Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nareszcie jestem po wizycie!
Nic złego się nie dzieje, co do plamień gin powiedział, że nie widzi źródła jakiegokolwiek krwawienia i plamienia. Na wszelki wypadek przepisala mi duphaston 3x1 pierwsze opakowanie, 2x1 drugie opakowanie.
Co najważniejsze... widziałam pulsującą fasoleczke, czyli serduszko bije!! dzisiaj jest 6t5d
a tak się pięknie prezentuje : http://zapodaj.net/0a220582d67f3.jpg.html
Ogromna ulga i radość Wszystko jest ok i na swoim miejscu...
Tylko jedno co mi się nie podobała to to, że nie dostałam żadnego opisu do usg... nie mam pomiarów tylko zdjęcie. Ja zapytałam to w takim razie jakie ma wymiary fasolka to lekarka stwierdziła, że zapomniała zmierzyć. Powiedziała że skoro widać że bije serduszko to wszystko jest ok a zarodek ma około 5mm.
Kolejna wizyta za 3 tyg, wstepnie mam umówiona na 03.12
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 19:58
usia89, Ivettka, jenny88, Aneta210 lubią tę wiadomość
-
usia89 wrote:mikimiki25 strasznie sie ciesze, ze wszystko w porzadku i zazdroszcze ze jestes spokojniejsza i ze te plamienia u Ciebie nie sa niczym groznym
Usia, domyślam się że u Ciebie też plamienia nie oznaczają nic groźnego. Na początku ciąży podobno to normalne. Głowa do góry leż, dużo odpoczywaj i myśl pozytywnie. Za trochę też zobaczysz swoja fasolkę -
help ;( co na mdłości?
strasznie się czuje ;(
nie wymiotuje ale tak mnie mdli, że wstać w łóżka nie mogę.
strasznie czuje się jak po wielkiej imprezie.
mam tak już od soboty.
Jeśli będzie coraz gorzej to ja nie wiem jak będę chodziła do pracy... -
Marteczka91 wrote:help ;( co na mdłości?
strasznie się czuje ;(
nie wymiotuje ale tak mnie mdli, że wstać w łóżka nie mogę.
strasznie czuje się jak po wielkiej imprezie.
mam tak już od soboty.
Jeśli będzie coraz gorzej to ja nie wiem jak będę chodziła do pracy... -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dzięki zainstalowałem obie. A ovuwiew już odinstallowalas czy po prostu nie wypełniasz?
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:
Gigsa - znow ten sam termin na badania to znak !! ja tez bede miec blizniaki xD hehehhe
ps a ty robilas bete? jakie mialas wyniki ?
Ja obie bety robiłam przed terminem @ i wcale nie były jak na bliźniaki. Pierwsza 25 dc beta 33, a kolejna 28 dc 143, ale gin mówił, że to bardzo wcześnie robiłam bety i może dlatego. Potem już bety nie powtarzałam, więc nie wiem jak przyrastała
-
Nona wrote:Ja tez tempki nie mierze. Buzka
-
nick nieaktualny
-
mikimiki25 wrote:Nareszcie jestem po wizycie!
Nic złego się nie dzieje, co do plamień gin powiedział, że nie widzi źródła jakiegokolwiek krwawienia i plamienia. Na wszelki wypadek przepisala mi duphaston 3x1 pierwsze opakowanie, 2x1 drugie opakowanie.
Co najważniejsze... widziałam pulsującą fasoleczke, czyli serduszko bije!! dzisiaj jest 6t5d
a tak się pięknie prezentuje : http://zapodaj.net/0a220582d67f3.jpg.html
Ogromna ulga i radość Wszystko jest ok i na swoim miejscu...
Tylko jedno co mi się nie podobała to to, że nie dostałam żadnego opisu do usg... nie mam pomiarów tylko zdjęcie. Ja zapytałam to w takim razie jakie ma wymiary fasolka to lekarka stwierdziła, że zapomniała zmierzyć. Powiedziała że skoro widać że bije serduszko to wszystko jest ok a zarodek ma około 5mm.
Kolejna wizyta za 3 tyg, wstepnie mam umówiona na 03.12
Ja też wymiarów nie dostałam, a z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o to
mikimiki25 lubi tę wiadomość