaaaaaaa wielka!
Super Pewnie uczucie cudowne
Trzymam kciuki za wszystkie oczekujace na wizyty żeby wszystko bylo dobrze i zebyscie usłyszały zdrowe serduszko
A co do plamienia, niestety dzisiaj znowu sie pojawiło brazowe, ale na razie sie tym nie przejmuje. Kolezanka co ma córke mi mówiła ze na poczatku to jest całkiem normalne zjawisko i nie powinnam sie martwic. Póki nie ma zywej krwi i mocnych boli brzucha nie powinnam wariowac
Co do wizyty mogłabym najwczesniej isc od 21.11 ale nie wiem czy juz nie lepiej poczekac na 26.11.
A do rodzinnego jade 20.11 zrobie progesteron chociaz. -
SERDUSZKO BIJE!!!!!!
ulgaaaaaaaaa wielka! -
mikimiki25 wrote:Hej dziewczyn. Ja po nieprzespanej nocy... Na wkładce miałam sporo brązowego śluzu z grudkami... rano jest ich mniej ale nie wiem czy mam zwidy czy są różowawe... strasznie się denerwuje! Ze stresu mam już rewolucje żoładkowe.Na całe szczęście mam dzisiaj wizyte o 13. Martwie sie
Usia Ty chyba miałaś podobną sytuację?
Jak po wizycie kochana ? -
Ok po badaniach , TSH w normie - to tez nie wiadomo czem mam problem z tym gardlem moze jakas alergia ? kij wie...
Beta zrobiona , wyniki w piatek badz poniedzialek..( czemu tak dlugooooooooooooo ? )
Mam sie zapisac do norweskiej szkoly rodzenia xD a to ci dobre jak ja nc nie rozumiem po norwesku.. xD
no i do połoznej .
NAstepna wizyta 10.12 ( 11tc) i wtedy dopiero zrobia caly kompleks badan , dziwnie tak.. no ale tu wszystko jest inaczej. ty
Wysypka na nogach , lekarka mowi ze nie ma pojecia co to , ale ze jak do grudnia nie zejdzie to bedziemy sie tym interesowac. A ja wiem ze to nie zejdzie do grudnia bo mam ja juz od 2 miesiacy.
Nona ooo jak milo cie widziec po fioletowej stronie -
Chyba tak z tymi terminami... bez problemu dal mi skierowanie rodzinny jak chcesz to tez popros
Ja jej wytlumaczylam ze chciala bym zrobic nawet prywatnie , ale wszedzie gdzie pytalam najpierw musi byc wizyta z ginekologiem. I spytalam czy tu moge zrobic.
No i sie zgodzila , malo tego wyniki dostane smsem na kom. bede na nia codziennie patrzec
A ty rybko kupilas witaminki /? -
dzisiaj dopiero do sklepu bedziemy jechac i kurde nie wiem co robic z wizyta. 1 mam ginekologiczna na 26.11 a moge inna zalatwic najwczesniej od 21.11 z mozliwoscia tłumaczenia, bo zona gina jest Polka. I nie wiem czy isc do faceta czy czekac spokojnie na 26.11.
-
SERDUSZKO BIJE!!!!!!
ulgaaaaaaaaa wielka!
dostałaś na badania skierowanie?
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora, ja już badania mam zrobione, bo u swojej gin byłam jakoś w 4t4d -zbadała mnie wtedy i dała skierowanie na badania i na usg ( w luxmedzie nie robią usg na wizycie tylko dają skierowanie i osobno się umawiam).
Wyniki mam ok i teraz z wynikami idę w czwartek po kartę ciąży
Mam już też skierowanie na to usg 11-13 tydzień, podczas któego bada się przezierność karkową, będę miała robiony test pappa od razu. Wstępnie umówiona jestem na 19 grudnia.dora8201 lubi tę wiadomość
-
Tysia super , tez juz chciala bym uslyszec serduszko pewnie i spokojniejsza juz jestes !
widze ze masz tego samego kotka w suwaczku hihi
Ja dopiero 20.11 uslysze serduszko o ile tam jest -
Nona witaj.
Fajnie Cię tu widzieć! A wczoraj zaglądał am na twój wykres no ovufrirend.
Nic się nie odzywa łam bo mam meeeeega stresa.
Wczoraj dostałam budzenia. Napisałam sms do mojej lekarki a ona od razu do mnie o dzwoniła. I kazała mi zaraz przyjechać do siebie do gabinetu. Groszek urósł na szczęście od poprzedniej wizyty. Kazała leżeć przynajmniej kilka dni i dołożyła jeszcze jeden duphaston. I na kontrolę w sobotę.
Serduszko cudnie plusowało. Boję się strasznie. ....Nona lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Tysia85 super wieści
Cati znów mamy ten sam termin kolejnej wizyty
End gin założył mi kartę ciąży Zrobił usg i nadal widać dwa pęcherzyki
Dostałam skierowania na badania i 10.12 mam koleją wizytęmufinka, cati, jenny88 lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Tysia super , tez juz chciala bym uslyszec serduszko pewnie i spokojniejsza juz jestes !
widze ze masz tego samego kotka w suwaczku hihi
Ja dopiero 20.11 uslysze serduszko o ile tam jest
Kamilka wrote:Nona witaj.
Fajnie Cię tu widzieć! A wczoraj zaglądał am na twój wykres no ovufrirend.
Nic się nie odzywa łam bo mam meeeeega stresa.
Wczoraj dostałam budzenia. Napisałam sms do mojej lekarki a ona od razu do mnie o dzwoniła. I kazała mi zaraz przyjechać do siebie do gabinetu. Groszek urósł na szczęście od poprzedniej wizyty. Kazała leżeć przynajmniej kilka dni i dołożyła jeszcze jeden duphaston. I na kontrolę w sobotę.
Serduszko cudnie plusowało. Boję się strasznie. ....
aaaaa kiedyś któraś dziewczyna ( przepraszam, nie pamiętam która ) pytała o cytowanie kilku osób- ja robię tak, że otwieram sobie nowe okna i potem po prostu kopiuję je do jednego, bo na raz nie da się chyba zacytować kilku osób.Kamilka, mufinka lubią tę wiadomość