Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarliOne wrote:A ja mogłabym jeść i jeść, głównie słodkości. Nic mi tak nie smakuje jak słodycze, pod każdą postacią
Mam tak samo, ogólnie zawszę byłam za słodkim ale teraz masakra 3/4 nuteli wczoraj zjadłam ale takiej prosto ze słoiczka, na chlebie nie lubię
Za to nie mogę patrzeć na majonez, a wcześniej go normalnie jadłam nawet jak dzisiaj mąż mówił że zrobi sobie sałatkę z majonezem to od razu na samą myśl mnie zmuliło
Mam nadzieję że jutrzejsze USG będzie ok .. tak się boję ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 15:38
Ivettka lubi tę wiadomość
-
Tinka, bedzie dobrze ! Myśl pozytywnie
Ja słodkie uwielbiałam - teraz nie moge na nie patrzec
Nie cierpiałam żółtego sera - teraz go dosłownie wpieprzam non stop
ciągnie mnie do mocnych smaków: czosnek, słone, ostre i kwaśneIvettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczynki popołudniem
Witam nowe mamuśki i gratuluję fasolek
Nie było mnie dziś prawie cały dzień bo byliśmy u męża brata, także muszę teraz troszke nadrobić co tu się działo
Co do samopoczucia to u mnie mała tragedia nie mam mdłości tylko okropne skurcze żołądka, czuję się jakbym normalnie zeżarła kamień, na dodatek nic nie mogę zjeść, każdy posiłek to jest jakaś masakra, ledwie przełykam cokolwiek, pomaga mi troche woda gazowana, ale nie na dlugo
Ja jestem z małej miejscowości w opolskiemNona, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Nona uwielbiam Kraków, na Kazimierzu w małym hoteliku mąż mi się oświadczył
Sabela, z Bielsko Białą mam fajna przygodę, pojechaliśmy tam połazić troszkę po górkach i trafiliśmy przypadkowo na pewnego "nawiedzonego" pana, który zajmował się przepisywaniem ksiąg Reymontowskich. Prowadził sam jakieś małe muzeum.
Kamilka do Lublina też mam sentyment, zwiedzaliśmy Lublin na początku pierwszej ciąży
Jestem z Warszawy ale sercem cały czas we WrocławiuNona, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Gratuluje wszystkim fasolkom! ♡♡♡
Mam nadzieje, ze dolacze do Was i bede miala kolejna lipcowa dzidzie
Dzis 11 dpo, 3x cien sie pokazal z 3 roznych probek moczu. Nie mam w domu nic poza testami z allegro, a juz mi takie cienie sie kiedys pojawialy, dlatego raczej sie nie nastawiam, ale zajrzec do Was warto, moze zlapie kilka wiruskow. Uprzejmie prosze o zacisniecie kciukow!
♡Nona, Ivettka, livia30, usia89, kierzynka, Marteczka91, believe, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustars wrote:witajcie przyszłe mamy!
dzisiaj dowiedziałam się, że jestem w ciąży test ciążowy pozytywny chociaż kreseczka jeszcze bardzo blada (27dc).
Jednak tym cyklu tuż po dniu spodziewanej owulacji czułam wrażliwość piersi, wczoraj pojawiły się też na nich fioletowe drobne żyłki. Czuję się dobrze, dzisiaj wspaniale!
Mam więc nadzieję, że mnie także uda się w lipcu!
Ja zrobiłam test 9 dni po spodziewanej @ i również wyszła baaardzo blada kreska, nie mogąc się doczekać powtórzyłam za 2 dni i wyszły porządne krechy
a ja jestem z Pułtuska (60 km od W-wy) tzw. Wenecja Mazowsza;)
Annape coś się długo nie odzywa,ciekawe co u niej..Daisy, jenny88 lubią tę wiadomość
-
juwelka w końcu i na mnie przyszedł czas
Daisy czekamy na Ciebie niecierpliwie
Ja wlaśnie zaliczyłam popołudniową drzemkę bo już ledwo na oczy patrzyłam. To mój jedyny dokuczliwy objaw - niemiłosierne zmęczenie a nigdy w dzień nie spałam. Troszkę mdłości ale tragedii nie ma W takiej ciąży to ja mogę ciągle byćDaisy, Ivettka, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja też odpłynęlam. Nawet nie wiem kiedy a teraz wracam do żywych zajadajac czekoladę, oczywiście
-
nick nieaktualny
-
Mnie odrzuciło od słodyczy całkowicie, kawy też kilka dni nie piję... Bułki z twarożkiem, kiełbaska - to jest to co teraz uwielbiam. A dzisiaj zjadłam prawdziwą grochówę wojskową! Dzięki temu znalazłam się w 7 niebie
kierzynka, cati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny