Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka91 wrote:na mdłości zajadam kanapeczke z nutellą
ohhh jak mi dobrzeeeeee
Strasznieeeee:).
nie wiem czy to dobry pomysł ale przez chwilke czuje się błogo:P
ja nie mam mdlosci,ale na slodkie i na owoce patrzec nie moge...
Witajcie nowe dziewczyny:*
Dowiedzialam sie dzisiaj,ze moja pierwsza wizyta i usg( w klinice nieplodnosci) dopiero 26 listopada,to beda dlugie 2 tygodnie,chyba tez sobie zrobie suwaczek;) Bede juz w 7+5tc,wiec mysle,ze wszystko sie wyjasni...
-
nick nieaktualny
-
libellula83 ja tez mam pierwsza wizyte 26.11
Nona ja zrezygnowałam z pracy ( sprzatanie domów prywatnych ) do tego nie dźwigam, w sprzataniu pomaga mi mąż, staram sie jak najwiecej lezec. Z kosmetyków nie używam nic specjalnie nowego, te które używałam, używam cały czas. Z jedzenia jem wszystko na co mam ochote. A bardzo pokochałam żółty ser i czosnek i mleko czekoladowe haha owoce zawsze jadłam i jem cały czas. Zrezygnowałam ze słodkiego - nie moge patrzec na słodycze a kiedyś jadłam słodyczy mnóstwo. Wode mineralna piłam zawsze i pije nadal
Zrezygnowałam z fast food-ów całkowicie, napojów gazowanych typu cola itp. nie pije również kawy
Jem często a w małych porcjach
Co do sprzatania domu staram sie uzywac delikatnych produktów, a jesli juz musze uzyc domestos lub inne duszace specyfiki to robie to przy otwartych oknach, zeby jak najmniej tego wdychacNona lubi tę wiadomość
-
Nona - nie martw sie :*
co do rzeczy w domku to mozesz robic to co dawniej robilas ale staraj sie robic tak by twoj puls nie skakal zbyt gwaltownie czyli rob to wszystko powoli
JEsli chodzi o jedzenie jedz to co za wsze prócz stekow slabo wypieczonych , surowych ryb typu sushi itd.. surowych jak . Ogolnie wszystko co jest juz ugotowane i przetworzone. Pij duzo wody mineralnej nie gazowanej . Na razie objawow nie bedziesz miec pojawia sie blizej 7=8 tyg. Chodz i tak kazda ciaza jest inna .
Ja do wczoraj nie mialam zadnych objawow a od dzis rana mdlosci sa i to okropne:/
No i zachcianki , nie mam ochoty ogolnie na slodkie ale za to slone , ostre i kwasne .. mogla bym jesc i jesc...
Witam nowe kolezanki po fioletowej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 12:32
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mogłabym jeść i jeść, głównie słodkości. Nic mi tak nie smakuje jak słodycze, pod każdą postacią
-
Witam nowe mamusie! Życzę spokojnej ciąży!
Nona, u mnie zmnieniło się tyle, ze nie podnoszę córki i jak mam wolną chwilę to kładę się choć na kilka minut. Poza tym, żyję normalnie - zakupy mąż nosi, ja jakieś kilka rzeczy. sprzątam, gotuję - wszystko normalnie. Odpuściłam sobie mycie okien - męża zagonię
ahhh i jeszcze mięso jak przygotowuję to w rękawiczkach - żeby nie zarazić się toxoplazmozą - położna w pierwszej ciąży mówiła mi, że najwięcej zarażeń jest podobno nie od kotów, a od surowego mięsa właśnie.
Mdłości nadal nie mam, nic mnie nie odrzuca od jedzenia - nad czym ciut ubolewam, bo może nie pzytyłabym za dużo
Kawę piję normalnie - tyle żę moja kawa to kawa z cykorią w dodatku pół na pół z mlekiem.
Oczywiście zero alkoholu i papierosów ( przed ciążą zdarzało mi się do piwka zapalić).
Miłego dnia!Nona, Ivettka lubią tę wiadomość
-
usia89 wrote:MarliOne to moze bedzie dziewczynka ?
Ivettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabela wrote:Witam nowe Dziewczyny!!! Coraz tu lepiej
Nona, ja z Bielska Białej.
Wiecie co, strasznie mi się chce pić coś gazowanego i to już od kilku dni04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Sabela wrote:Witam nowe Dziewczyny!!! Coraz tu lepiej
Nona, ja z Bielska Białej.
Wiecie co, strasznie mi się chce pić coś gazowanego i to już od kilku dni
Ja przyssałam się do coli i od 5 dni jej nie odpuszczam - suszy mnie ciągle i tylko to mi wchodzi
Ja jestem z GdyniIvettka lubi tę wiadomość
-
usia89 wrote:dla takiego cudu kilka kg to nie problem
Ivettka lubi tę wiadomość